Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Reménytelen szerelem fórum

Reménytelen szerelem (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Reménytelen szerelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9
62. demonka88 (válaszként erre: 60. - Évice)
2009. jan. 8. 20:22

És mit terveltél ki ellene? Hátha meríthetek tőled ötletet. :)

Egyébként nálam elég ingatag a dolog, legszívesebben hagynám az egészet a fenébe, de nem tudom. Nagyon megnehezíti a dolgot, hogy majd minden nap látom, ráadásul az anyukája az egyik ügyfelem, bár ő nem tudja, hogy együtt voltam a fiával, de számomra azért a tudat... Szóval nehéz ügy sajnos.

2009. jan. 8. 16:33
Sziasztok.Lenne egy történetem,kiváncsi vagyok,mit szóltok hozzá.Szóval.4 hónapja megismertem egy lányt,300 km-re lakik tőlem,így csak hétvégente tudunk talizni,mikor hazajön a szüleihez.Élettársa van 1 éve,és mellette voltam neki én.Elöször el akart jönni onnan,de a munkahely miatt nehéz.Mert hogy erre nem talál ilyen jó állást.Azt mondta szeret,és én is szeretem nagyon!!De most ott tartunk,hogy találkozunk,jól érezzük magunkat,csókolózunk.De semmi szex.Mert hogy ő ezt nem tudja tovább csinálni,hogy ott van az élettársával,és mikor hazajön akkor meg velem.Mondjuk nekem is nagyon rossz így,de nagyon szeretem.Szerintetek érdemes rá várnom?Hogy valamikor otthagyja az élettársát,és velem lesz?Mert nem jönnek ki egymással,és azt mondja ha talál itt munkát,jön is haza.De amúgy mindig keresi a társaságom,naponta többször felhív,és msn-en is sokat beszélünk.De én már nem tudok ki igazodni rajta,hogy mit is szeretne.
60. Évice (válaszként erre: 59. - Demonka88)
2008. dec. 29. 21:52

Köszönöm szépen a köszöntést!Boldog új évet!Remélem azért jól telt a karácsony!2009es terv vagy hagyod az egészet?

Az én "lovagom" sem jelentkezett,de nem hagyom annyiba a dolgot.Azt tervezem 1 kicsit megleckéztettem!

Boldog új évet minden reménytelen szerelemtől szenvedő sorstársamnak!

59. demonka88 (válaszként erre: 58. - Évice)
2008. dec. 24. 06:06

Közös gyerek nincs náluk, viszont közös kocsi van. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a sok táppénz miatt a csajtól hamarosan búcsút vesznek a munkahelyén, szóval esélytelen az egész.

Köszi, neked is kellemes ünnepeket, és boldog névnapot. :)

58. Évice (válaszként erre: 57. - Demonka88)
2008. dec. 24. 00:13

És mi a probléma?Miért nem hagyja el az élettársát?Gyerek van a dologban?Vagy csak játszadozott veled?

Fel a fejjel és kellemes ünnepeket kívánok!

2008. dec. 23. 22:10

Sziasztok.

Látom vagyunk így még néhányan. Sajnos én is egy olyan emberbe szerettem bele, akibe nem lett volna szabad. És ez most fáj, de kegyetlenül!

Idejét nem tudom már, mikor voltam utoljára úgy igazán szerelmes, és most sem jóval kezdtem.

Az egész egy hétfő esti Tesco-zással kezdődött, ott, a parkolóban ismertem meg Ő-t, ott dolgozott akkor. Barátnőmmel mentünk vásárolni, és kiszúrtuk őt magunknak. Gondoltuk, amíg várjuk a taxit, addig kicsit eldumálgatunk, amiből az lett, hogy a következő két este is ki mentünk hozzá beszélgetni. Szimpatikus volt, kedves és egyáltalán nem nyomulós, ráadásul őszinte. Elmondta, hogy elég rázós élete volt, 17 éves kora óta dolgozik, akkor költözött el otthonról. 2 éve együtt él egy nála 10 évvel idősebb nővel. Nem akartam vele kezdeni, mert éreztem, hogy megégethetem magam. Már az első este ott volt az a bizsergés. Aztán eljött a harmadik este, haza vitt engem és barátnőmet, és búcsúzáskor elcsattant az első csók! A mennyekben éreztem magam. Amikor tudtunk, találkoztunk, össze jöttünk. Volt, hogy este 11kor egy csokor virággal felugrott, hogy lásson, olyan is, hogy a munkahelyemre beszaladt egy szál rózsával, szóval minden szép volt. Talán épp ez is volt a baj, mert az élettársa ráérzett, hogy van valakije, és úgy intézte, hogy ne tudjunk találkozni. Azt mondtam neki, szüneteljünk, és majd kiderül az idő alatt, mit akarunk egymástól. Ebből az lett, hogy minden este, meló után itt töltött egy órát nálam, innen ment haza. Volt, hogy szakadó esőbe gyalogolt el idáig a város másik végéből, hogy együtt lehessünk. Aztán jött a fekete leves, a csaj kiiratta magát melóból, hogy még jobban leszabályozhassa.

Nem bírtam tovább az örlődést, és pontot tettem a végére. Nagyon nehéz volt, de megmondtam neki, hogy vége, nem folytatom tovább így.

Az egészben az a legrosszabb, hogy nem sokkal azután, hogy "össze jöttünk", áthelyezték a kedvest, és most egy épületben dolgozunk. Minden nap látnom kell őt, van, hogy naponta többször is. Majd bele szakad a szívem! És rajta is látom, hogy ugyanígy érez! És talán ez a legnagyobb kín. Kellemes lesz a karácsony. :) :(

Remélni már nem merek, a küzdéshez nincs erőm, feladtam. Lehet, hogy ez lesz életem legnagyobb hibája, hogy elengedem Ő-t, de muszáj lesz. Sajnos. Talán majd egy másik életben!

56. Évice
2008. dec. 22. 22:33

bnico!!!!Sok sikert és bíztatlak!

Örömmel olvasom,h nem csak én estem bele ebbe az egész körbe.

Az enyém tényleg reménytelen és ne lesz belőle semmi.

Túltettem rajta magam,lebeszéltem magam róla.

Azt hitem elrontotta a karácsonyom,de NEM!

55. bnico
2008. dec. 20. 15:02

Sziasztok!

Nekem is van egy reménytelen(?) szerelmem.

Egy nagy cég portáján dolgozom kb. 2éve. Az egyik kolegám elkezdett cseszegetni a cégünk egyik fűtőjével(ő 44 én 28). Mert hasonló az alkatunk (ő mackós, én is nagydarab vagyok). Nekem egyáltalán nem tetszett, mindig mogorva volt és soha nem beszélgetett senkivel, nem mosolygott. Csak köszöntünk egymásnak: Jó napot kívánok. Egy pár hónapja letegezett( már sziával köszönt), közben egyre több kolegám mondogatta, hogy összeillünk. Egyre inkább kezdtem megkedvelni. Egyik nap tanultam a portán, arra járt és az ajtóban megállt. Ezt kérdezte: Tanulunk? válaszom: tanulunk. Egyszerűen nem tudtam mit mondani. Mosolygott egyet és továbbment. Aztán egyik nap mentem járőrözni, és ő pont akkor jött dolgozni. Megkérdezte: Séta. Válaszom: séta.Elég hülyén hangzik, de szerintem mindketten zavarba jöttünk, pláne hogy ő nem beszélget, főleg nőkkel nem. Egyik este egyedül voltam a portán, és ő ment át a melletünk lévő cég bankautomatájához. Én kiugrottam az ajtón, ő egyből odajött hozzám. Csak ketten voltunk este. Pár szót beszéltünk, hogy vesz ki pénzt, mert a gyerekeinek bérletet akar venni. Kicsit poénkodtam vele. És ő egyfolytában mosolygott. Felment az automatához és én nyitvahagytam az ajtót, hátha visszafelé benéz hozzám( pedig nagyon hideg volt). És igen, odajött. Én meg csak ültem a számítógép előtt, meg sem mertem mozdulni. (azóta is bánom, hogy nem hívtam be). Megint beszélgettünk és mosolygott. Ekkor már teljesen beleszerettem az egész jellemébe. Olyan kis nyúlbéla. Megkerestem az iwiwen és bejelöltem. Csak két hónapja volt tag. Még fényképe sajnos nincs fent.De kiderült van felesége és 2 fia(19 és 21). Következő alkalommal koleganőmmel voltam szolgálatban és váratlanul betoppant. Pár szót beszéltem vele és természetesen mosolygott. Koleganőm egyből kiszúrt bennünket és azt mondta hogy le sem tagadhatná, hogy tetszünk egymásnak, mert vibrál körülöttünk a levegő. Ő ismeri a srácot évek óta, és még soha nem látta ilyen felszabadultnak. Kiderült, hogy a feleségét is ismeri, és szerinte nem igazán boldogok. Nem tudom, hogy mi lesz velünk, azóta is néha beszélgetünk és nagyon kedves. Úgy érzem sok beszélgetéssel tudok hozzá közelebb kerülni, mert nagyon zárkózott. Köszi a türelmet...

54. Évice
2008. dec. 16. 22:18
Köszönöm szépen a válaszokat!Megfogadom!Még nem jelentkezett. :(
53. anya83 (válaszként erre: 51. - Évice)
2008. dec. 16. 14:06
nagyon kirató vagy!Én rég feladtam volna!Szerintem amúgy a korkülönbség nem számít ha szeretitek egymást!Ahogy leírtad mindent megtettél hogy a közelébe kerülj, így 1 próbálkozást megér,de többet nem!Ha most sem komolyodik a dolog szerintem próbáld meg elfelejteni!Amúgy sok sikert!
2008. dec. 16. 13:53
mit akarsz vele kezdeni. ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel
51. Évice
2008. dec. 13. 18:03

Véletlenül elmentettem mielőtt még kijavítottam volna.Az a baj,hogy nem jön át annyira a fogalmazásból ez az egész herce-hurca körülötte.Ezt 1 év alatt értem el.Rengeteg "munkám+ van benne,hogy megszerezzem őt.Az a sok nyomzás,a véletlenszerű találkozások!

Külön album a képeiről!Olyan betegesen hangzik ,nem?Szerintem megérdemlem őt!

Elnézést a helyesírási hibákért és a félre ütésekért.

50. Évice
2008. dec. 13. 17:55

Sziasztok!

Az én kis történetem,eléggé érdekes.El se hiszem,h ez velem történik.

Egy éve kezdődött és valószínű,h a napokba felkerül az í-re pont.(Remélem nem úgy járok,mint Diácska)!

Hosszú lesz,de szeretném megosztani és kiváncsi vagyok a hozzászólásokra.

Egy vidéki kisvárosba vagyok kozmetikus.Busszal járok be dolgozni a szomszédos városból.Hétfőnként

korábban végzek és a buszmegállóból rengeteg fiatal tart hazafelé.Ilyenkor sok tini

vendéggemmel találkozok.Itt kezdődött minden!X nevű vendégemmel jött hazafelé 1 srác.Mind a

ketten köszöntek.A srác 1 kicsit félénken.Igy ment ez minden hétfőn,volt mikor csak egyedúl jött Ő és már igy is köszöngetett,mosolygott.Úgy éreztem tetszem neki.Magamba gondoltam is mindig "tipikus selyemfiú" biztos bejövök neki azért köszönget ilyen lelkesen.Cinikus gondolataim voltak vele kapcsolatba.Aztán egyre jobban tetszett ez a hétfői önbizalomadag,amit "tőle kaptam".Kellett az egómhoz.Alig vártam a hétfőket.Rájöttem,h mikor kell elindulnom a buszhoz,h őt elcsípjem.:)

Bulizni voltam,ahol Ő is ott volt rámmosolygott és kész voltam onnantól,de akkor még nem tudtam,h a hétfői ismeretlenem,mert kicsit többet ittam a kelleténél.A partyképeken tudtam összerakni,h 1 és ugyanaz a személy.Pont kaporra jött mert a vendégem akivel hazafelé járt a srácikám bejelentkezett.Pechemre kórházba kerültem és nem tudtam infót beszerezni.Nyomozásba kezdtem....,de még milyenbe.Sikerült a kesresztnevét megtudni.Megéreztem h az a keresztneve.Illik rá.Hála a közösségi oldalaknak ez könnyen ment. Éjszakába nyúlóan keresgéltem kb ezer ismerős között a nevét mire megtaláltam.Bíztam benne,h nem értettsigi előtt hanem után van.Ne 18 legyen hanem 19.Hát ez is bejött.Húsvét körül bejelöltem myvipen.Lett 1-2 infómTestvérek,volt barátnő,haverok,hobbi stb...Még aznap összefutottunk buli előtt és olkyan édesen

rámköszönt,h uhh.Testvérével ment bulizni.De őt nem láttam egész éjszaka mire összefutottam az öccsévvel akit letámadtam,h hol van Ő,Azt mondta 2 után jön.Egész éjszska a 2 órát vártam.Meg is pillantottam.Klasszikusan bemutatkoztam és össze-vissza magyaráztam.Hoztam a formám.Ő csak annyit mondott."Egy nyitott könyv vagyok előtted"-ez a mondtata nagyon is igaz.Kicsit megint iszógatós volt az éjszakám és totál hülyét csináltam magamból.Elijesztettem.Kudarcként éltam meg.Azok a hétfői köszönések már olyan cikisek volta.De nem adtam fel!!!!!! Újabb nyomozás!Időközbe a húgát is megismertem.Megtudtam,h anyukája pedíkűrős.Pont pedíkűrőst kerestem,de tényleg!Jobb alkalom nem is adódhatott volna.Bejelentkeztem,elmentem,jó volt, + infó anyucitól.Nagyon helyes,dumás nő.Telefonszámcsere!Kozmetikus-pedíkűrős.:)

Természetesen jött a bejelentkezés.Mind a 3om gyerkőc megfordult nálam.Dec sak Ő maradt törzsvendégem.:)Hála!Mondanom se kell nagyon távolságtartó voltam,hiszen én csak a munkámat végzem,közbe persze rengeteg dolgot megtudtam róla/róluk.Rendszeresen járok pedíkűröztetni.Vajon miért?Nővéremet is bepateráltam.Hihihi!

Mindig ideges voltam aznap mikor be volt írva.Gombóc a torkomba,nedvesség a bugyimba(ez nem vicc)!Ilyen hatással volt rám.Éreztem a vibrálást kettőnk között.Ő is zavarba volt,de azt hittem a diszkós alakításom miatt.Időközbe apucika is a képbe került.Ja, csak annyira,h tudom ki ő.Szerintem ő nem,h én ki vagyok.Egy magas jó kiállású férfi.Nem csoda,hogy a gyerekek is jó géneket örököltek.Öccse és húga is helyes és szép.

Fordulópont következett be októberbe.Nagyba táncolok a diszkóba amikor azt veszem észre,h ő is ott van.Több se kellett volt az agyamba és odamentem hozzá.Kihívtam bóroskólázni,kijött.Egész csapat jött össze.Aztán ketten visszamentünk a diszkóba,mert ő fázott(polóba volt) és el sem eresztettem.És megtörtént!Megcsókolt!!!!!!!!!!!A mennyekbe éreztem magam!Alig tudtam türtőztetni magam.Ha nem a diszkóba lettünk volna akkor.......Beszélgettünk,csókoloztunk,beszélgetünk.Jöttem megint a hülyeségemmel.Kiváncsiskodtam és kiadtam magam.Megmondtam,hogy mennyire boldog vagyok stb....szóval jó nagy hülye voltam.Olyan "szépeket" mondott.Pont amit hallani szerttem volna.Már ekkor tudtam,hogy nagy játékos.Szédíti a lányokat.Focista (is).:(

Abba maradtadtunk,hogy keres telefonon és msn-en.Hogy ne legyen egyszerű az élet pont azon a héten lopták el a telefonját.Egy másik fekete folt is volt az ügybe.Egy másik csajnak is csapta akkor a szelet.Az unkatesómnak a volt osztály társának.Tehát elsőkézből jöttek az infók hozzám.

Azt hitte túl jár az eszemen,de én túl furfangos(azt nem mondom,hogy tapasztalt) vagyok.Nehogymár 1 20 éves "kis takony" (akkori megnevezésem) játszadozzon velem.Azért vártam,hogy hívjon és felvegyen msn-re!Persze mi nők ilyenkor egyfolytába a telefont lessük.Msn függő lettem,egésznap fenn voltam amikor csak tudtam.

(esténként)ELtelt 1 nap és semmi.Hol felvettem,hol letöröltem msn-ről.Ekkor még nem igazolt vissza.Ezzel játszadoztam egész vasárnap.Hétfőn (ez jelen van az életembe úgy látszik,hétfői napon születtem) este 10 körül telefon zavarta meg álmomat.Ismetetlen szám.Éreztem,hogy ő!Nem vettem fel daccból.Jött az sms tőle.Erre se akartam visszaírni.A büszkeségem nem engedi alapon,de csak forgolodtam.Visszaírtam egy nem túl kellemes hangvételű smst.Tudja meg, nem vagyok a rajongója!!!!Kis selyemfiúm!Aztán visszaigazolt msn-en és beszélgettünk.De lebukott a drága, mert amikor bejelentkeztem egy közös képe volt a másik kiscsajjal.Na többse kellett,osztottam,de csak finoman.Csipkelődve.Bejelenkezett hozzám szombatra.Zárás előtti időpontot kért.Gondoltam akar valamit....,de semmi.

Ekkor jött a barátnőm fále felejtősterápia!

Egész jól ment amikor felbukkant msn-en és kérdezte,h megyek-e bulizni,mert már "szabad".Tipikus macsó hozzáállás.Most már te is szóba jöhetsz elv!Az én mottóm is az lett "EGYSZER ÉLÜNK" Gondoltam kapok az alkalmon!Azon a 7végén kiállításra mentünk így nem tudtam menni.Rá következő 7végén mentem bulizni és ő is jött ez lebeszélt dolog volt.De semmi az ég világon nem történt.Pedig készültem :).Nyilván ő is!Egész éjszaka egymás közelébe táncoltunk és mosolyogtunk egymásra.Pár szót váltottunk,többet nem is lehetne a diszkóba.Két közös kép az emléke ennek a bulinak!Az egyik rosszabb mint a másik rólam.Ő persze nagyon jól néz ki. Hazafelé dobtam neki 1 smst.Választ is kaptam rá!Semmi értelmeset nem írtam,de ő se.Gondoltam itt megrekedt a selyemfiúcska-projectem.De,nem!Hogy is lenne....hiszen gyantázni kell és ki más mint én.Most én taktikáztam,direkt este 18:00 adtam időpontot neki.Nem sietett annyira.Váltottunk pár szót.Kérdezősködött felőlem és magáről is mesélt ami már elég meglepő volt.Nem volt annyira jellemző rá.Ezen a napon voltam a legfeszültebbba jelenlétébe.Belekeveredtem a saját mondtatomba.Távozásnál kedvesen mosolyoigtam.Ő is!Nagyon sexy!Elolvadok!

Tegnap este bulizni voltam.Ünnepeltünk,iszogatunk és beindult a vezérhangya.Hopp 1 sms selymecskének.1 óráig semmi válasz!Ekkor eldöntöttem,h kész vége ennyi volt.Erre hívásom volt tőle,nem mertem felvenni.Többiek üvöltöztek,hogy vegyem már fel.Csak néztem a

telefont.Pár perc múlva újra próbálkozott,és átadtam a barátnőmnek ő beszélt vele.Azt hazudtadtam vele,hogy mosdóba vagyok.Üzente,hogy beszélni akar velem csörgessem majd meg.Húztam az időt,hogy majd,majd,majd.megint hívott,de azt már nem vettem észre.Erőt vettem és felhívtam.ÉSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!Elhívott randizni!Szerdától szünet van a fősulin!Én meg adtam,hogy sok a munka az ünnepek alatt,de talkálunk,majd alkalmat.Jóhogy!Erre vártam 1 éve!Hogy ő lépjen és valami normális körülmények között találkozzunk!Rengeteg kérdőjel van bennem!Kiváncsi vagyok mi lesz ebből!Várom,hogy keresen!igérte,hogy majd hív!A szememre hányta,hogy az üzletbe nem vagyok valami "barátságos" vele.Flörtölnöm kellett volna?Biztos izgalmassbb lett volna és lehetőség is volt,mert csak mi ketten voltunk mindig,de én se tudtam,hogy hányadéán állunk.A vibrálás az megvolt!Az biztos!De még is csak a munkahelyem,nem,így is attól féltem,hogy nehogy neki essek.Na mindegy!Most más megválaszoltatlan kérdés lebbeg előttem.ő 20 én 24.Én dolgozó nő vok ő meg elsőéves főiskolai halllgató.Ez nem túl biztató!De 1 próbát megér!nagyon tetszik!És hihetetlenül vonzódom hozzá!érzem,hogy vele boldog lehetnék és sexuálisan is megtalálnánk a közös nevezőt.Ami nekem nagyon fontos,mert kevés férfi iránt éreztem ilyen vonzalmat.Lehez,hogy ő csak illúzió számomra?Az elérhetetlen,elbizonytalanít a korkülönbség is,habár én se vagyok 1 megtestesült komolyság.5 évet simán letagadhatok!A külsőmmel is békességben élek.Serintems jó mutatnénk együtt.Majd kiforrja magát.Az a baj,hogy kombinálok.Ha nem is tart sokáig a románc legalább lezárom életem ezen korszakát.

Majd beszámolok...

Remélem nem volt unalmas,de már régen ki szerettem volna írni magamból.

Köszönöm szépen,ha elolvassátok és hozzászóltok a témához!

Évi

2008. okt. 27. 13:02
én nekem is tetszik egy srác és nem merem kimutatni neki az érzésem, ő nem olyan hogy nyomulna, nem szereti szerintem az olyan nőket, visszafogott és komolyabb fazon..tehát én nem kezdeményezek, meg azt látom hogy ő nem egy kezdeményezős fajta , egy falat állított maga elé, nehéz megközelíteni..talán csalódásai is voltak a szülők nem élnek stb...pszihésen tehát nem teljesen oké..
2008. okt. 5. 22:01
Nem tudom.. Viszont a család akinél lakom és aki ismeri nem igazán örül ennek mivel szerintük drogozik és nagyon sokat iszik :S... Lehet hagynom kéne..De annyira beleszerettem
2008. okt. 5. 10:48
mit tudsz róla? Volt már komoly kapcsolata egyáltalán?
2008. okt. 5. 01:20

Sziasztok!

nekem is hasonló problémám van. Nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni..Persze könnyű azt mondani,hogy gyerünk mond meg neki..Lesz ami lesz. Nekem pláne nehéz mert az egyik legjobb barátom lett a crác akibe szerelmes lettem..A suliban minden nap 2 órám van egy angol és néha tesi.Igazából egy évvel fölöttem jár..én most kint tanulok amerikában..és teljesen beleestem.Akárhányszor csak meglátom rögtön remegni kezdek és ha beszél velem elcsuklik a hangom. Nem mondanám,hogy szerelem volt ez első látásra mert először rosszul voltam tőle azt hittem hogy egy beképzelt bunkó. Elöttem ült a haverja mellett...de aztán megismertem és rájöttem,hogy nem. Nagyon aranyos és nagyon helyes srác. Még az első nap rájöttem erre és nagyon megtetszett beszéltünk pár szót aztán kicsöngettek és utolsó órán folytattuk és nagyon aranyos volt végig ölelgetet aztán baseballoztunk és minden pontnál amit ő csinált oda jött hozzám..Azt hittem minden simán fog menni..de ez csak az első nap volt.Másnap angolon megint találkoztunk és már mellém ült. Innentől kezdve pedig nem tudom mi volt.. Nem igazán értettem egy hónapja járok ide suliba azóta van ez a hónap és először nagyon azt hittem,hogy tetszem neki és akar valamit de most már nem tudom mit higgyek van olyan nap hogy az ölembe fekszik, ölelget ,beszélgetünk de van olyan nap is hogy hozzám se szól. Lehet csak azért volt annyira kedves meg amikor most is az csak azért mert segíteni akar az angolban (mert,hogy azért vagyok ott ,hogy azt tanuljam) Tényleg nem tudom mit csináljak.. Mindent oda ad amit csak kérek nekem mindent szabad vele kapcsolatban amit másoknak nem hagyna.. A közös barátaink szerint nagyon szeret..de hogyan? Mint egy havert? egy lányt az angol órákon akinek segít mert talán megsajnált? Vagy tetszem neki? és azért csinálja? Nem tudom..

Lehet megkellene mondanom neki de félek,hogy elvesztem mint barátot is ha nem..Néha úgy nézünk egymás szemébe mint a filmeken a csók elött..csak nálunk nem történik utána semmi..Általában és vagyok az aki valmit megkérdez valami hülyeséget amivel csupán elterelem a figyelmet arról,hogy mennyire zavarba tud hozni. De néha meg jól tudom kezelni ezeket és akkor csak nézünk egymás szemébe és mosolygunk aztán valami miat hagyjuk abba de utána ha megint találkozunk annyira változó,hogy mi következik de általában mintha meg sem történtek volna ezek.. Nagyon szeretem ezt a fiút de nem tudom,hogy ,hogy mondhatnám meg neki anélkül,hogy ha nem tetszem neki vagy nem akar tőlem semmit barátok maradjunk.. Lehet az lenne a legjobb ha túltenném magam rajta és elfelejteném.. Csak hát ez nem olyan könnyű..Sőt!

Egyenlőre azt hiszem csak várok és reménykedem benne,hogy ez az egész nem csak egy véletlen,hogy nem csak egy haverjaként tekint rám a sok közül.

45. Sirga (válaszként erre: 44. - F427660e28)
2008. szept. 9. 09:57
Részben igazad van. Ahogy észrevettem, nagyon fontos az első benyomás - ez így elég elcsépelt. Konkrétan arra gondolok, hogy ha az első pillanatban a nőt veszi észre benne a pasi, akkor minden sínen van. Ha nem, akkor meg "alma"... Jóformán semmi esély arra, hogy ezt megváltoztassa a csaj. És 8 év erre tényleg bőven nagy idő!
44. f427660e28 (válaszként erre: 43. - Goaway)
2008. aug. 3. 23:58
goaway....biztos lehetsz benne h ez a srác nem akar semmi komolyat..erre az életemet tenném ..IGY LÁTTATLANBA...ismerem ezeket a helyzeteket..1 látásbol belelátok mindenki lelkébe..egy könnyűflörtnek vélte...lehet h tudja h a b.nöd mit érez..gondolta ..MÉRT NE: ? ugy sincs senkim..8 év alatt ha akarta volna --már észrevette volna elöbb..ugyanis..ha vkibe szerelmesek vaunk v teccik akkor megfog bene vmi hihetetlen dolog..elragad ...nem hiszem h ha ugy érezne nem lépett volna elöbb!! ti mit gondoltok?
43. goaway
2008. jún. 23. 13:19

A következő dologgal kapcsolatban várom a hozzászólásokat:

A legjobb barátnőm már 8éve odavan egy srácért. Rengetegszer bepróbálkozott már nála, de a fiú nem foglalkozott vele. Illetve beszélt vele, de mindig a barátnőm kezdeményezett.

Egyszer a srác elment hozzájuk dvdzni, de végig a volt barátnőiről beszélt nekik. Mikor megnézték a filmet, akkor is felállt, elköszönt és elment.

Tegnap viszont lementünk egy kocsmába meccset nézni, és ott beszélgetett a sráccal. Aztán egyszercsak megcsókolta a barátnőmet.

Szerintetek ez nem furcsa?

Lehet hogy csak az a pár üveg sör késztette rá? És szomorú volt mert vesztett a csapata.. Vagy lehetséges az, hogy ez a nyomulás a barátnőm részéről meghozta gyümölcsét?

Nem akarom, hogy koppanjon a barátnőm, mert az nagyon fájna neki.

2008. ápr. 16. 15:29
Ha valaki első látásra beleesett egy pasiba mindig csak mosolyogtam!De most,hogy velem is megtörtént már nem mosolygok!Egy hete történt,hogy megláttam egy pillanat volt de fantasztikus érzés volt a szivem a torkomba ilyesztően kellemes!Aztán egész héten őt kerestem:-)és az egyik ismerősöm aki jóban van vele felajánlota beszél vele az egész lényege az volt,hogy megbeszéltük az ismerössel,hogy nézzen meg az egyik fényképes oldalon és ha tetszem neki akkor jelöljön be!Nah ez csütörtökön történt alig vártam,hogy elteljen a hétvége és végre beszéljen az ismerősöm a fiúval aztán hétfőn 10 körül szembe jött velem és nyilvánosan rám mosolygot és utánam nézzet nah innen tudtam mostmár tudja,de ugy viselkedtem mintha nem történt volna semmi!Ezek után jött az ismerösöm egy pár óra múlva és mondta,hogy,üdvözöl sejtettem,hogy nah nyert ügyem van dejó ,hogy nem rejtettem véka alá ,hogy tetszik aztán rohantam haza ,hogy megnézzem,hogy bejelölt e?És ekkor láttam,hogy nem jelölt be és akkor tudtam és szembesültem a dolgokkal ennyi volt ez hétfőn volt aztán tudta hol vagyok kedden és bejött én meg pont kajáltam persze mikor belépett fehéredtem és utána minden szinem volt elkezdtem rohangálni és csak azt vettem észre,hogy ott áll és sehova sem akar menni rémesen kínosan éreztem magam nem kivánom senkinek!De persze azóta sem jelölt be!!!!!Tehát ezzek után nem is tudom talán teszek e még az életbe ilyet?Ezek után embernek van e még bátorsága lépni bármikor is ???persze majd talán idővvel!Amik voltak titkos képeim róla viccesen össze firkáltam és közbe halálra nevettem magam:-)))
41. b30b2dd2e9 (válaszként erre: 40. - Fe6fe7671f)
2008. márc. 24. 13:13
Tudod a kettőnk esetében van egy óriási különbség: én ezt a pasit sose kaptam meg,semmi nem volt köztünk, még csók sem. Ez egy valódi reménytelen szerelem volt. De a tiéd nem, mert úgy írtad : a volt párom. Egyébként lehet, hogy most is téged szeret, csak rájött, hogy meggondolatlan volt.
40. fe6fe7671f (válaszként erre: 37. - B30b2dd2e9)
2008. márc. 24. 12:00

Szerencséd van! Engem még majdnem minden nap zaklat a volt párom. Pedig nő miatt(nem egy, hanem több, mint azóta kiderült) hagyott el. De a második héten már jöttek a telefonok, az üzenetek, a levelek, hogy csakis én vagyok az igazi NŐ az életében.

Nem tudatosul benne, hogy nem vagyok hajlandó megbocsátani.

Ezért mondom, hogy szerencséd van, hogy végre békén hagy egy olyan, akibe egykor az egész jövődet láttad, de csalódnod kellett - és látod, fordult a kocka.

2008. márc. 15. 08:44

Hát csajok, megismertem a reményteent, és nagyot csalódtam. :D Ill. örülök hogy tul vagyok rajta, a srác egy SEGGFEJ! Bedőltem a szép szemének, hát nem kellett volna. Hiheetetlen, hogy enniyre benéztem a dologt. Komolyan nem hiszem el. De legalább mán max rémálmaimban jön elő. :D Ennyit arról hogy az tettszik akit nem is ismererek. Ezentúl ovatosabb leszek. :) És megismerem azt aki érdekel. Nem csak egyoldalról táplálom a dolgokat. Remélélem tanultok az én hibámból! ;)

Puszi Dia

2008. márc. 9. 23:42

Hmm honey! :)

Jó hogy megtaláltad a nagy szerelmet! :):):)

És nem kockáztattad meg egy rég elmult dologért! :)

Okosan döntöttél!

2008. márc. 7. 22:24
A gimnázium első osztályában szerettem bele az egyik osztálytársamba. Nem a legjobb pasik közé tartozott, de valami őrűlten vonzott benne, talán a humora. Tudott az érzéseimről, de ő nem volt belém szerelmes. Néha járt csajokkal, de nem volt olyan komoly kapcsolata, ezért nem adtam fel. Az érettségiig tartott ez a reménytelen szerelem. Elpazaroltam rá a legszebb éveimet. Soha nem volt köztünk semmi, nem tetszettem neki. De úriember volt, mert nem használt ki. Pedig tudta, hogy csak csettintenie kell...volt néha olyan érzésem is, mintha sajnálna. Nem sokszor beszéltünk erről a témáról, kétszer próbálkoztam nyiltan, ő elutasitott. A suli után feladtam...elkezdtem pasizni. De egyikbe se voltam szerelmes. 25 évesen megismertem a férjemet, persze ez már szerelem volt a javából. Született egy gyermekünk. A "reménytelen szerelemmel" 10 év elteltével találkoztam újra az érettségi találkozón. Lássatok csodát: már nem azt az iskoláslányt látta bennem mint régen, hanem a NŐT. Az igaz, hogy rengeteget változott a külsőm, sok osztálytársam meg sem ismert. Ő azóta is ostromolt ( elvált egyébként, neki is van egy kisfia), persze udvariasan, ilyen-olyan ürügyekkel felhívott,múltkor bevalotta, hogy belémesett és szeretne engem... A válaszom csak annyi volt, hogy már késő. A férjemet szeretem. De elégtételt vettem, kaparta értem a falat. De nem bírt meghatni, mert nekem az a pár év maga volt a pokol. Nagy nehezen kimásztam a gödörből, és ő lenne az utolsó akiért kockáztatnám a megtalált boldogságomat. Már 1 hónapja nem hívott. Szerintem feladta....
2008. márc. 3. 21:54

Hát sajna a srác szülinapi buliján nem tudtam megjelenni :O:O:O mert egésznap suli vol és elaludtam este... És párnapra rá kiderült hogy elutazott külföldre egy kis idöre... De büszkén jelentem hogy kikezdtem vele :D:D:D Elsö körben még csak lightosan arra már válaszol is és nagyon kedves volt. :) 2 körben finoman a tudtára adtam hogy tetszik. :D:D:D Erre még nem válaszolt de elolvasta... Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ennek már 6 napja, mondjuk ha elszabadulnék innen picit leehet inkább élném az életem és nem az itthoni csajokkal foglalkoznék, de meglássuk. Asszem picit télleg rámenős voltam :$ Meg rta is h ezt majd személyesen kéne folytatni de hát az mág 1 hónap :O:O:O hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm na azé renélem össze jön ha meg nem akkor legalább tudom hogy mi van és nem fársztom vele magam fölöslegesen :D

HAjrá csajok kitartás! :)

35. Anna Kedves (válaszként erre: 34. - Csingilin)
2008. jan. 29. 21:27
Nem is fogod, ha szeretted! Butaság, de engem átsegített!! "Ne sírj, hogy vége, mosolyogj, hogy megtörtént!" Meg MUNKATERÁPIA!!!!!!!!!! Hogy ne gondolkodj, ess össze a fáradságtól!
2008. jan. 29. 17:51
"Ne félj el mondani neki, hogy szereted, lehet hogy ő is szeret, de ha nem, akkor legalább könnyebb felejteni..."--->kamu...engem nem szeret mégse tudom elfelejteni:S:S:S
2008. jan. 29. 17:44
hát velem mostanság történt egy nem épp kellemes dolog. A bolondját járatom magammal, mikor tudom hogy nem kellek neki. Másodjára utasított vissza és nem is értem hogy miért. Vagyis van barátnője, és nem szereti, és unja meg ilyenek, sőt másodjára azt mondta h szakitana vele értem, de nekem is van párkapcsolatom. Hát megcsaltam vele a barátomat és isteni éjszaka volt. De azota megtudtam, hogy nem akar tőlem többet per pill egy két éjszakánál. És igazából nem értem mit csinálok rosszul. Pedig mégcsak könnyen sem adtam magam:(...van barátom de nem vagyok boldog mellette, most megpróbálok inkább rá öszpontosítani, de attól még csak a másik jár a fejemben, nem tudom kiverni a gondolataimból. Pedig ha akarnék bármikor találnék pasit, nem vagyok csunya, nincs elrettentő hibám:S sőt elég sok pasi hever a lábaim előtt...és ezt nem önelégültségből, vagy beképzeltségből mondom...na mindegy...a lényeg hogy fáj h nem kellek, és észre se veszi h fájdalmat okoz...ilyenkor jo lenne nem gondolkodni kiverni a fejemből...de még éjszaka is vele álmodok:S és már nem tudom mit tegyek ez ellen....:S:S:S ha esetleg valaki átesett hasonlon...és sikerült felednie a hapsit aki nem viszonozta érzéseit akkor leirhatná h hogy csinálta...előre is köszi...puszi
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook