Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok? (beszélgetés)
Igen, igazad van, egy fitness edzőnek ilyen hasa kell hogy legyen, de egyáltalán nem nőies!
Én heti 3× tornázok egy órát súlytartás, és alakformálás céljából.
Nem rossz a Réka hasa. Egy fitness edzőnek ilyen kell, hogy megmutassa mi az ami a kisebb-nagyobb zsírpárnák alatt rejtőzik mindenkinek :-P De szerintem sem nőies, nekem sem kellene műanyag has :-)) Én csak azért tornázom, hogy formában tartsam magam. Na jó, egy kis plusz izmot azért szeretnék, ugy mindenhova :-P
Ti mennyi tornáztok hetente? Én most kicsit lejebb veszek azt hiszem, heti 3-4-ig (45-60perc). Sajnos azért nehéz a mozgalmas mindennapokba beiktatni, főleg munka, meg még nyelvsuli mellett... Meghát jön az ősz :-( Szerintem ilyenkor egy kicsit mindenki úgy érzi hogy nem kell olyan nagy gőzzel, majd tavaszra. Persze abbahagyni sem szabad. Akik kitartóak azok biztosan nyárra tutin fognak kinézni ;-))
Aha, vegig tudom csinalni a 4-et egymas utan :) Nekem hatalmas motivaciot ad, hogy latom a szamlalot, ahogy csokken az ido.. Es mire vege egy blokknak, tokre belelkesulok, elkezdem a kovetkezot es ha mar elkezdtem, nem hagyhatom abba :) Szoval igy csinalom vegig :D
A kedvencem talan nekem is a hasizom, mert ott van a legnagyobb szukseg a melora :) es latom nagyon a fejlodest, bar azert Reka hasatol meg fenyevekre vagyok (es maradok is szerintem...) :)
Sziasztok,
Miota a szuletesnapomra megkaptam Rubint Reka napi 20 perc onmagadert dvd-jet, azota arra tornazom es IMADOM! Iszonyuan hatasos, mar a parom is megjegyezte, milyen sokat feszesedtem.. Igaz, futok is mellette, de heti 2-szer csinalom a programot, de akkor vegigcsinalom mind a 4 blokkot.. Szerintem szuper jo gyakorlatok, sok fitness dvd-t ismerek, de messze ez a legjobb.. Kovetkezo beruhazasom igy egyertelmuen a 2009-es dvd lesz, arrol is sok jot hallottam...
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Rubint Réka napi 20perc önmagadért, ma kezdem ki tart velem?!?!:)
- Mi a véleményetek Rubint Réka exhibicionizmusáról?
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Most kezdem a Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért dvd-jét, tapasztalatokat és visszajelzéseket kérek!