Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Reménytelen szerelem fórum

Reménytelen szerelem (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Reménytelen szerelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9
182. bnico
2009. márc. 26. 21:10

Sziasztok!

Annyi már biztos, hogy akar tőlem valamit. Elképzelhető, hogy csak egy titkos kapcsolat lesz belőle. Majd kiderül, hogy komolyra fordul-e.

Ezt csak azért tudom biztosra, mert a koleganőm pedig az Ő haverjával kezd összejönni. És a másik srác sokmindent elmond. Mindig rólunk beszélnek és biztatják egymást.

Jövő héten éjszakás lenne, de nem tudja még ő sem, hogy dolgozik-e. Ha igen, megpróbálok én is éjszaka dolgozni a koleganőmmel és így együtt lehetünk a srácokkal. Azt már biztosan tudjuk, hogy ők is akarják, de hogy mi lesz a vége, az még a jövő titka.

Amúgy a héten minden nap többször meglátogatott. 1-2 szót tudtunk váltani.

Üdv!

181. kisvárosi (válaszként erre: 180. - Nosferina)
2009. márc. 25. 10:19

Ez igy igaz,de ha ütköztetjük az álláspontokat talán megoldás is születhet belőle.

Üdv

2009. márc. 25. 08:27

Esély meg van rá,természetesen :) de én inkább arra látok több esélyt,hogy most elutasítás lesz a vége!

Ha tuti lenne, már a pasi előállt volna a nagy vallomással! Én nem tenném a helyében,de neki kell tudnia,éreznie- ő éli át nap mint nap,ő látja a férfit,hogyan viszonyul hozzá.

179. kisvárosi (válaszként erre: 178. - Nosferina)
2009. márc. 25. 07:46

Nem tudom.A hosszas huzavonának sincs semmi értelme. Azt mondják,hogy aki nem mer az nem is nyer.Mindennek van kockázata.A leirtakból nem hinném,hogy ne volna esély és ha mégsem legalább ott a tisztánlátás.Akkor lehet más irányba indúlni.

Az eleve szerencsétlen,hogy kivülállók is tudnak a dologról.Eggyel több bukásveszély ha összejön.

De ez csak az én véleményem.

Én már lezártam az enyémet.

178. Nosferina (válaszként erre: 177. - Kisvárosi)
2009. márc. 24. 22:24
Szerintem idővel kiforrja ez magát-csak még nincs itt az ideje :) ha beszél vele erről,fennáll a veszélye annak is,hogy esetleg megrémül- ebből adódóan elutasítja,kineveti és azzal magyarázza,hogy ez az egész egy félreértés.Az pedig elég kellemetlen,főleg,hogy egy cégnél dolgoznak!
177. kisvárosi (válaszként erre: 174. - Bnico)
2009. márc. 24. 22:15
Hát ha a net is kizárva akkor nem tudom,hogy tudnád tartani vele a kapcsolatot napi szinten,vagy ha nem is napi szinten,de legalább rendszerességgel.Akkor csak az marad hátra,hogy szedd össze minden bátorságod és kérdezz rá mire számits.Talán nem annyira elrugaszkodott gondolat,mint amennyire annak látszik.Talán akkor végre nyilatkozik.Még jól is elsülhet.Persze ez csak egy javaslat,te tudod,hogy meddig akarsz elmenni,vagy mennyire vagy bátor.Én azért drukkolok nektek változatlanul és várom,hogy jó hirt adj magatokról.
2009. márc. 24. 21:51

Ma este is megjött,üvöltözött,hogy a kiskutyát (szobakutya) el fogja tüntetni,már elege van belőle,hogy amikor hazajön,mindig ugrál :(

A gyerekek sem hagyják őt nyugodtan enni,pedig fáradtan jön haza- és egyébként is, velem van a gond,mert én nem úgy állok hozzá a dolgokhoz! :( (magyarul nem nyelem a hülyeségeit szó nélkül)

Még szerencse,hogy holnap reggel megy melózni és csak másnap reggel jön meg (24)!

Annyit hisztizett 2 óra alatt, hogy a gyerekeim nem hisztiznek ennyit 1 nap alatt!Minden baja van!Most éhes,most fáradt,most hol a kisolló amit ha nem kap meg rögtön hatalmas botrány van és órákig hallgathatom,hogy én mindent elpakolok,olyan vagyok,mint az anyja :( ha tudnátok már mennyire unom!Mivel most felújítás van nálunk a házban- de holnap remélhetőleg befejezik- így itthon kell lennem egész nap!Viszont , ha befejezik,anyám megígérte,hogy egész nap együtt leszünk-nála!Egészen addig,amíg el nem adjuk a házat!

Persze a férjem nem akar válni-szerinte elpacsáljuk a vagyont,mert én nem bírok magammal!

Nem tudom meddig bírom őt még elviselni,azon tűnődöm,hogy lehettem ekkora marha,hogy hozzámentem feleségül és miért nem láttam benne az állatot :( hogy szülhettem neki két gyereket is???!!Néha arra gondolok,hogy megérdemlem a sorsom-csak a gyerekek!Ők nem érdemlik meg ezt!Ők nem választották ezt az utat,nem?

175. bnico (válaszként erre: 173. - Nosferina)
2009. márc. 24. 21:17

Pont ezért írtam, hogy a gyerekeknek és neked is jobb lenne, ha nem élnétek tovább együtt.

Velünk nem tudom mi lesz. Annyira szeretnék a fejébe látni.

174. bnico (válaszként erre: 172. - Kisvárosi)
2009. márc. 24. 21:14

Szia!

Sajnos tök béna a nethez. Amúgy meg mindig dolgozik, alig van otthon. (másodállás plusz még maszek). Általában a fiai ülnek a net előtt. Ő meg nem az a típus.

173. Nosferina (válaszként erre: 171. - Bnico)
2009. márc. 24. 17:19

Ne tudd meg soha, milyen úgy egy emberrel együtt élni,hogy semmit nem érzel iránta,csak hányingert :( senkinek sem kívánom!

Non-stop agyalok,hogyan tovább...Már 2 éve ez megy,és ő nem hogy tenne a házasságunk javításán,hanem minden nap ront a helyzeten!

Én pedig nem tudok tovább nyelni.Egyre jobban uralkodik rajtam,azt akarja,hogy csak én alkalmazkodjak hozzá- meg a gyerekek!

A te kálváriád is hasonló- csak te a másik oldalon vagy :)

Szerintem a pasi is agyal,hogy most mi legyen kettőtök között,csak biztosra akar menni!

172. kisvárosi (válaszként erre: 171. - Bnico)
2009. márc. 24. 16:48
Szia! Msn -en nem tudtok néha beszélgetni? A semminél az is több.Bár ha a pasi nem független nagy a bukásveszély,de talán lehetne kedvező időpontokat találni amikor nincs ellenőrzés.
171. bnico
2009. márc. 24. 07:09

Hali!

Nem tudom mi lesz velünk. Szörnyű, hogy csak 3hetente tudunk kettesben beszélgetni, mert így jön ki a munkaideje. Máskor meg mindig megzavar bennunket valaki.

Én nem voltam még olyan helyzetben, mint te, de azt hiszem a 2. variációt választanám. Nem tudnék olyan emberrel élni, akit nem szeretek. Másrészt a gyerekek is megérzik, ha nem vagytok boldogok. És úgy nekik sokkal rosszabb lenne.

De ez csak az én véleményem.

Esetleg egy ideig lakjatok még együtt, próbálkozz a szerelmednél, és ha nem jön be, költözz el.

Sok sikert a döntéshez!

170. Nosferina (válaszként erre: 169. - Bnico)
2009. márc. 23. 20:45

Bnico!Talán az a baj,hogy még ő sem biztos benned :) ezért húzza az időt,hogy megismerjen,vagy kiderüljön rólad minden :) óvatos!

Én már komolyan gondolkodom az életemen.

2 variációm van,döntenem kell.

1.: Életem nagy szerelme mellé költözni- férjemmel egy lakásban és a két gyerekkel (de legalább saját lakás,gyerekeknek biztonság)

2.: Anyám mellett vehetek valami kicsi,vagy éppen önkormányzati lakást- egyedül a két gyerekkel költözni,hullára dolgozni magam,hogy eltartsam őket-bizonytalanság-életem szerelmét végérvényesen elfelejthetem.

Ti mit tennétek?

169. bnico
2009. márc. 23. 19:59

Hali!

Hétvégén meghibásodott a fűtés az irodaházban így beázott az egyik álmennyezet. Főnököm szerint én vagyok a hibás, mert nem ellenőriztem pénteken a házat. (Persze, mert a fűtővel voltam :-) Lecseszett a főnököm. Én felhívtam Őt, kérdezte hogy mi a baj. Azt mondta,hogy beszél a főnökömmel, mert a fűtési rendszer a rossz. Pedig ezt én is mondtam neki.

Feljött, de addigra lelépett a főnököm.

Az a lényeg, hogy rögtön kiállt mellettem. Bár én nem szeretném, ha szembeszállna a főnökömmel, nehogy baja legyen belőle. De rögtön mellém állt.

168. Nosferina (válaszként erre: 167. - Kisvárosi)
2009. márc. 22. 10:29

Szió!

Neki egyébként van felesége,szeretője,barátnője,kutyája,macskája,ebihala?:)

167. kisvárosi (válaszként erre: 166. - Nosferina)
2009. márc. 22. 07:54

Helló!

Most csak msn-en beszéltünk,igy nem lehet semmit leszürni.Legtöbbször elutasitó ilyenkor,de nemrég akkor dolgozott amikor én.Bejött az irodánkba,nem akartam hozzá szólni de ő kezdeményzett,mosolygott.Én is mosolyogtam,de csak pár közömbös szót tudtunk váltani,mert bejöttek többen.Akkor teljesen más volt,úgy tünt minden rendben.Sajnos csak ritkán találkozunk,vagy inkább hála istennek.Nem értem az egészet,hogy mi a szándéka talán csak szivatni akar az a legvalószinűbb.

166. Nosferina (válaszként erre: 165. - Kisvárosi)
2009. márc. 22. 06:31
Kisvárosi!Te is szerencsés vagy,mert tudsz vele beszélni :) én mit meg nem adnék egy ilyen lehetőségért!Mit láttál rajta?Azt boncolgasd magadban.Hogyan reagált dolgokra,milyen volt az arckifejezésre?
165. kisvárosi (válaszként erre: 163. - Bnico)
2009. márc. 21. 22:23

Szia!

Hát ma este,nemrég beszéltünk.Nem volt benne semmi köszönet. Nem tisztázodott semmi.Nem ért engem,vagy nem akar érteni. Nekem meg elborúlt az agyam ahogy szokott.Összehordtam egy csomó baromságot,feltételezem jót nevetett rajtam.Amit azért ha őszinte akarok lenni meg is érdemlem.Ujra felajánlottam neki,hogy lépjen le,töröljön a listáiról, ha nem meri kimondani,hogy nem akar velem semmit.Az legalább egyértelmű lenne.Nem tudom mit tesz,lehet,hogy már nem is érdekel. Én nem teszek semmit, igaz eddig sem volt sok lehetőségem.Hagyom történjen aminek történni kell.Nem hinném,hogy az élet nekem szánta.

2009. márc. 21. 21:20
Bnico!Te olyan szerencsés vagy,mert találkozol vele.Láthatod!Úgy mész haza minden nap,azzal a csodálatos élménnyel,hogy beszéltél vele!Ez ajándék :) hidd el!Én csak álmodozhatok arról,ami neked megadatott!
163. bnico (válaszként erre: 159. - Kisvárosi)
2009. márc. 21. 18:37

Hali!

Sok sikert a beszélgetéshez! Remélem őszintén elmond mindent.

Persze hogy írok majd ha sínen lesz minden. Már csak azért is, mert erre még elég sokat kell várni. Majdnem fél évbe telt, mire eddig is eljutottunk. Remélem Ő is komolyan gondolja. Már akkor hiányzott, mikor kilépett az irodaház ajtaján. Annyira szuper, mikor ott van.

162. Nosferina (válaszként erre: 161. - Kisvárosi)
2009. márc. 21. 16:50
te már túl vagy rajta a jelek szerint :) jó neked! Én még nem jutottam el arra a pontra,hogy akarjam is! Mármint a túllépést.Valahogy nem tudom magam elszánni rá.Talán azért, mert a szürke,nyomorúságos,gonddal teli életembe ez az egyetlen színfolt!?
161. kisvárosi (válaszként erre: 160. - Nosferina)
2009. márc. 21. 15:58
Helló! Igen, nálam is úgy indúlt,hogy minden szép lesz és jó.Őszintének látszott,kedvesnek szolidnak.Mi is eljutottunk egy csókolózásig.Gyönyörű volt.Aztán minden megváltozott,bujkálni kezdett,hazudozni.Közben mindig biztositott róla,hogy akar engem.Ha beszélünk még néha, ezt teszi most is. De már nem tudok hinni neki.Még azt szeretném amit már leirtam és vége.
2009. márc. 21. 14:58
Elgondolkodtatott kisvárosi hozzászólása.Valóban azért vágyakozunk, mert van remény! Ha a nagy Ő nem adott volna jeleket, valószínű mi is feladnánk.Vagy nem? :) Ki tudja?! Mindenesetre én is csak arra emlékszem,ahogyan csókolt és ölelt,és mennyire lelkes volt az első randi után,mennyire várta a másodikat!Pedig köztünk nem történt több egy csóknál :) sajnos nem jutottunk odáig,mert gyorsan elrontottam!
159. kisvárosi (válaszként erre: 158. - Bnico)
2009. márc. 21. 13:58

Szia!

Örülök,hogy igy alakultak a dolgaid.Látod, én mindig mondtam,hogy csak legyél türelmes és menni fog.Ha egymásnak vagytok szánva az élettől, segit a véletlen is és úgy néz akkor ki,hogy igy lesz.

Sajnos nekem nem ilyen jó a helyzetem.Már nem reménykedem és azt érzem,hogy vége végképp.Már csak azt szeretném,hogy megértsem végre miért csinálta velem ilyen hosszú ideig azt amit csinált.Igy hát még egy beszélgetés hátra van,aztán lezárom és megpróbálok megnyugodni és elfelejteni.Azt gondolom ha tudom az okokat könnyebb lesz,már ha elárulja és nem fog mellébeszélni és hazudozni.

Remélem azért majd irsz akkor is ha már minden sinen lesz nálad.

158. bnico
2009. márc. 21. 12:27

Most már kezdem én is rajta, hogy igen, Ő is akarja, csak ő is fél. Látom rajta, hogy jól érzi magát velem. Lehet, hogy még Ő sem hiszi el igazán, hogy ilyen közel kerültünk egymáshoz, hiszen nem így indult a dolog.

Sajnos a jövő héten délelőttös lesz, így kettesben nem lesz alkalmunk beszélgetni. Főleg, hogy akkor még a főnökeink bent vannak. De én is úgy vagyok vele, ha már látom, az is jó. Elég csak ahogy rám néz, tudom hogy szeretne velem lenni.

Én drukkolok amúgy nektek, hiszen bármi megtörténhet.

157. Nosferina (válaszként erre: 151. - Bnico)
2009. márc. 21. 09:11
Elfelejtettem véleményt írni a történetedre :) ha felment hozzád annak oka volt!TE!Tehát akar ő téged,csak még maga sem tudja,hogy kezdjen hozzá!Meg kell teremteni az alkalmat,alkalmat arra,hogy valljon,vagy megcsókoljon :) szerintem nem fog vallani,mivel szégyenlős,tehát inkább egy csók fogja tudatni veled,hogy akar téged!Ehhez pedig egy megfelelő alkalom,helyzet kell...mint a filmekben! :D
156. Nosferina (válaszként erre: 155. - Kisvárosi)
2009. márc. 21. 09:06
Egy biztos, akkor ő is érzett valamit :) ezt tudtomra is adta!Remény mindig van- de igazán akkor növekszik, ha sikerül a házunkat eladni,elköltözni,szerencsémre oda,ahol a nagy Ő lakik :) a sors iróniája ugye :D tényleg vicces,hogy a férjem ragaszkodik ahhoz a környékhez,de talán azért,mert ott nőtt fel!Szóval,ha minden jól alakul, akkor a szeptembert már ott töltöm!Kérlek,drukkoljatok!Nekem már az is elég,ha a közelében vagyok!Tökéletes boldogság lenne látni,hogy van és létezik!Másra nem is merek gondolni, mást nem is merek kérni, az nekem nem jár :(
155. kisvárosi (válaszként erre: 151. - Bnico)
2009. márc. 21. 07:33

Helló!

Ezek szerint van remény,nem is kevés.Most már csak ki kell várni,hogy történjen több is.Menni fog,bizz benne!Várom a továbbiakat.

Üdv.

2009. márc. 21. 07:02
Tudod mi a gond velem? Hogy nem is akarok túllépni rajta :) mert ettől valahogy színesebb az életem,és reményt ad.Ez már beteges,tudom :) de jó ragaszkodni valakihez,mert amikor tönkrement a házasságom,hiába szóltam a férjemnek.Rám se bagózott,azt hitte majd az megoldódik magától.Most sem tesz érte semmit,minden nap ront a helyzetén!Elviselhetetlen természete van,talán azért is ilyen,mert tudja,köt a két gyerek hozzá,meg a vagyon,és most úgy sem tudok hirtelen lépni.Én tényleg próbáltam megmenteni a házasságomat,de egyedül ehhez kevés vagyok.Egy kapcsolat nem arról szól,hogy csak az egyik fél alkalmazkodik és nyel a végtelenségig.Egyértelmű volt,hogy így kihűlnek az érzelmek.Arra viszont nem számítottam,hogy lesz valaki,aki megdobogtatja a szívemet.Hidd el,nekem már ahhoz sok kell!Viszont ez az ember elérte,de mire észrevettem,már késő volt!Így marad szép emlék,sőt,gyönyörű emlék,amit magamban hordozok!Ha nem vagyok indiszkrét, te hogy jártál? :) hátha tanulok belőle :)
153. bnico (válaszként erre: 152. - Nosferina)
2009. márc. 21. 05:59

Az igaz, csak így soha nem fogsz túllépni rajta. Bár a helyedben én is így éreznék. Voltam már hasonló helyzetben.

Azért sok sikert, hátha összejön!

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook