Retró ízek, emlékeztek? (beszélgetés)
A vadász csokit még mindig lehet kapni azt szinte minden nap eszem.Ugyan olyan finom mint régen volt.
Emlékszik még valaki azokra a porokra (vanilia,eper és csokis )amit a régi habszifonba lehetett elkészíteni.Na az volt a csúcs.
Nebuló cukor,kakaóporos cukorka,melba,párizsi kocka,2.-ft-os kojak nyalóka,7,50.-ft-os minidobozos mogyorókrém..hmmm..:)
amit soha nem szerettem az a bocskorszíj és krumplicukor volt..brr..
bár nemrég vettünk valamelyik boltban retro-édességet..és az mai bocskorszíj meglepően puha,ehető és ánizsos..gyerkőckoromban tök kemény volt..(vagy csak mert a kutya sem ette megkeményedett itthon?:O)
Amit még kedveltem az a vadász csoki volt,nem tudom lehet vajon kapni..jajj..és az igazi régi piros mogyorós csoki..emlkékszem egy nagytábla 36.-ft volt..ezelőtt kb.25 éve..
Duna kavics,zizi,Francia drazsé,ők mai napig vannak.
De naon fincsi mind1-ik:)
nem, nem pillecukor volt, de azt hiszem az volt a neve, de nem a mostani pillecukornak nevezett pillecukor :D szóval értitek :D
ezek ilyen kis korong alakú cukorkák voltak
Igen!
Selyemcukor!
Korfu most is van, az egri Stühmer gyártja, meg a Melódiát is.
Az a bonbon drazsés volt, jól emlékszem?
Emlékszem rá... Ma viszont Duna kavicsot vettem...
Frutti, tejdropsz, bocskorszíj, karamella :D
További ajánlott fórumok:
- Hazugság avagy "nem emlékeztem jól"
- Mire emlékeztek az internet "őskorából"?
- Gyerekkorotokból mennyi időre visszamenőleg emlékeztek?
- Milyen érzés amikor műtét előtt elaltatnak vagy érzéstelenítenek? Mire emlékeztek?
- Ha a felettesed sokszor emlékeztet, hogy kiváltságos vagy a munkában és közben "környékez" az zsarolás?
- Mit szoktatok álmodni?És sokszor emlékeztek az álmotokra?