Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Paleo gulyásleves recept

Paleo gulyásleves recept

Elkészítési idő 150 perc

A Paleo gulyásleves hozzávalói:
1 kg comb kis kockákra vágva
3 fej vöröshagyma
2 kis karalábé
1 nagy fehérrépa
8 sárgarépa
zellergumó és zöldje
lestyán
petrezselyem
6 gerezd fokhagyma
zsír
törött pirospaprika
1-1 zöldpaprika, paradicsom
só, bors, őrölt kömény, majoranna
1-1 ek. lenmagliszt és kókuszliszt sűrítéshez


A Paleo gulyásleves elkészítési módja:
A hagymát megdinsztelem a zsíron,bele a pirospaprika és a fokhagyma,zöldpaprika,paradicsom. Pici vízzel felengedem,beleteszem a húst, és kevés vizet még.Kis lángon fedő alatt párolom, ha elfő a víz, pótolom.Mikor már félig megfőtt a hús, beleteszem az apróra vágott zöldségeket, fűszereket és puhára főzöm az egészet.A legvégén rászórom a liszteket és simára keverem.

A kókuszliszt kellemesen, grízesen eltűnik benne és semmi kókuszíz nem marad.
A nap bármely szakában ehetjük,nem fekszi meg a gyomrunkat.
Igény szerint maglisztből sütött cipót ehetünk hozzá, nekem nem hiányzott.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A paleo gulyásleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook