Rosszul sikerült 3-as parti... (beszélgetés)
Ejha! A stílus magárért beszél! Mindig az kiabál legjobban, akinek a háza ég.
Nem értem miért csípi a szemed mások élete. Hogy mire vittem az életben? Annyi irigységgel és rosszindulattal, ami beléd szorult valószínű nem sokra jutottam volna. Bámulatos továbbá ahogy ennyiből messzemenő következtetéseket vontál le az intelligencia hányadosomra vonatkozóan, de ha annyira kíváncsi vagy rá szorozd meg a tiédet kettővel!
Nem tudom mikor, milyen regen léptem a tyúkszemedre - bár sejtem. További szép napot!
DEHOGYIS! itt az a csaj abszolút nem hibás!!
Miért lenne? Ti akartatok 3-asban hetyegni ő meg eszköz volt hozzá..ennyi, a pasiddal van baj!!
Meg veled,hogy nem vetted előbb észre,hogy mi a szitu :)
Eleve akart másik lányon üríteni.. nah ez már egy olyan,hogy felfordul a gyomrom.. pláne,ha élvezi,hogy nézem.. mondom én pofán vágnám:XD
De, az meg,hogy még utána mondja az kell neki:XD
Mert oké,hogy viták, félreértések után kibékül az ember stb.. de ilyen után?:O
Áhh,nem is azén törölném képen,mert más kel neki,mert egészségére,,hanem mert még visszajön és van képe :D
Mit kell szenvedni ezen.. fogadd el,hogy ennyi ,aztán keress mást,ezt dolgozd fel és sanyi.... élvezd az életed..egy van belőle,egy -két pasi miatt ne b.zd el teljesen...
Voltam már én is valakinek a legjobb és fordítva..aztán mégis az ajtót egymásnak b.sztuk ordítva :D
Erről ennyit :)
Csak mert annyira buta vagy.Vigyorogjak én is :D?
Persze ezeket mindenféleképp elhiszem neked!
Az ész úgy látszik nem a korral jár!
Tudod,nagyon sok van a sorok között amiről,aki nem olyan buta mint te levágja milyen vagy!
Meg is hazudtolod saját magad,ha olyan full extrás volt a nő,miért nem a pasi hozhatta?Akkor a pasid sem valami jó,ha elsőosztályút kaptál.
És,hogy te full extrás volnál :S?
Ha magad annak is látod anyukám,ugye tudod,hogy a full extra nem csak a külső,fejben is annak kell lenni.
De én ezt akkor sem hiszem el neked!
A naív nőről pedig....szerinted te mi vagy?Veled jobban érezte magát,persze azért volt szükségetek ilyenekre,elhiszem neked,azért mert bomba nő vagy!
Tudod mennyi marhaságot hordasz össze,még te magad sem hiszed el.Egy alárendelt nő vagy aki egyedül semmire nem képes,kell aki eltartson.
Vitted már valamire az életben?Bár az intelligencia hányadosodból ítélve....
Ti egy okoskodjunk be minden új fórumba,fórumvadászok vagytok.Falkába kell verődjetek,mert egyedül semmik vagytok, és fogjunk össze nehogy már a nő jobb legyen nálunk.
Attól még,a tény az tény,hiába görcsöltök.
Tudod ez miért van,mert még te sem érzed magad a legjobbnak,és tudod miért akarsz te győzködni arról milyen jó vagy és,hogy a te kapcsolatod a legjobb,pont mert nem az,csak magaddal is így akarod elhitetni.
Annyira elárultok mindent magatokról.A megnyilvánulásaitok.Tehát a sorstársaid....madarat tolláról embert barátjáról.
Elnézést de nincs már gyomrom hozzátok!
Ugye nem haragszotok,ha nem fecsérlek rátok több időt,mert nem szeretek az ilyenekkel keveredni mint ti!
Csámcsogjatok csak tovább anyukáim,úgy sincs jobb dolgotok,mert olyan boldog párkapcsolatban éltek!
De azért eleve...ha tudja szereted és képes kínos helyzetbe hozni,hogy más nőn élvezkedik..hányinger..
Vágnám pofán bakker!:DD
Először is!Ilyen pasiért ne sírj , lesz másik,fiatal vagy még.. ! Olyan k*csögöt minden sarkon találsz,mint ezt volt..!
Másodszor... ha ő ezt mondja, akkor hadd menjen, neki nem te kellesz,minek erőltessétek?
Visszajött...bocsánatot kért.. kiny.lhatja!
Tudom a szerelem olyan,hogy erősen érzed és bármit mond akkor is kell neked,mert szereted..megalázkodsz stb...aztán a végén rájössz,hogy mekkora hülye vagy! És nincs több olyan..
Viszont ez az,amikor tovább kellene lépned, aztán ő hadd orgiázzon azzal akivel akar, fog még sírni ő is,ha te boldog leszel mással:)
Hagyd el!És ne csak szakíts... húzzon örökre..
Meg,ha egyszer ilyen volt,gondolod máskor nem?:)
Ne hibáztasd magad,hogy belementél.. hisz,ha nem ebbe mész bele,akkor ő mással úgy is kipróbálta volna:)Nahh kell egy ilyen valakinek??Aki ennyire megőrül más nő testéért..ezek a tipikus kukim irányít férfiak.. hát ezektől hosszútávú kapcsolatot ne várj és velük ne tervezz.
Tudod mit tegyél?Ismerkedj... egy olyan szemét pasit egy másik pasival a legkönnyebb elfelejteni:)
az éjjellátó a legjobb;)
:P
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Olyan rosszul sikerült a várva várt találkozó,hogy az...
- Rosszul sikerült külföldi nyaralás
- Másnak is ilyen rosszul sikerült az Erasmus féléve?