Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Szia!
Én nemrég főttem meg kint de már itthon vagyok de nem sokkal jobb már ez sem.
Nekem ez már sok:-)))
Sziasztok!
Mindenki pilled ebben a melegben? :)
bárcsak betartani is ilyen egyszerű lenne, nem???:D
a mozgással nekem mondjuk bajom nincs, az étkezéssel voltam bajban, de mára már elég jó úton járok:)
Mindenképpen szükség van a rendszeres mozgásra, ami alkalmanként sztem minimum 40 perc legyen.én RR-t ajánlom, mert nekem nagyon bevált illetve a futás, szobabicikli, stepper, de kezdésnek persze valami könnyebbet is lehet.
A fogyáshoz azonban a mozgáson kívül az étkezésre is figyelni kell. azt mondják 30-70%az arány a fogyásnál. 30%ban fontos a mozgás, 70%ban az étkezés, és persze mindkettőre szükség van:)
én csak tényleg csak párszor csináltam, tehát kb 1 év alatt 3szor mikor lusta voltam a rendes tornához de át akartam mozgatni magam.
Én egyébként heti 4-5ször 1-1,5órát minimum tornázom, edzem, és az étkezésemre is figyelek, ezzel lehet fogyni.
de kérdés hogy mennyit szeretnél fogyni?
Sziasztok!
Legújabb Réka dvd szeptemberben 240 perc torna, dupla dvd!! :) Arra azért lehet már tornázni! :)
Gratula a fogyásodhoz!!!!!!!!
Türelem! Ez idő kérdése. Pl. mellplasztikát a szoptatás abbahagyása után 1 évvel ajánlott csinálni. Mert a bőr lassan, de változik. A szőlőmagolajat és a hideg-meleg zuhanyt jónak tartják. De vannak ilyen bőr feszesítő krémek is, én nem próbáltam.
Sok sikert!
sziasztok!
Én meg futok mint a güzüüüü:D kezdem átlépni korlátaimat:)
Sziasztok!
Régen jártam erre,remélem mindenki jól van és élvezi a jó időt. :)
A héten nekem is csak 3 tornám volt,de úgy érzem kell ennyi pihenés. :)
Szép napot és kellemes hétvégét Mindenkinek!
Akkor Én már csak ilyen jóhiszemű maradok:-))
Addig jó míg súlyt tartasz.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!