Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
A 2008-as,az a "Napi 20 perc önnmagadért"
Az 1 Réka az a "Add önmagagad!"
A 2. Az "Add Önmagad 2.Az igényes nők edzésprogramja"
A 3-as az csak Simán "Add Önmagad 3"
Szió!
Az 1000ckal,az csak 400:-),de jó kis zsírbontó,és a ducitréning 4 is az,ami aerobzona néven is hallgat.
Szerintem érdemes kipróbálni,persze ez is hosszútvávon fejti ki a hatását,mint bármi más torna dvd.
A duci Tréning 1-3 az felesleges időpocsékolás szerintem
Sziasztok!
Sztem RR5 combos blokkja a legnehezebb:SSosem bírom megállás nélkül végigcsinálniXDViszont nagyon hatásos!
Sziasztok!
Én tegnap a RR3 30 perces hasat csináltam. Hosszúnak tűnik, de meg lehet csinálni. De ami miatt mégsem nyerő nálam, hogy tele van reklámmal, vagyis Réka folyamatosan adagolja az upadat-es dolgokat! A másik a zenéje ami még nem igazán jött be, ez a Hamvai PG itt még nem olyan jól keveri a számokat.
Ennek ellenére mégis Réka a nyerő nálam!
Szia!
Sztem mind a kettő jó és főleg váltogatva.
Én még beszereznék a helyedbe hasakat,minél jobban tudod váltogatni annál hatásosabb.
A lényeg hogy pörgösen edz és ne tarts szünetet és ne állj meg és ne add fel.
Én a réka 20perc hasprést nyomom 12napja sajna nekem ís kevés a 20perc mert 1hét alatt a testem nem fogyot se kg-ban se cm-ben ezért 2napja felturboztam réka mozgását a 20percet elnyujtom 40re minden gyakorlat sort 2xer ismétlek meglátjuk ez mit eredményez. De én nem koplalok de nem is eszek annyit mint egy ló. Néha bélpoklot kapok sajna.
Szió,egyik Réka torna sem ér fel a futással,sajna..
Talán Ha czanik CapII dvd-jének az első 24 percét megcsinálod,az aerob részt a bemelegítéssel,akkor meközelítsz vele egy 20 perces futást..
Milyen fajta tornára gondolsz???
Ha Rékára akkor nem sajna.
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek egy napi 20perc torna felér a futással?nem,ugye?nagyon erőtlen vagyok,és most nincs erőm futni,ezért gondoltam erre...
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!