Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék fórum

Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)

567. Fannikutya (válaszként erre: 563. - Babus123)
2017. ápr. 17. 16:15
Sziasztok!Igen ez a panoráma 99,9%.Még meg kell csinálnom az amniocentézist mivel itt ez a protokoll.Sajnos csütörtökön nem értem már el a dokit.Holnap remélem kiderül a menet.Aranyosak vagytok és egyszer tenyleg menjünk el cukiba.
566. Nyuszók (válaszként erre: 562. - Fannikutya)
2017. ápr. 16. 22:20

Drága Fannikutya, nem tudom mit írjak. Most kell nagyon erősnek lennetek és soha nem feladni a reményt,mert fogunk mi még itt mindannyian ülni egy cukrászdában és babakicsikkal megyünk mindannyian.

Kívánok nektek nagyon sok erőt, és légyszíves írj nekünk mindig mert mi itt mind összetartunk.

565. Szofi81 (válaszként erre: 562. - Fannikutya)
2017. ápr. 16. 22:17
Iszonyatosan sajnálom!!!
564. Lujza82 (válaszként erre: 562. - Fannikutya)
2017. ápr. 16. 15:01
Jajj istenem erre nincsenek szavak. Annyira sajnálom, annyira igazságtalan.
563. Babus123 (válaszként erre: 562. - Fannikutya)
2017. ápr. 16. 13:29
:(:(:( Neee!! Nem is tudom mit mondják:( ilyenkor nem lehet semmit!:( Pedig annyira bíztam benne hogy nem,és minden jó lesz! Elsírtam magam,komolyan! Annyira sajnàlom! Ez a teszt ezek szerint a tényleges betegséget látja vagy nagyobb valószínüséggel? Vagy hogy hogy ennyire biztos és nincs esély?
2017. ápr. 16. 13:02

Sziasztok!Nekem is ugy kellett abbahagyni az Utrot.A 9. hét után pár nappal.Azt mondta a Vass doki hogy hagyjam abba nyugodtan.

Sajnos az én kisbabám beteg a Panorama test alapján is.Down kóros.Fogalmam sincs hogy mi következik ezután.Azaz tudom csak ütemezést nem.Nem tudom miert ver láncban a sors de majd egyszer biztos megtudom.A következő nekem is majd legkorábban szeptemberben lesz gondolom.Azt hiszem ez eddig életem legrosszabb időszaka.De ne féljetek erre nagyon kicsi az esély és nem lesz gond nálatok.Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

561. Babus123 (válaszként erre: 558. - Lujza82)
2017. ápr. 15. 21:17
:( sajnálom! pedig már úgy számoltam veled vissza a kezdésig! Gondoltam is h pénteket mondtad h menned Kell de azt hittem az ünnep miatt ilyenkor nem dolgoznak. Az egy hónap miatt lehet h még nem kellenek új vizsgàlatok és kezdhettek májusban,nem? Vagy szerinted tuti nyárra marad? Viszont ha nem hosszú protokoll lesz akkor "csak" a nyár legelejéböl venne el kicsit. Amúgy sem szokott még júniusban strandidö lenni,mindig késöbb indul a nyár mostanában. Vagy inkább hagyod mindenképp szeptemberre? Akkor ikrek lenne mint én:) És azok nagyon nehéz esetek csak szólok!;)
560. Babus123 (válaszként erre: 559. - Szofi81)
2017. ápr. 15. 21:05
Én ráadásul csak 9+1napos vagyok,és mindenhol azt írják h a 12. hétig ajánlott folytatni.. még a betegtájékoztatóban is. Persze elhiszem ha azt mondja h nekem nem látja szükségét h folytssam de azért parázok h ne tévedjen és a szervezetem ne reagáljon rosszul. Annyira mindenhol ezt a 12 hetet olvasni és hogy elöte még az elég kritikus idöszak..Elvileg holnaptól már nem kell nekem..Meglátjuk mi lesz
559. Szofi81 (válaszként erre: 557. - Babus123)
2017. ápr. 15. 18:42

Szia Babus!

Képzeld, nekem ugyanígy kell abbahagynom egy hét múlva. Az utrot és a duphastont is. Akkor leszek 12+4. Én is nagyon meglepődtem.

558. Lujza82
2017. ápr. 15. 13:44
Tegnap voltam uh-n, mert ugye berendelt, hogy ha megjön, akkor másnap vagy következő nap menejk be mert meg kell vizsgálnia. Sajnos a saját dokim nem volt bent, és aki megvizsgált, azt mondta, hogy nem jó szívvel ajánlaná, hogy most elkezdjük, ő várna egy hónapot mert 26mm-es volt még mindig a sárgatestem és azt mondta, hogy félő, hogy nem reagálnék úgy a gyógyszerekre mint kéne. Hát mit tudtam tenni felöltöztem és hazakullogtam. Az a legrosszabb, hogy nem a dokim vizsgált meg és majd csak kedden tudom felhívni. Így viszont lehet, hogy még májusban sem fogunk tudni kezdeni, mert valószínűleg már nem lesznek jók a leleteim, most már újakat fog kérni a doktornő, ha így van, akkor a május elmegy a vizsgálatokra, és majd csak június jöhet szóba. De azon is gondolkoztam, ha új leletek kellenek és nem indul májsuban, akkor viszont,lehet hagyom pihenni magam nyáron és majd csak szeptemberre tervezek. Nem tudom, most csalódott vagyok.
2017. ápr. 15. 11:31
Fannikutya,Gasopis,nektek meddig kellett az utrogestant hasznàlni? Nektek is egyik napról a másikra Kell abbahagyni,csökkentés nélkül? Most kellene abbahagynom,de úgy félek töle h egyik napról a másikra hirtelen csak úgy kivonom ezt az extra progreszteront a szervezetemböl. Nekem anno hormonvizsgàlaton ráadásul ez az érték nagyon alacsony volt.
2017. ápr. 12. 20:18
Sziasztok!Olyan aranosak vagytok.Mèg mindig nincs hír.Remélem azért a Húsvétot nem kell végig izgulnom.És én is sokkal optimistább vagyok mint amikor a hírt meghallottam.Akkor teljesen a földhöz vàgott.Most próbàlom hinni hogy egeszséges és erre koncentràlok.😊Akik lassan folytatják a lombikot:ki mikor?
2017. ápr. 12. 17:26
Igaza van Nyuszòknak! Az a tök jó,hogy itt meg tudunk egymással ilyen dolgokat is osztani,jót,rosszat és a parákat is,úh nyugi. Mindenki beparázna,ha ilyet hallana,ráadásul már eddig is mennyit küzdöttünk/küzdünk h legyen baba,de muszáj bízni! Nagyon szorítunk! Reméljük ezek után màr csupa jó hìrek jönnek mindenkitöl,mert szerintem itt mindenki nagyon megérdemli már ez után a kemény idöszak utàn h végre jó dolgok jöjjenek. Bízom benne h így lesz!
554. Nyuszók (válaszként erre: 549. - Fannikutya)
2017. ápr. 11. 14:58

Fannikutya, nem húzod itt le senkinek sem a hangulatát. Mindend megosztjuk egymással örömünket, bánatunkat, félelmeinket stb. Szóval csak nyugodtan mesélj nekünk mindenrő.

Nálunk kb 2 évvel ezelőtt az ismerős görögkatolikus papéknál mondták azt, hogy 95% az esély arra, hogy down szindrómás lesz a baba. Minden vizsgálat ezt mutatta. Ők ugye eleve azt mondták, hogy bármi is lesz a baba az ő babájuk, és mindenképpen vállalják. Születtett egy teljesen egészséges babájuk. Szóval ahogy Babus is mondta, ezt nem lehet tudni, ez csak egy szám.

Persze én is be lennék parázva sőt még talán bánatbeteg is lennék, de itt azt már mindannyian megtanultuk, hogy bízni kell!!!!! Szóval csak pozitívan.

És tényleg nyugodtan írj nekünk mindenről!!!!!!

Szorítok nagyon. Mikor lesz eredmény?

553. Lujza82 (válaszként erre: 549. - Fannikutya)
2017. ápr. 11. 06:04
Mindenképpen nagyon szorítunk!!!
552. Babus123 (válaszként erre: 549. - Fannikutya)
2017. ápr. 10. 22:57

Én is úgy félek amúgy ettöl a vizsgàlattól!

Nagyon szorítok! Nem lesz semmi baj! Én azzal bíztatom magam mióta a doki beszélt erröl a vizsgálatról,hogy ez csak valószínüségeket mond,hogy egy az x hez hogy ez meg az a baja lesz,viszont ha azt megkérdeztem volna lombik elött h egy a hànyhoz az esélye h elsöre egy beültetett babával sikeres lesz sztem durva számot mondtak volna. Szóval innentöl én úgy gondolom hogy havalamire 5% esély van attól még ha úgy Kell történnie v mondhatjuk h a Jó Isten úgy akarja hogy te a 95%ba essél bele,akkor abba fogsz beleesni ha meg az 5%ba kell h tartozz akkor meg hiába az kis szám és kis esély de akkor meg abba esel bele. Lehet hülyeség,de ez engem megnyugtat. Még ha 1:5höz az esélye is valaminek,de te tartozhatsz a 4be is. Én amúgy azt hittem anno mikor hallottam,hogy van ilyen h genetikai vizsgálat,hogy ott konkrétan megmondjàk h látnak e bmilyen betegségre utaló jelet,elváltozást. Ez hogy valószínüségeket mondanak ez nekem túl bizonytalannak hagzik. Kicsit úgy érzem (persze még nem voltam és nem làtom át) hogy ettöl még ugyanúgy a vagy ez lesz vagy az helyzet áll fenn és max csak bizonyos dolgokra jobban ráparáztatnak:) Tényleg csak azt mondja meg ha jól értettem h mire van nagyobb esély és mire kevesebb...De ha vmire nagyobb az esély de az én babámnak konkrétan abszolut nem lesz ilyen baja akkor meg miért paráztatnak be? Nem látom át egyenlöre..Ezt a Panorama tesztet nekünk is mondta..

551. Babus123 (válaszként erre: 548. - Lujza82)
2017. ápr. 10. 22:32

Ó,az még három hét!:)

De igen,amúgy tényleg!:) Pedig nekem pont úgy tünik sokszor,hogy nem elég gyorsan megy az idö,mert már annyira várom,hogy az a kritikus 12-14 hét leteljen,és egyfolytàban visszaszámolok:):) Már jó lenne megosztani a barátokkal,tágabb családdal is a hírt!:) Még eddig én se mertem annyira beleélni magam és nagy tervezgetésekbe kezdeni a jövöt illetöen. 100%-osan betartom a doki utasításait ebben is hogy még csak 'óvatos optimizmussal' szabad a jövöbe tekinteni:):):)De amúgy valóban hihetetlen jó,hogy januárban még azt sem tudtam mi vár rám és kétségbeesve próbáltam a sokk utàn h lombik lesz valakikkel beszélgetni erröl és most meg itt tartok!:) Amúgy én még teljesen most se fogtam fel a dolgot! Hihetetlen még mindig!:) Nagyon szorítok h a következö mindenkinek sikeres legyen!!

2017. ápr. 10. 21:19
Ebben a ket hétben csupa rossz dolog történt.Remélem megtörik lassan...😕
549. Fannikutya (válaszként erre: 547. - Babus123)
2017. ápr. 10. 21:19
Jaj de jó Babus!Gratulálok!Én csak azert nem nagyon írok mert nem akarom lehúzni a hangulatot.Eléggé magas kockázatúra hozták ki a genetikain a Down szűrésem a vér markerek alapján mert a genetikai UH után a pasi azt mondta minden rendben.Szoval derült égből villámcsapás.Elmentem Panorama tesztre ami egy jó draga cucc es a DNSt nézi.Most nagyon izgulok!Remélem nem lesz baj.Szoritsatok.
548. Lujza82 (válaszként erre: 547. - Babus123)
2017. ápr. 10. 20:59
most eszembe jutott mikor januárban megkérdezted, van e itt a fórumon valaki, mert most fogsz lombikozni és szívesen beszélgetnél valakivel. Most meg már 12. heti genetikai vizsgálatra mész. Hogy telik az idő és mennyi minden történt :)
2017. ápr. 10. 19:58
Ma volt a 2.uh:) Hál'Isten minden rendben:) Na,most elküldtek pár vizsgálatra:labor,a 12.heti genetikai vizsgálat. Úh no para Gasopis,ami késik nem múlik!:)
2017. ápr. 6. 17:51
Nyuszók,már neked sincs messze!:) Kb 3 hét és május!
545. Babus123 (válaszként erre: 543. - Lujza82)
2017. ápr. 6. 16:34
Wow! Igen,az már lassan itt van:) De jó!:)
544. Nyuszók (válaszként erre: 543. - Lujza82)
2017. ápr. 6. 15:55

Lujza ne izgulj!!!! Nekem mindig el kellett mennem vizsgálatra amikor megjött 2-3 napon. Először pironkodtam kicsit, de aztán úgy voltam vele orvos, és ő hívott. Én mindig úgy megyek, hogy törlőkendők vannak nálam :-)

Nagyon izgi, az már nemsokára itt van, mármint a beülti :-) Beindult a gépezet !!!!! hajrá!!!!!

543. Lujza82
2017. ápr. 6. 15:24
Na tegnap voltunk dokinál. Megint rövid protokollom lesz, ami azt jelenti, hogy mér április végén beülti lesz :) Meglepődtünk mert azt hituk hosszú lesz és május végére saccoktuk a beültetést, ezért mindent jól beszerveztünk áprilisra, most borul minden :) elvikeg ápr 14 én jön meg és azt mondta h ha megjön másnap menjek mert meg kell vizsgálnia. De ilyen menzesz alatti vizsgálat nem volt a múltkor. Ez kicsit kellemetlenül érint, higy úgy akar megvizsgálni. Nektek vokt ilyen?
542. Babus123 (válaszként erre: 541. - Gasopis)
2017. ápr. 5. 16:22
3
541. gasopis (válaszként erre: 540. - Babus123)
2017. ápr. 5. 14:12
az első uh után 2 vagy 3 hétre hívott vissza?
540. Babus123 (válaszként erre: 539. - Gasopis)
2017. ápr. 5. 13:06
Engem még nem. Én is még csak egy uh n voltam a 6.héten. Kíváncsi vagyok most elküld -e jövö héten ha megyek.
539. gasopis
2017. ápr. 5. 12:32
A 7. héten 0. UH-n a dokim nem küldött semmiféle vizsgálatra. Kiskonyvet sem adott .,"babonábó" igy mondta. A lombikosoknál az elején kevesebb vizsgálat szükséges, vagy? Titeket elküldtek a korai terhességi vizsgálatokra?
538. gasopis (válaszként erre: 535. - Babus123)
2017. ápr. 5. 08:17
Köszi. En is olvastam róla. Meg is fogom kérdezni. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook