Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Én ugyen nem tornáztam a Kiképzésre, csak láttam, se sokkal koreográfiásabb mint az Aerobzóna. Van benne egy csomó rugás meg ilyenek.
Sziasztok! Nekem tescos stepplépcsőm van és megvagyok vele elégedve. 4350F volt, hERVISBEN MEG 20000 körül. Annyit azért ne madnék ki egy steplépcsőre.
Anonima mikortól lesz akciós a tescoban a lábsúly? És mennyi lesz?
Szerinted hol tudok venni?Nehéz a koreográfia benne?
Tatarekre tornaztam 1 szer, erdekes, eleg dinamikus is, nehezkes gyakorlatok is vannak benne.
Csajok,valaki tornázott már Tatarek Rezső dvd-re?Milyen?A Kiképzés mennyire koreográfiás az Aerobzónához képest?
Az erdekes lenne, nalunk elegge lenezik a sportolo emberkeket.
próbáld ki előbb valahol.. mondjuk az üzletben :-) aztán ha nem jön be nem veszed meg...
Majd veszek is egyet es kiprobalom, legfeljebb elajandekozom majd valakinek ha nem sikerul.
akkor hajrá ;-) nem nehéz, megpróbálod és menni fog...
azabaj, hogy en nem hullahoppoztam soha.
néztétek a rékáék honlapját? mármint a www.norbi.eu, volt vmi popsiverseny... :-D Nemtom néztétek-e.. hát ott olyan vasgyúró nénik voltak :-D némelyiknek olyan segge van... ami szerintem nem formás és nőies...inkább egy faskos fadarab jut eszembe némelyikről :-DD
A hullahoppozás olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni :-) ha egyszer tudtatok az menni fog évek mulva is ;-) amugy meg könnyű, nem kell hozzá tehetség, bárki meg tudja tanulni, na mondjuk a nyakamon meg a karomon annyira én se tok...van akinek az is megy... :-))
Nem olyan draga, tobbre szamitottam.
Most 266 1 euró akkor kb ott van árban nálatok is mint itt.Mármint a hullahopp:-)))
En Romaniaban elek, 4 euroert lattam, nem tudom mennyi forint.
Egyszer csak megtanulod Te is,majd szóljál ha vettél magadnak.
legalább a műanyag nem olyan drága ha jól rémlik az 1000ft körül mozog.
En is soktol hallottam, hogy nagyon jo, csak ha nem sikerul megtanulnom mit csinalok vele?
Úgy látom sok ember műveli:-)))
Na majd Én is gondolkodom rajta.
Majd a lányom megtanítja újra nekem.
Olvass bele ebbe a forumba:
[link]
Nekem is azt hiszem az általánosban volt ilyen utoljára a derekamon:-)))
Én is vmelyik plázában talán Békéscsabán láttam a sportboltba 11 v 12ezerért.
Ettol felek en is, gyerekkoromban sem volt. Amit en lattam az muanyag, de sokan megtoltik valamivel, soval, finom homokkal. Ebben a kicsi varosabn orulok ha van egyaltalab muanyagbol, nem vagyok pretencios, elfogadom azt ami van.
Erre már Én is gondoltam,h kéne venni de azt is olvastam,h a fa a legjobb mert az nehéz.
Csak az meg elég drága,meg mi van ha már nem is tudok hullahoppozni:-))))
Hullahoppotok van? Ma lattam egy uzletbe es nem is volt daraga, csak nem tudom megeri -e venni. Felek, hogy nem fogom tudni magamon tartani, pedig a derektajekon nagy gondjaim vannak.
Én is vettem már tesco-s lábsúlyt. Nem tudom egyre gondolunk-e, az ilyen tépőzáras és az a kis csat engem nagyon zavart, meg egyik irányba húzza a súly ahogy emelgetem a lábam. Na ez biztos nagyon értelmes ahogy most leírtam :-) A lényeg hogy nekem nagyon kényelmetlen volt és vettem egy másikat intersportban- adiva asszem. Na annak nagyon jó anyaga van, és tök kényelmes. Stepp-padot még nem probáltam... nekem az nincs, elég drágák szerintem, nem tudom megéri-e...
Elkuldtem a linket, majd kuldj te is a tobbirol. Biztos mindegyik jo:)
Rákerestem és látom 4 dvd is van belőle.Te melyiket csinálod?
Egy cardio aerobik, vegig tancolsz es nagyon jol megizzadtam tole, jobb lett a kozerzetem is.
Az1 kg lábsúly is akcióban lesz.Én fogok venni,a fél kilósom is Tescós és nagyon meg vagyok vele elégedve.Csuklóra is lehet rakni.
Én is néztem a lépcsőt,ha csúszkál a szőnyegen és a parkettán akkor fogok venni.Eddig is egy műanyag széken nyomtam,néha majdnem leestem róla:D
További ajánlott fórumok: