Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Reménytelen szerelem fórum

Reménytelen szerelem (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Reménytelen szerelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9
2009. febr. 8. 01:32

Sziasztok

Van valaki akit már évek óta nem tudok elfelejteni.

Most is rá gondoltam és nem tudok elaludni.

Reménytelen mert már pár éve próbálkoztam nála de elutasított. Most épp nincs senkije de belehalnék még egy elutasításba. Már arra is gondoltam hogy élni sincs értelme nélküle... Hogy felejthetném el? Másik pasi nem érdekel.

Lehet dilis vagyok már vagy ez nálam már mánia.

De pl amikor megnézem a myvipjét akkor is érzem hogy szeretem. Lehet ő lenne számomra a nagy Ő már ha van ilyen.

Nagyon régóta szeretem már.

Segítsetek mert ebbe belepusztulok. :'(((

91. demonka88 (válaszként erre: 90. - Bnico)
2009. febr. 5. 01:02
Szerintem nem venné zaklatásnak, és tuti örülne neki. ;) Próbáld meg sztem.
90. bnico (válaszként erre: 89. - Demonka88)
2009. febr. 4. 17:04
Én is túl nyuszi vagyok. Valamilyen indok is kellene, hogy felhívjam. Nem akarom zaklatni. Ma is beszaladtam a fiammal a céghez és éppen jött dolgozni, de csak köszöntünk egymásnak, mert sokan jöttek. De azért jó volt látni.
89. demonka88 (válaszként erre: 88. - Bnico)
2009. febr. 4. 10:00
És ha esetleg te csörögnél rá?
88. bnico
2009. febr. 3. 18:49

Semmi fejlemény nincs. Ma voltam bent a cégnél, de éppen nem dolgozott.

Telefonon biztosan nem keresne, mert ahhoz nagyon nyuszi.

Sajnos ennyi.

87. demonka88 (válaszként erre: 85. - Bnico)
2009. febr. 3. 10:00
nincs fejlemény azóta? keresett valamilyen formában?
86. Szanka (válaszként erre: 85. - Bnico)
2009. jan. 27. 14:52

Szia!

Hát akkor most sokáig nem fogod látni: :-((((((

85. bnico
2009. jan. 27. 14:07

Sziasztok!

Köszi a drukkolást. Én is szorítok nektek.

Nem is hívtam igazán pezsgőzni, mert azt mondtam neki, hogy a kolegámmal fogok. Azt sem tudja hogy szülinapom volt.

Nem merek semmit sem lépni felé, mert ha csak barátkozni akar, akkor nem akarom ezzel elrontani. Jobb a bizonytalanság, mint a biztos nem.

Hali

84. kisvárosi (válaszként erre: 83. - Demonka88)
2009. jan. 27. 12:07
Már több hónapja igérget és fogadkozik és tudom,hogy hazudik amikor azt mondja,hogy várjak még rá,mert van mire. Feladtam,ugy látom már a remény is meghalt.
83. demonka88 (válaszként erre: 81. - Kisvárosi)
2009. jan. 27. 11:15
Én is így voltam vele, feladtam, de most megint itt a remény. Talán még nálad is lesz lehetőség, csak ki kell várni. Egyébként nálad mi a baj? Miért gondolod, hogy esélytelen?
82. demonka88 (válaszként erre: 80. - Bnico)
2009. jan. 27. 11:14
És nincs rá mód, hogy be nézzen a munkahelyre egy kis pezsgőzésért? Vagy hogy valahogy találkozzatok?
81. kisvárosi (válaszként erre: 80. - Bnico)
2009. jan. 27. 10:17

Üdv mindenkinek!

Én már végérvényesen feladtam.

Akinek van esélye a legjobbakat kivánom.Legyetek okosak és türelmesek és akkor talán sikerülni fog.Neked Niki különösen drukkolok.

80. bnico (válaszként erre: 79. - Demonka88)
2009. jan. 26. 17:52

Szia!

Sok sikert és várjuk a fejleményeket!

Köszi a köszöntést.

Pezsgőzni csak a kolegámmal fogok ma este, mert elküldték szabadságra a szerelmemet, így a héten nem találkozunk. Utána pedig én leszek 4 hétig szabin, így másfél hónapig nem látom. De azóta is sokat beszélgettünk. Mikor dolgozik, mindig beugrik hozzám. Nem tudom mi lesz. Egyelőre ennyi.

Üdv: Niki

2009. jan. 26. 16:35

Hát úgy tűnik, tényleg a remény hal meg utoljára. :) Fejlemények vannak! Ma beszéltem Vele, mint kiderült, elköltözött az élettársától. Új év, új élet! :) Kíváncsi leszek, mi lesz a továbbiakban.

Bnico, boldog szülinapot. Milyen volt a pezsgőzés? Vannak nálad fejlemények?

78. kisvárosi (válaszként erre: 76. - Bnico)
2009. jan. 21. 19:14

Szia!

Ha érdekel szivesen elmesélem,de csak privát üzenetben.

2009. jan. 21. 01:18
Biztos,hogy reménytelen?Nagy szemvedéssel jár,de akkor is a beteljesületlen szerelmek emléke marad a legszebb.
76. bnico (válaszként erre: 75. - Kisvárosi)
2009. jan. 20. 21:23

Szia!

Szerintem ne add fel! Nálam is újra felcsillant a remény. Az a baj, hogy nagyon nyuszi az enyém. Úgy érzem, mintha szeretné, csak nagyon bátortalan.

Elmeséled a te történeted?

75. kisvárosi (válaszként erre: 72. - Bnico)
2009. jan. 20. 21:00

Helló!

Én is hasonló cipőben járok mint te.Bár az én helyzetem valamivel(sokkal) rosszabb.Ő szintén tipikus vizöntö.Már rengeteget bánkódtam miatta.Most úgy tünik feladom.

74. bnico
2009. jan. 20. 18:55

Sziasztok!

Ma délelőtt járőröztem az udvaron, megláttam őt és inkább felmentem az öltözőbe. Erre ahogy hátranézek, láttam, hogy jön utánam. Köszöntem neki egy sziát és továbbszaladtam.

Aztán véletlenül mikor visszaértem, akkor volt neki dolga a portánál. Odaállt mellém és köszönt. Én is köszöntem még egyszer. Megint zavarban volt, nem tudta, hogy mit mondjon. Kolegám elkezdte cseszegetni, hogy ő javasolta, hogy a kazánházban is kellene járőröznünk, nehogy a kazános rosszul legyen (ő kazános). Ő meg vette a lapot és mondta hogy ő is szeretné, főleg este és éjszaka. De nagyon zavarban volt. Megint elővette a teniszlabdát, én meg elkértem tőle. Mondtam neki, hogy ha majd megyek haza, visszakapja. Kolegám még cseszegetett bennünket egy ideig, aztán kettesben hagyott vele. Megkérdeztem tőle, hogy pénteken feljön-e az irodaházba. Azt mondta, hogy fél 1 után, mert akkor már kevesen vannak és tudunk beszélgetni. Szóval már várom a pénteket.

Hétfőn meg szülinapom lesz, hozok be pezsgőt és megkínálom majd őt is, hátha feloldódik. Éjszaka fogunk dolgozni, lehet hogy majd meglátogatom.

Hát egyelőre ennyi...

hali

73. Szanka
2009. jan. 17. 21:05

Kezdetnek nem rossz!

Én azért drukkolok. :))))

72. bnico
2009. jan. 17. 16:10

Köszi a biztatást, de még mindig semmi:((

Azt hiszem, csak barátok maradunk.

Szóval eljött a szerda. Este, mikor egyedül maradtam, felhívtam, és lejött hozzám. Bár éppen el kellett mennie. Pár szót beszéltünk, de mindig mosolyog, nagyon kedves. Mikor visszaért, bejött hozzám. Kb. 10 percet beszélgettünk, poénkodtunk, és ennyi volt. Általában a munkáról beszélgetünk meg az eseményekről. Már teljesen feladtam. A munkahelyünkön már kezdik terjeszteni, hogy valami alakul közöttünk és én nem akarom, hogy neki kellemetlen legyen. Szerdán délután például felhívtak az üzemből és kérdezték, hogy nem-e láttam. Pedig mindenki tudja a mobilszámát, tehát azon elérték volna.

Pénteken az irodaházban voltam 18.30-ig, ő pedig 22óráig dolgozott. Egész nap nem találkoztunk. Este 5 körül felhívtam, hogy van-e kedve feljönni hozzám, és ő rögtön jött. Teljesen sötét volt, csak a laptopom világított. Először láttam, hogy nagyon zavarban volt, de 2 perc után leült mellém, és több mint fél óráig beszélgettünk családról, munkáról meg őróla. Sokmindent elárult magáról. Először egy teniszlabdát nyomkodott a kezében, szerintem ideges volt, utána eltette. Nagyon jó volt az a fél óra. Tipikus vízöntő amúgy: kiismerhetetlen és zárkózott. De akkor nagyon megnyílt. Nem tudom, hogy mi lesz belőle. Szerintem tudja, hogy nekem nagyon bejön, de azt nem értem, hogy ha nem akar semmit tőlem, akkor miért nem mondja azt, hogy nem ér rá, vagy legalább azt mondaná, hogy most nem jön fel hozzám. A beszélgetésből amúgy kiderült, hogy sokmindent tud rólam, pedig nem én mondtam. Tudja, hogy milyen suliba járok, hogy a fiam focizik...

Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a családja miatt nem mer lépni. Végül is nekem már mindegy, csak mosolyogni lássam.

Majd írok, ha valami reményt látok...:(

71. Szanka (válaszként erre: 69. - Bnico)
2009. jan. 16. 12:46
Ugye informálsz minket...:)))
70. demonka88 (válaszként erre: 69. - Bnico)
2009. jan. 12. 20:31
Tényleg aranyosak lehettek, így az olvasottak alapján. :) Várom a fejleményeket. ;)
69. bnico
2009. jan. 12. 14:11

Sziasztok!

Nekem is vannak fejleményeim a bátortalan szerelmemmel.

Szóval a koleganőm célozgatott neki rám. Pl. ha én lennék szolgálatban, akkor biztosan szívesebben jönne dolgozni, meg ilyenek. Ő meg rávágta, hogy persze akkor hamarabb is jönne. (Én meg azt hittem, hogy a nevemet sem tudja)

Aztán egyik nap meglátta, hogy dolgozom, egyből vigyorgott, és bejött hozzám. Beszélgettünk a munkáról meg ilyenekről, de mindig a közelemben állt. Aztán mondtam neki, hogy felmegyek az irodaházba, ő azt mondta felkísér. Majd kiugrott a szívem a helyéről. Fent a koleganőm már vigyorgott, erre a pasi mondta neki, hogy most már jó napja van. Aztán még legalább kétszer lejött hozzám, nagyon aranyos.(Tényleg soha nem beszélget senkivel, nagyon nyuszi)

Aztán 2hétig nem találkoztunk. Majd január elején jött a névnapja, én felköszöntöttem a céges telefonján, mert mondta, hogy mikor dolgozik. Nagyon örült neki. Meszéltük, hogy ki mikor dolgozik, így majd személyesen is felköszöntöm.

Eljött a péntek reggel. Ahogy beértem a céghez, felhívtam, hogy feljön-e hozzám. És egyből jött. Megint beszélgettünk minden hülyeségről, és a végén boldog névnapot kívántam neki, és lenyomtam két puszit az arcára. Nagyon aranyos volt. Este pedig felhívtam, és mondtam neki, hogy elfelejtettem mondani reggel, hogy ha lesz kedve nyugodtan hívjon majd fel. Megkérdezte, hogy fent vagyok-e, én meg azt hittem, hogy az irodaházra gondol, és mondtam, hogy nem. Megkérdezte, hogy majd ezen a számon hívhat-e. Megköszönte, hogy felhívtam és örült neki.Mikor letettük a telefont, akkor jöttem rá, hogy ő most akart visszahívni, azért kérdezte hogy fent vagyok-e. (este 10 óra volt, ekkor kezdett dolgozni).

Szóval gondoltam, most már mindegy. De annyira kis bénák vagyunk, mint két tini. Nagyon cuki, pedig egy nagy mackó.

Szerdán 14órától 22óráig dolgozik, én is. Majd szólok neki, hogy fél hét körül ugorjon be hozzám, mert úgyis egyedül leszek. Remélem bejön. A sötétben imádok vele beszélgetni. Köszi a türelmet. Majd írom a fejleményeket.

68. demonka88 (válaszként erre: 67. - Évice)
2009. jan. 11. 21:36
Nem, sehogysem. Csak akkor találkozunk, ha véletlenül össze futunk a munkahelyen, olyankor szoktunk váltani pár szót, de utána mindig csak rosszabb. :(
67. Évice (válaszként erre: 62. - Demonka88)
2009. jan. 11. 21:29
Most akkor sehogyse álltok????Nem találkozgattok?
66. Évice (válaszként erre: 61. - Szabika01)
2009. jan. 11. 21:26

Szerintem ő se tudja mit akar!Jó jel,ha keres!

Igazából neki kell lépnie az irányba,h együtt lehesettek és ez nem kis döntés.Hazaköltözés,új munka,új társ.

65. Évice (válaszként erre: 62. - Demonka88)
2009. jan. 11. 21:22

A nagy tervből nem lett semmi!Rámkatintott msn-en,boldog évet kívánt,én meg (hülye fejjel)azt írtan,h szeretném,ha a történtek ellenérre (nem történtek:majdnem randi) is járna hozzám a kozmetikába.

Erre ő:-"akartam is menni gyantáztatni,és különben is elfelejtettem azt már rég"!

:@@@@@@@@@ any**********!!!!!!!!!!!!

Nos, itt teljesen elszállt a rózsaszín felhő felettem!Mit pitizek én neki?!!

Téma lezárva!

De azért azt kinyomoztam kinek csapja a szelet és hát nem jön össze neki!Nem hiába az isten nem ver bottal!:)

2009. jan. 8. 21:39
szia.nem terveltem semmit,majd lesz ahogy lesz:)igen,keres munkát és szeretne is eljönni onnan.csak hát nehéz dolog sajna:(
63. demonka88 (válaszként erre: 61. - Szabika01)
2009. jan. 8. 20:24
szia. te hogy látod, tesz azért, hogy eltudjon onnan jönni? mármint keres munkát otthon, feléd? vagy esetleg az nem került szóba, hogy te költözz hozzá közelebb? vagy hogy össze költözzetek?
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook