Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Fel a fejjel! Sikerülni fog!
Pl. tojás mellé, tejföl, vagy mustár, vagy zsírszegény sajt, vagy párizsi, vagy sonka, vagy virsli.
DE cukormentes(édesítőszeres) savanyúság is ehető.
Ha kenyérféle nélkül nagyon nem megy, akkor hamlet-et ajánlanak, de szerintem enélkül finomabb.
Sok sikert!
Szia!
De látok változást csak nem annyit amennyit szerintem kellene.Súlyfelesleg?Hát másfél év alatt futással fogytam 25Kg-ot,de ennek ellenére a combomon meg a fenekemen még van mit alakítani ott még van felesleg igen.Kifejtenéd Nekem h Te hogyan étkezel 2után?Mert csak fehérje pfff...például tojás mellé mit lehet enni kiegészítésként?Megköszönném ha segítenétek,mert sztem nálam itt lesz a gond máshol nem lehet!Nem figyeltem rá h 2után csak fehérje..:(
Szia Szisz!
Sajnos a változás (fogyás) 70-80 %-ban az étkezéstől függ!
RR tipikus alakformáló torna. Hihetetlen nekem, hogy nem látsz változást. Van súlyfölösleged?
Igen, 2 után csak fehérje, és előtte is csak kis adagok, belakni nem ajánlott!
Sziasztok!Pár hónapja már írtam a fórumra,kérdeztem h RR5 használ-e diéta nélkül.Nem tartottam mellé semmilyen diétát(jó persze ez nem azt jelenti h össze vissza zabáltam)és ahhoz képest amennyit tornáztam szerintem nem nagy a változás nálam:S
Olvastam h ilyenkor figyelni kell arra hogy 2óra után már csak fehérjét szabad enni.Az lenne a kérdésem,hogy Ti is így csináljátok?Csak fehérje 2óra után?
Sziasztok! Nyitottam egy új fórumot, nem akarok ide-oda írni. Akit érdekel, nézze meg.
Remélem, mindenki jól van. Nagyon vigyázzatok magatokra.
Én mostanában nem tornázom. Étvágyam sincs, szóval tuti nem fogok elhízni. Ilyen az élet.
Sziasztok Lányok!
Nem nagyon voltam itt jelen,tegnap szarul is voltam,vasárnap nem tornáztam,szóval nem volt miről írni.
Este Alexandráztam,jó volt akkor csinálom,ha nincs kedvem szenvedni a torna alatt.
Tempest én is kivácsi vagyok,mennyire tetszik a III,én még azt nem csináltam.
Még több benne ide tedd a lábad oda tedd,picit bonyolultabb meg talán nem is olyan erős de ez már nem rémlik mert nem csinálom.
De viszont a bemelegítése is jó,izzasztó:-)
Aerob részileg mi a különbség a II-höz képest??
A II-nél szakad rólam a víz a végére.
Igen csináltam de az aerob része nem tetszik viszont az erősítő rész igen.
Ezért inkább a Cap.Best.Of-ot használom mert azon csak az erősítő van rajta.
Czanik hány??
A Cap III.-t csinálja valaki? Még csak a II. csináltam, de tervezem kipróbálni a III.-t.
én szeretem ha izomlázam van:D olyan kor tudom hogy tényleg dolgoztam:D
persze ha a nyeregtől fáj az más:D , de remélem inkább izomláz:)
:DDD
Na tegnap megcsináltam a tervezett tornámat,ma Rr2 lesz estefelé,és ha a gyerek is úgyakarja:-)
Azért van még itt egy leányzó aki szintén nem piskóta,h is hívják ja persze Anonima:-))))))))
/csak vicc/
:-))))))))))
Az időt nem is néztem csak azt,h mindenből meglegyen az adagom:-))
Meg most így jött össze,nem mindig ennyi.
Ez két és fél óra?
Te aztán nem aprózod el!
Te vagy a példaképünk!
Most döntöttem,hogy nem RR5 hanem Rr4 felsőtest+popsi+has lesz:-)
Megyek is tornára fel!:-)
Jó bicajozást neked!
Nekem még mindig tetszik ez az idő,se meleg se hideg.
Meg van már,h mire fogod nyomni?.:-)
Mindenkinek szia!
Nekem Cap II/ a nagy kedvenc:/
Has-burning 1
Válogatás 30 perc felsőtest.
Ha meg nem esik az eső remélem bicaj:-)
Sziasztok Lányok!
Ibus,Ami,Betsabé,ügyik vagytok!Én tegnap nem tornáztam,és ilyenkor ha kihagyás van olyan nehezen kezdek neki.:S
..de már készülődök,csak még nem tudom mit,lehet az Rr5-ről csinálok meg 3 blokkot.
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!