Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Egy ideje már olvasgatlak Titeket és persze rögtön rohantam a patikába a drága jó ricinusért! :)
Hajra elég macera, ezért még csak egyszer próbáltam, de az biztos,h ápol, és sokkal kevésbé zsírosodik. Eddig, sem volt vele gond, de most a ricinus után szerdán mostam hajat és még mindig nem lapult be a fejembe (pedig már azóta 3x szaunáztam).
A samponról annyit, h a én Schwarzkopf-ot használok, és simán lejött az olaj.
Ma én is bekentem a számat olajjal, illetve az arcomon egy pici területen nagyon kiszáradt a bőr, és ott is. Sztem erre is hatásos a csodaszer! És ne féljetek a hashajtó hatástól, hiszen ebből egy 30ml-s üveg egy adag, mi pedig csak picit kenünk a szánkra.
A szempillámon még nincs eredmény, de remélem nemsokára ezzel kapcsolatban is + eredményekről számolhatok be.
Szép estét mindenkinek! :)
Sziasztok!
Én ugy döntöttem,hogy idén hanyagolom a ricinust legalábbis a növesztős részét,inkább csak ápolás céljából fogom kenegetni,mert idén inkább maradok a rövid hajnál,ugyis januárban vágattam le mert változtatni szerettem volna és mivel nagyon sok pozitiv visszajelzést kaptam,hogy mennyire jól áll stb igy most jó nekem röviden is. :)
De a pilláimra továbbra is használni fogom minden este! :)
Sziasztok :)
Tök jó olvasni hogy hat nálatok is a rici :)))
Ja és samponnál fontos hogy ne legyen ilyen olajos,szilikonos,csúszós,jó a sima olcsó sampon is :-) azzal legalább kilehet mosni.
Köszi, holnap beszerzem :).
Az is jót tesz eleve a hajnak, nem?
Ellátjuk a sörényünket minden földi jóval :))).
Hali!
Pénteken kentem fel, 3 órán át volt a fejemen, de mára eléggé nehézzé vált....
Lehet, hogy nálam is a sampon a "bűnös"?
Head & S-t használok.
Váltsak én is valami gyógynövényesre?
Szerintetek?
sziasztok....én rájöttam, hogy nagyon fontos h milyen samponnal mossuk le utána.... múltkor annyira rosszul festett a hajam utána, tudátok el is keseredtem kicsit!?!? :)
nahh, tegnap mikor lemostam, megint ua samponnal, akkor éreztem h megitn nem jó.... nahh, újra mostam, a csalános samponnal.... és nagyon tuti lett a hajam, imádom :)
hosszában egetrengető változást én nem látok, az állapota az jobb, kétségtelen és bébihajak vannak bőven... és szépen barnulok vissza :))) szempillám hosszabb, a szemöldöknél Én nem tapasztaltam még változást, bár jó volna....:)))
csak nehogy olyan kiszeltündés legyen :)
Én is tegnap kezdtem el a ricinust használni.
Hajra, szemöldökre, pillára, szemölcsre, és a kisfiam száraz sebes szájára. A naplómbe minderől beszámolok, de már egy nap után is érzek változást a hajamon.
IMÁDOM A RICINUST!!!
Én hetente 1x szombat este kenem a hajamra a ricinus olajat, tisztán. Aztán folpack, és sk. kötött sapka, reggelig. Tegnap csináltam harmadszor. Itt olvastam a bébihajakról és észrevettem, hogy nekem is vannak!!!! másfél - 2 centisek /2 hét alatt/. Hihetetlen, de igaz:))))
A másik ami nekem szembetűnő, hogy az eddig hiányos szemöldököm, pár szál hiányzott a baloldaliból /azt mindennap kenem a szempillámmal együtt/ gyönyörű, egységes lett!!!!!
A körmöm nem lett gyengébb, töredezettebb tőle.
Ennyi a 2 hét tapasztalata:))))
Folyt.köv.
megnéztem a képeid, tényleg göndörebb a hajad,de igy még dúsabbnak látszik :)
basszus gyönyörű szemeid vannak :) most 1 kicsit irigy lettem :))
hellóka én is csatlakozom a csapathoz :)
holnaptól én is használni fogom ezt a csodaszert,
én is szeretném megnöveszteni a hajamat, mert épp ál alá érő, de még igyis töredezett, sajnos tönkrettem a melircsikokkal a hajam, most várom, h nőjön le és soha többett nem meliroztatok az tuti
Ne is áruld el a titkot :DDD
Kiváncsi lennék az én fodrászom mit szólna ha látná mennyit nőtt a hajam,mert mondtam növesztem ám, erre mondja hát ha olyan hosszút akarok mint vágás előtt kicsi türelem kell,én meg csak vigyorogtam :DD
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?