Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Ma reggel a hátamon és a derekamban éreztem izomlázat. Végigtornáztam Tatarek Rezsőt, és ilyen még nem volt, a férjem is beállt:-)
Ancsika! Már beszereztem a capoeira 2-t, csak még nem próbáltam. Majd erről is beszámolok.
Szép hétvégét mindenkinek!
Egyre többet tudsz csinálni:-)))
Czaniktól próbáld a Cap.II-t na az majd felviszi a pulzusodat!
Sziasztok! Ide írok, bár ma nem Rékáztam. Ma próbáltam ki először Czanik capoeira 1-et, és nagyon tetszett, szerintem "úszógumira" való torna. De kevés volt, időm meg sok, így kipróbáltam a Flirty Gril Fitness tornát, de 20 perc után már untam a riszálást, és a pulzusomat se vitte fel. Azt hiszem ez K.O. napokra lesz csak jó. Beraktam Tatarek Rezsőt, hát megkaptam amire vágytam. Nagyon éreztem minden porcikám. Csak sajna nem tudtam végigcsinálni, mert megjött a drágám. Majd holnap végigküzdöm :-)
Hajrá lányok!
Sziasztok!
Én jól vagyok,most fejeztem be RR5 3X20 percét.Ancsika!Mintha összebeszéltünk volna megint,látom Te is ezt nyomtad:-)
Megnéztem a naplómat,én nem látok változást,de volt nálam is olyan,hogy olvastam egy fórumot és kilógtak a sorok,másnapra meg minden normális volt.Lehet most is ilyen technikai malőr van:-(
Szia!
Mindenki szorgalmasan tornázik:-)
Szió:-)
Nekem azt mondták,hogy oda mennek ahol van update pékség is.Csabán sanos nincs,úgyhoy biztos nem jönnek ide,de ha nálatok van pékség akkor elképzelhető.
Nézd meg a mailedet,ott van olyan,hogy aktiválás,én véletlenül arra elfelejtettem rákattintan,azért nem ment gördülékenyen és regisztrálás után nem engedett belépni.
Nálam is tejes test volt+hasizom:-)
Regisztráció jelent valamit Réka lapján? Csak azért kérdezem, mert próbáltam, de nem sikerült:-)
Ti tornáztok ebben a szép időben? Mi sokat vagyunk kint, így jobban kell szerveznem. Én ma akkor tornáztam RR5 teljes testre, amíg a gyerekek aludtak ebéd után. A nagyobb már fölébredt, a kicsi még szundít. Este meg a páromé vagyok. Szép estét mindenkinek!
Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy.De most jön a legnehezebb,megtartani amit elértem.Remélem sikerül ez is.Azért is jó ez a fórum,mert biztatajuk egymást és így könnyebb:-)
Köszi! :) Hát remélem hogy egyszer majd sikerül...
Én is szidni szoktam közbe :) de ki nem?? :) hisz elég gyilkos a tornája :)
Én nem állok meg közben,persze szidom néha ,de halkan mert meg hallja:-)
De amúgy mikor elkezdtem 2088-ban Rékát,hát bizony nem bírtam végigcsinálni az Rr1-et megállás nélkül.Kitartás,és egyszer sikerülni fog:-)
Sziasztok!
Mindig olvaslak titeket és csak csodálkozva nézem h napi szinten csináljátok a RR tornákat...én nem birom végigcsinálni...főleg a popsit nem!! Neketek hogy sikerül???? Meg sem álltok közbe?
Olyan jó nektek...pedig mozgok mellette mást is,heti kétszer járok spinningre,de a Réka torna mégse megy végig....:(
:D
Nem lehet semmi,így dolgozni:-)
Jaj ne is mondd,Anita most is3/4 6 óta fent van,és csak fél 9-kor alszik el este.
Egyszer vettem neki kínait...hát soha többet..
Egyetértek,a comb nehezebb ,mint az RR4 comja,illetve az utolsó 5 perc,a popsi viszont tényleg könnyű,szerintem itt a legkönnyebb:-)
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!