Rosszul sikerült 3-as parti... (beszélgetés)
Ezt lehet, hogy most így látod... De lehet, hogy jövő héten megismered a NAGY Ő-t és rájössz, hogy ennek így kellett történnie.
Vagy, ez erősebbé teszi a kapcsolatotokat, ha túl tudtok ezen a krízisen jutni. Lehet, hogy pont emiatt tudtok egymásra találni.
A találka pedig jó ötlet lehet. Elhiszem, hogy ez most nagyon nehéz neked. Lehet az is, hogy te tetszettél neki és miattad ment bele ebbe az egészbe... Most nagy vihar van a lelkedben, de lehet, hogy pont ez a beszélgetés fog megvilágítani mindent, persze más szemszögből. Szerintem is öltözz és uccu! :D
Nagyon okos tanácsot adtál soraid zene volt füleimnek:-)
Így van teljesen egyet is értek veled!
szerintem egy normális harmonikus kapcsolatba fel se merül az hogy 3masban....
nálam ha párom felhozná már azért elhagynám...
egy párkapcsolat azért párkapcsolat, mert két személy élete...
Lehet,de akkor bebukta mert a lány az téged akar.
Én elmennék a talira és leülnék vele őszintén beszélgetni,főleg lehet hogy azért hív hogy a pasidról dumáljon és megmutassa az smseket amiket a csajnak írt.
Hogy tisztán lássál szerintem öltözz és menj el a talira..ha valamit a csaj akar tőled majd lepattintod és elmondod neki te másért gondoltad a talit.
Úgyhogy irány a csajjal találkozni!
Ne szomorkodj,de nem menthető ez már mert ha a pasi másik nőt hív be a partira ami intim és mondom én sem vagyok prűd de az 1-1-es felállás ami bejön..szóval ott már valami régebben el romolhatott..csak te ti nem vetétek észre.
Semmi gond,hidd el nekem lesz még neked olyan aki bizony rajtad és az együtt léteiteken senkivel nem osztozna ez pedig jó tanulópénz volt.
Gondold át kit szeretsz és miért és mennyire érdemes a szerelmedre..ugyanis a mostanid 3om év ide oda semennyire sem.
3-zon mással..
ne legy butus, menj es talalkozz vele. valoszinu talalkozott nem egy ilyen esettel, es tud tanacsot adni. mit veszithetsz????
legy most is bevallalos!
A pasid akkor így járt, te kellesz a csajnak.:-)
Azt mondják, hogy ilyenben csak a harmadik félnek érdemes lenni. Nálam bukna a kapcsolat, ha a párom ilyet kérne. Ha már én nem vagyok elég, akkor menjen és keressen mást. Az édes hármas után lehet uncsi neki az édes kettes.:-(
Nem tudnám megtenni ezt vele. Soha többet nem akarok hármasban szexelni, egy életre megutáltam.
Egyébként szinte csak egymással voltak elfoglalva, ha belegondolok. Feleslegesnek éreztem magam.
És az a gáz, hogy a barátom hozta fel ezt az egészet, aki tudott a lányról, hogy benne van ilyenekben. Lehet, hogy így akarta "megszerezni". :(
Na, két perce jött az sms a lánytól, van-e kedvem találkozni vele.
Vicc az egész. Mit képzel magáról? :(
Jól van hát,elkenődni nem kell azért nem lett világ vége.
Nyugalom..nézd totál őszinte leszek hozzád neked ez a pasi amúgy sem még az utolsó állomás.
Amúgy meg tudod mit? Közöld vele jó folytassuk de akkor legyen még egy pasi..
aztán szépen megtörténik és kisétálsz a kapcsolatból.
egy-egy!
Ugyanis akivel most vagy az nem érdemel meg téged!
Tudod amúgy lehet utálni fogsz de a nő az nő és úgy az egál..ha ami egy hímnek az egy nőnek is jár!
Már az 5. hsz ben megírtam. :P
Különben tényleg így van. Én sem vagyok prűd, sőt teljesítek én bármit, de azért vagyok annyira következetes, hogy lehet, hogy kiesek a pikszisből. :D
Ez cink..de ne hagyd el,szerintem a pasid most rádöbbent,hogy bizony te mindenre vevő vagy.
Én lepődtem most,mert én sem angyal nem vagyok sem prűd és én is eléggé bevállalós,de a még egy nőt majd csak akkor tartanám valószínűnek ha a Párom bele menne hogy még egy pasival..szóval ez kissé bukta..
Talán mert akinek 3-ra van igénye ott már komolyabb gondok lehetnek..másik hogy én ha már így jártál lefeküdnék a csajjal és közölném a pasimmal(meg is örökíteném) hogy Drágám ugye nem zavarna ha ezentúl össze járnék vele???
Ez a kb az jutott eszembe című vicc..hogy az anya elküldi a gyerekét az apához a pénzért aki közli nincs pénze gyerektartásra és nem is ad mert már 18 elmúlt és közli menjen nézze meg az anyja arcát mire az anya közli a gyerekével menjen vissza az apjához köszönje meg a kedvességét és közölje vele nem is ő az apja és nézze meg az arcát!
Hogy manapság mik vannak..eccem faccom megáll:-)))) Hol vagy Pompadúrom? Te érted ezt?
Sajnos mindent lehet mondani egy ilyen édes hármas együttlétről, csak azt nem, hogy ne lennének komoly kockázatai. Pl. ilyenek.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezek után hogyan alakul a kapcsolatotok...
Hát nem voltál elég következetes.
Saját magaddal kiba*tál! :)))
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Olyan rosszul sikerült a várva várt találkozó,hogy az...
- Rosszul sikerült külföldi nyaralás
- Rosszul sikerült bejgliből mit lehet készíteni, hogy fogyasztható legyen?
- Másnak is ilyen rosszul sikerült az Erasmus féléve?
- Ez a Valentin-nap is rosszul sült el, nem úgy sikerült...