Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
:-)
A párom szerint,ilyenkor ha ennyire kívánjuk a kaját vagyis az édességet,akkor a szervezet vissza akarja tölteni az izmokba a glikogént,ez hajtja őket.
Akkor nemcsak én érzek ilyesmit.Szerintem sem normális:-)
Igen csabai vagyok.Üdv a klubban,Ancsika meg Szarvason lakik:-)
Olyan hülye érzés ez,büntudat,ha nem tornázok,de mostanában néha érzek olyat,ha sokat eszek,hogy rakódik a zsír.Nálatok nincs ilyen?Szóval lehet tényleg beteges:-)
Sziasztok! Én már 2 napja nem tornáztam na de majd ma mindent bepótolok. Szerdán ballagás volt, így nem értem rá. Tegnap meg "csak" bicikliztem 20 km-t, de emellett gyüminapot is tartottam. :)
Szerintem Anonima én is hasonló vagyok torna terén, mint Te: a folytonos bűntudat, ha sokat kajálok, vagy nem tornázom. Ez már lehet beteges?! :) Amúgy Te csabai vagy, ugye? Én is itt lakom a közelbe, cirka 30 km-re. :)
Már dolgozok az ügyön.Ma csak gombán fogok élni,ami nullkalóriás étel,nehezen emészti a gyomor.
Megvan a torna,már csak a páromnak ki kéne csomagolni és menüt szerkerszteni hozzá,hogy ne kelljen tekergetni.
Sziasztok!
Ma pihinap volt, tegnap BA Nerj időd!
Anonima ne aggódj, kell sütit is enni, amugy meg úgyis letornázod:-)
Sziasztok Csajok!
Én jól vagyok,megint sok sütit zabáltam,egész nap kint vagyun a lányommal,ha a párom felébred akkor nekilátok a tornának.Már délelőtt csináltam RR4 popsi és hasat,szóval jól állok,de a sütiket le kell dolgoznom.
Névjegy!Tök jó,hogy van izomlázad ,még ha kicsi is:-)
Ezt igazolni tudom Én is:-)))))
Hiába csinál az ember annyi comb gyakorlatokat mégis mindegyik más.
Sziasztok!
Hát..valami nagyon okostojás írhatta a fórumra,hogy a 62cm az vastag.Amúgy is itt a hoxán ha tornáról van szó,mindenki nagyon okos.Megfigyeltétek?
Ibus!
Még ma megszerzem,kíváncsi vagyok rá,hogy milyen,holnap már tornázni is fogok,és leírtom,hogy tetszett:-)
Sziasztok!
Ma pihinapoztam, tegnap BA Új kihívás volt, amin egyre jobban megy a comb.
Anonima ezt te is kipróbálhatnád, kíváncsi lennék a véleményedre.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!