Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Robotporszívó vélemények fórum

Robotporszívó vélemények (beszélgetés)

20. globus (válaszként erre: 18. - Amaunet)
jan. 1. 15:16
Sajnos nem. Sokáig dobozban volt, én is kaptam, nincs meg a papírja. Ez a háromszög fejű.
19. timycat (válaszként erre: 16. - Amaunet)
jan. 1. 14:43

Viledam van, nem a háromszög fejű hanem a nagyobb, négyszögletes a feje. Engem a nagyon hosszú zsinór győzött meg, az volt a legfontosabb szempont.

Láttam Globus írta az övé tönkrement, az enyémmel nincs ilyen gond, kb 4 éves.

18. Amaunet (válaszként erre: 17. - Globus)
jan. 1. 14:31
Garancia nem él már?
17. globus (válaszként erre: 16. - Amaunet)
jan. 1. 12:50
Nálam a Vileda most ment tönkre. Valami vezérlő kipingott, meg se lehet javítani. Kb. 15-20x használtam. Többet nem veszek.
16. Amaunet (válaszként erre: 12. - Timycat)
jan. 1. 11:21
Milyen márkájú gőzfelmosód van? Tudod ajánlani?
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Timycat)
jan. 1. 11:03
Igazad volt, ez egy forintot nem érő szemét :(
14. timycat (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 16:28

Nem, az aksival és a területnagysággal volt nálunk alapvetően gond.

Új korukban sem tudták végigjárni a terepet egy feltöltéssel és ahogy romlott le az aksi pláne problémát okozott, sokszor nem értek vissza a töltőre, aztán nyilván emiatt aztán nem találták magukat, hogy hol hagyták abba a munkát, de volt hogy eltévedtek, bolyongtak céltalanul, valami kimaradt, valahova többször visszatértek stbstb. Idegesítő volt.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Timycat)
dec. 26. 16:18
Köszönöm :) Úgy érted, hogy ha akadály van előtte sokat küszködik? Nekem tényleg már az is jó, ha valamennyit felszed és utána én feltörlök, csak ne kelljen hajolgatni, mert az nem megy.
12. timycat (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 15:46

Arra jó lesz, de nagy csodát ne várj egy robottól. Én is akkor vettem robotot mikor lerobbantam. Már bánom, hogy nem tettem itt vagy bárhol fel ingyen elvihetőnek mikor meguntam a "balfackodását".

Egyébként az állóporszívók még kímélőek a gerincre, csak hát a legtöbb ócska azokból is, de a robotnál sokkal jobbak. Anno olyat is vettem, kényelmes volt és haladós.

Ami viszont tényleg jó és gerinckímélő az a gőzfelmosó, azt azóta is használom, de csak zsinórosat, nincs idegrendszerem az aksikhoz.

Gyors felépülést!

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Andi6020)
dec. 26. 12:47
Igen, sajnos nem volt újra pénzem. Már ha felporszívóz az is hatalmas segítség! Köszönöm Andikám <3
10. andi6020 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 12:40
Feltöröl, nem felmos. Gyakorlatilag porszívózásra talán jó lesz. Használtan vetted gondolom.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Simple)
dec. 26. 12:15
Igazából azért van rá nagy szükségem, mert gerinc műtétem volt, és nem tudok hajolgatni :( Nincs nagy kosz nálam, ha minden nap menne akkor segítene megtartani a tisztaságot. Remélem.
8. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 11:53
Òcska. Nekem Robzone van, egyszer ment, azòtaugyanùgy kèzzel porszívòzok. Felmosàs címèn csak szètkeni a mocskot.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Andi6020)
dec. 26. 11:49
Robospark/Es530
6. andi6020 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 11:27

Megírod a típust?

A távirányító az a telefonod nagy valószínűséggel.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Andi6020)
dec. 26. 11:24
Azt írja róla, hogy felmosó paddal együtt és távirányítóval
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 11:13
Szeretem a keménypadlókon. Kövön, parkettán nagyon jó, mondjuk itt csak klasszikus por van. Szőnyegen végigmegy, de azt kézivel is takarítom. Felmosó funkció van, még sosem használtam.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 26. 11:09

Milyent vettél? Felmos vagy feltöröl?

Azért a felmosástól ne várd, hogy olyan legyen, mintha te csinálnád kézzel. A feltörlés meg csak törlés.

dec. 26. 11:08

Gyerekemnek Roborock Q7 sorozatból van olyan ami fel is mos.

Lehet külön a porszívózást, külön a felmosást valamint együttesen a kettőt használni.

Felmosást nagyon ritkán használja, mivel a 2 szobában laminált padló, van ahol szőnyeg, a konyhában, előszobában kő van. Ki kell tapasztalni, a vízadagolás beállítását, mert van, hogy vizes marad a padló.

Tudod teljesen egyszerűen használni (csak bekapcsolod és kész), vagy telefonról mindenféle beállításokkal. Pl. wifi segítségével távolról elindítani.

dec. 26. 10:54
Megleptem magam egy robot porszívóval, még nem jött meg a csomag. Olyat vettem ami vízzel is működik, tehát fel is mos. Akinek van, írja már meg a véleményét hogy milyen? Köszönöm szépen!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook