Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Rossz óvodai csoport fórum

Rossz óvodai csoport (beszélgetés)

1 2 3
2013. okt. 2. 15:14

Viszont ha ténylegesen úgy van, ahogy leírja, akkor katasztrófa...

Én nem hagynám ilyen ovónőkre a gyerekem, inkább szokjon be új csoportba.

Ha meg túlzó a topiknyitó állítása, nem értem minek?

3. pzm3
2013. okt. 2. 15:04
Nem tudom,de én sokszor úgy érzem,hogy az anyukák szeretik ezt eltúlozni.
2013. okt. 2. 15:01
Eggyel tobb forum, ahol szidni/jelenteni fognak valakiket :(
2013. okt. 2. 14:58

Sziasztok!

Létezik olyan hogy rossz óvoda vagy rossz óvónő estleg rossz óvódai csoport. Meggyőződésem volt ez ideáig hogy a mai magyar óvódák a világ színvonalban messze felül teljesítenek, mit szakmailag , mint erkölcsileg. Az intézmény hálózata kíváló. Igen ám de amikor az ember szembesűl néhány furcsasággal akkor megváltozik-e a véleménye az egészről? Az enyém igencsak megváltozott hogy miért le is írom.

A szóban forgó óvoda egy önkormányzati óvoda ide jár az én gyerekem is.Az óvónők nem igazán foglalkozna a gyerekekkel ebben a csoportban sok a verekedés. Nem nagyon vannak programok kimaradnak a séták is ( pedig lenne rá segítség) Ha elviszik is őket valahóva botrányosan viselkednek (rohangálnak verekszenek) a gyerekek és az óvónők pedig nem szólnak. Múltkor eltünt egy kisgyerek az óvóda udvaráról és azt sem tudták az óvónők hogy hol van. Nem szívesen olvasnak nekik ( ezt az óvónéni szájából csúszott ki)A csoport le van maradva a szülői értekezleten szó volt erről és hogy bepótolják ( nagy csoportosokról van szó) Nálunk fizetni kell az iskola előkészítőért is alkalmanként 1500ft-ot. Az óvónő olyan feladatokat adott amiket már tavaly megoldottak a gyerekek. Ettől függetlenül nem tartom rossznak az óvónőket de a mi csoportunk és óvónénijeink katasztrófák

Gondolkodtunk azon hogy más csoport illetve más óvodába kerülne a gyermekem, de akkor újra be kellene illeszkednie új barátokat szereznie. Ez az utolsó éve.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook