Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Sziasztok én most nyomom a réka 20perces hasformálást 1hete csinálom.Ugy terveztem hogy minden nap edzek.
1éve sikerült elérnem a 79kg-ot ami számomra nagyon nagy örömet okozott.De ezt ugy értem el hogy 2óra bringázás intenziv,nem nagymami tempoval.este olyan 7körül még egy kemény egyórás edzés ami a következöt tartalmazta:sima hasprés 20x10 akkor nyujtva felraktam a lábam az ágyra és szintén 20x10et és bal és jobb oldalra 20x10 és a végére 100fekvő támasz.1honap allat a 10cm ment le kb.de nagyon látványos volt.most visszaszedtem 15kg és újra megy a harc a kilokal.
Ilyen kicsi súllyal inkább csak formálni lehet a felsőtestet.
Na ha már 10 kiló felett emelgetnél akkor biztos,h brutál izom lenne ott:-)))
Azta!!!16 perc..nagyon ügyi vagy,nekem is az első 16 perc a kritikus.
Próbáld meg 3decis műanyag kubus üveggel a felsőtestet,én az elején azzal nyomtam.
Váóó! Akkor ha most vagyok 58 kiló, akkor 2 hét múlva 48 leszek! :)
Viccet félretéve még egyik fitnesz edzőtől sem hallottam ilyen mértékű fogyásról. Inkább azt mondják heti 1 kg egészséges. Azt hittem csak a reklám miatt írnak rá ilyen képtelenségnek tűnő dolgokat!
Köszönöm szépen. Neked is, meg persze minden tornázónak szintén kitartást! Megéri!
Én az első héten 2X 20 vagy 30 percet és 2X teljes edzést csinálok. Azóta pedig, ahogy időm engedi, Heti 4-5 alkalommal 2X 20 vagy 1 20-as és 1 30-as, vagy Teles átmozgatás. Én RR1 RR 30 perceseire meg RR2009-re tornázom.
a zöld teával azért egyébként érdemes vigyázni, mármint a tiszta zöld teával, ami nem kevert....valamelyik este megittam belőle egy csomót, és eléggé szarul lettem...magyarul kijött:), csak egy tipp, persze lehet nem mindenkinek reagál rá így a gyomra:)
azóta inkább csak egy bögrével iszom, és sima teázom mellé:)
na meg a víz..
A kettővel korábbin 30 percesek vannak:D szóval ha ez nagyon nehéz akkor az add önmagad 2-t csináld talán, vagy a RR napi 20percet, bár a popsi, comb azon is kemény, de rendesen:) de idővel bele jössz ám:)
Én az elején ezzel a napi 20perces dvdvel kezdtem akkor az volt a legújabb...de én előtte is mozogtam, ilyen otthoni tornákat csináltam, amiket magam kreáltam:D csak aztán pár hónap kimaradt és utána ennek álltam neki...én igyekeztem heti5ször 1-1órát tornázni....aztán később beszereztem szoba bicót, steppert, most pedig edző terembe is járok, ahol futok, meg a gépeken dolgozom...időnként muszáj emelni, változtatni...nekem már megint stagnál a súlyom, de a centik nem:)
Hajrá!:)és írjátok ám mindig le az eredményeket, a változást, mert ez húzza a többi tornázót és jó érzés látni hogy másnak is sikerül megküzdeni a makacs kilókkal:)
Panna köszi, most legalább tudom, hogy mire tornázom!:D Nagyszerű, hogy egyből a legnehezebbek kezdtem, ki is fulladtam rendesen az első 20 perces edzéstől. Csodálkoztam h szakad rólam a víz!:)))) Azt hiszem be kell szereznem a kettővel korábbi dvd-jét,mert ez így tényleg húzós. Ti melyikre tornáztok? És mennyit bírtok,vagy bírtatok az első hét után? 2*20 percet bírtatok?Vagy egy 20 perceset és hozzá egy 40 perceset? Nekem a guggolás a legnehezebb.:(
x.Pixie, grat, jó neked,hogy már látod a változást, további sok sikert,kitartást!
Panna mégegyszer köszi:)
ha jól tudom ez a legújabb:) a tavalyi 2009es dvd-je. 3x20perc és 1x40perc van rajta, és LAra tornázik vele a has résznél:)ez a legjobb és elméletileg legnehezebb dvdje:)
Remélem tetszik, sztem nagyon jó, és ügyes vagy hogy erre tornázol:)
én sem mondanám magam öregnek:) éppen ezért is örülök, hogy elkezdtem változtatni....bár hozzá tenném, hogy én előtte is mindig tornáztam, mert mindig küzdöttem a kilókkal...szóval mikor elkezdtem a RR tornákat akkor szerencsére nem kellett az hogy az 1-es kazival kezdeni, aztán fokozatosan emelni....én a 4essel kezdtem, bár nagyon fájt, és durva volt, de hatásos....és mellette ha életmódot váltasz, az aztán az igazi élmény:)
kaják között dolgozom nap mint nap, és látom mit le nyelnek az emberek és hogy hogy néznek ki, néhánynak szívesen elmondanám, hogy inkább neeee...
Mérd meg magad mindenképpen:)Ha megnézed a naplómat pont ma írtam le az elmúlt időszakok eredményeit...látszik hogy kilóban mennyivel kevesebb a változás, mint centiben:)
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!