Róbert Károly Magánklinika lombikosaival beszélgetnék (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Szeretnék további boldog babavárást kívánni mindenkinek akinek a pocakjába már ottan vannak a pici emberkék, és sok sikert azoknak akik még előtte vannak.
Egy időre elbúcsuzom. Ma sem kaptam jó híreket, ebben a hónapban sem indulhat a visszaültetés. Így 5 sikertelen inszemmel és 3 sikertelen lombikkal a hátam mögött és a február óta tartó várakozással a hátam mögött mai nap besokaltam.
Az elmúlt időszakban semmi pozitív dolgot nem kaptam, mindig csak azt hallom, hogy majd talán a következő hónapban. Állandóan rossz a közérzetem, mert szednem kell nagy dózisú hormonokat, majd most is hagyjam abba, mert felesleges tovább szedni,ebből kifolyólag szinte állandóan hányingerem van, és szédülök, hízatm nam tudom hány kilót, és nem tudok aludni éjjelenként, úgy érzem a szervezetem már kézzel lábbal tiltakozik. Most kicsit magamba kell néznem és fel kell tennem bizonyos kérdéseket a férjemnek, saját magamnak és az életnek.
Szia Lujza! :) Szuper volt, a jövőhéten viszem az uramat is. :-)
Nekem a csukjás izom rész fájt a legjobban, igaz eléggé be van állva. Odagyűjtöm a streszt. Jól le is lazított egyébként, remélem segít. :-)
Nagyon jó, akkor nálatok is boldogság van :)
Ès mikor mèsz legközelebb? Èn csak szept 4-èn. De legalább jövő hèten látom őket a genetikain.
Babus, a 12 heti eredmènye mikor lesz meg? Csak mert a Czeizel oldalán másfèl óra van írva meg az időpontos csaj is azt mondta viszont a dokinál meg azt mondták annak úgyis 2 hèt kell mire megjön az eredmèny.
De szuper Lujza, megint gratulálok :)))
Én pedig pénteken viszem a lábikamat reflexológiára. ;-)
Szasztok,
Jelentem a lètszám változatlan :) 2 kis izgő mozgó, úszó lubickoló manócskám van. A diktornő nagyon igyekezett bekukkantani a lábuk közè de mire sikeült folyton elfordultak. De nagyon el volt tőlük ájulva jót mozizott :)
Mindketten 44 milisek.
Anne hányra mèsz? Èn csak du-n.
Majd írjál mi volt.
Anne,Lujza,majd meséljetek h mi volt! Szorítok!
Amúgy szerintem is jó ilyenkor vitaminokkal felturbózni magunkat,én femibiont szedtem,a férjem szedett Q10 és egyéb vitaminokat is. Jó testileg, lelkileg feltöltödni elötte,úh csajok masszázs,nyaralás,talpreflexológia,minden jó,ami belefér!! ;)
Igen, heti 1x jártam ès nagyon szerettem, bár azèrt fájdalmas is volt egy egy pont, de hát attól függ, h mennyi lerakódás van a szervezetedben. 2-3 alkalom után már ott se fájt. Ès a falán ki volt rakva pár baba kèp, akik az anyukák szerint az
ő talpreflex segítsègèvel születtek :)
Köszi a hasznos infókat.:-)
Ezt talpreflexológiát kiprobálom szerintem a lelkem simizésére. Én femibiont szedek most, mert olyan vitamint kell szednem,amiben folat van.
Talpreflexre minden héten mentél? Én még gondoltam a jogára itt a hátralévő 1 hónapra.
Nega doktornő nagyon cuki, én már voltam nála. :) Nem fogsz csalódni szerintem. :)
Jaj de jó Nektek lányok,kettő baba és már mindjárt itt van a 12. hét.
Jajj èn is nagyon izgulok
hogy mindketten meglegyenek. Azt is kèrdezgetem magamtól, hogy mennyi esèlye lehet, h minketten megállnak a fejlődèsben, de próbálom elhessegetni a gondolatot. Èn 2- re megyek majd, most találkozok majd először Nega doktornővel, hozzá fogok járni terhesgondozásra. Genetikaira meg jövő pènteken megyek.
További ajánlott fórumok:
- Róbert Károly Magánklinika szülészete (régi Nyírő) vélemény?
- Járt már valaki a Róbert Károly Magánklinikán (volt Nyírő Gyula Kórház)?
- Maternity Magánklinika vs. Róbert Károly Magánkórház
- Róbert Károly Magánklinika - tényleg csak az írjon, akinek van tapasztalata erről!
- Róbert Károly Magánklinika (volt Nyírő) meddőségi vizsgálat
- Milyen a Róbert Károly Magánklinika szülészete ill. csecsemőosztálya?