Rosszul sikerült 3-as parti... (beszélgetés)
Valójában én addig el sem mernék menni, hogy életvitelt.
Ennyire képtelenek elfogadni, egy másfajta VÉLEMÉNYT! Döbbenet, hogy még a pasit is iderángatják nyelvelni, mint egy kofát.
Én nem tudnék az Emberemnek annyit fizetni, vagy olyat ígérni, hogy ezt megtegye.:)
Engem ugyan nem, Te Papucsok Gyöngye!
Férfi (?) létedre röhejessé teszed itt magad?
De szóltam én hozzád? Megcímeztelek?
basszus tényleg...milyen egyszerű ötlet, be kéne írni a reménytelen társkereső topikokba.
így is lehet kérem szépen.
:)
Szerinted mért írtam,hogy homokzsák.
Úgy látom te is unod magad.Olvass a sorok között.
mekkora parti van itt.
:)
imádom a zasszony becsületéért regisztráló hősöket.
Én mosolygok.Csak aki nem ismer az ne szóljon be.Nem is érdekel a humorod,én egy ilyen ember vagyok.
Na ezt nagyon jól látod.Nem véletlenül nem mertek képet feltenni én meg ezt látom.
1. Szerintem itt túlzol. Csak nem borítasz asztalt, mert tesz egy megjegyzést, hogy ő kipróbálná, milyen hármasban. Ez szinte minden pasi fejében megfordul, sőt, némelyik nőjében (nem régiben az enyémben is).
2. Az, hogy az én gondolataimban felmerült egy harmadik fél (pasi), az sem enged bármire is következtetni, mivel ez csak fantázia terén marad meg. Nem tartom kevésnek a partnerem 3 év után sem, most is meglepődve tapasztaltam mennyi újat tud még ő is belevinni!
3. Igen, a párkapcsolat valóban két személy élete, de nem a párkapcsolatukba vonta bele a harmadik félt, hanem a szexuális életükbe. Van különbség.
Más: Ismerve magamat ezek után én is kiakadnék néhány napig, amiért ilyeneket mondott, hogy mert a másik lány. Még kedveskedek is neki, ő meg simán félre lökne egy ilyen kaland után, merthogy neki megtetszett? Na ez a nem mindegy, emiatt gondolnám át a kapcsolatot.
Te is jössz kötekedni?? S hova csatlakozzak? Itt arról a szerencsétlen csajról volt szó. Mindenki leírta a véleményét s ennyi, ez már személyeskedés. S aztán neked sincs jobb dolgod? Szerintem van...
Még valami attól mert ti nem éltek normális életet attól még más igen,s miattatok vannak ezek a szr fórumok itt élitek ki magatokat mert csak ehhez értettek.A páromat meg nem kell megvédenem nem is ezért írtam,csak már zavar ez sok Bölcs tanács, meg a kötekedő Homokzsák.
Sejtettem,hogy ez lesz :).
Ha egyszer azt mondtam,hogy nem érdekeltek,akkor nem!
A pasimat érdeklitek,csak miattatok regisztrált!
Hála féknyomnak ;D!
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Olyan rosszul sikerült a várva várt találkozó,hogy az...
- Rosszul sikerült külföldi nyaralás
- Rosszul sikerült bejgliből mit lehet készíteni, hogy fogyasztható legyen?
- Másnak is ilyen rosszul sikerült az Erasmus féléve?
- Ez a Valentin-nap is rosszul sült el, nem úgy sikerült...