Régebben egy középkorú nő 2-3 gyerek után nem hízott el, most meg a tizen-huszonéves lányok úgy néznek ki, mint a disznó! (beszélgetés)
Miért? Hogy csámcsogjatok azon, hogy biztos nem is ő az, meg mire vagyok büszke... semmire. Csak megállapítottam, hogy régen nem volt ennyi kövér lány. Ha általánosra, középsulira gondolok vissza, 1-1 ha kirívóan kövér akadt.
Amúgy jobban tennéd, ha te se raknál ki képet, hmmmm....:(
Huha, jó sokan írtatok, bocs, nem volt időm fórumozni. Nem is tudok reagálni mindenre, csak apránként.
Köszi a csúnya jelet porzelánbabának... milyen már amikor valaki ilyet küld??? :) na mind1.
Véleményem szerint is több ilyet látni mostanában. De ez nem jelenti azt, hogy régebben nem volt. Inkább azt jelenti, hogy régebben azért nem tették ki a cicijüket is menet közben, télen-nyáron, és rendes ruhákban jártak, amiből nem látszott ki a derekuk és jó volt rájuk a farmer is.
Nem mondom, hogy minden lány így jár, mert nem, de nagyon sokan divatolnak.
Azzal nincs bajom, hogy így elfogadta magát, de a jó ízlés határait betarthatná. Persze kinek, mi a jó ízlés.
És azt látom még, hogy egynémelyik gyereknek letörik a keze, ha segíteni kell a szüleinek. Mert elven a gép előtt, a tévé előtt, vagy a saját szabadidő dolgaival. Ez már nevelés kérdése.
:)))
Csak mert mindenki magára vette, meg sértésnek vette a disznót, meg azzal dobálózik, hogy régen mi volt, pedig régen tényleg nem így híztak az emberek. Aki kövér volt, az sem ilyen puha, röcögős, mint most a tinik említett csoportja. Máshogy híznak el, mint az idősebb generációk és ez tuti az életmód-váltás meg a műkaja miatt van. Kóla-csipsz típusú elhízás és tényleg szörnyű. Hozzá se kell érned, hogy tud, ha megböknéd, hullámzana. Szerintem a fórumindító erre akart célozni. Akire nem vonatkozik, az nem tudom, min sértődik meg, akire vonatkozik, az meg gondolkodjon el.
én már semmit sem értek. :)
itt nálunk van egy csomo laposi kert.mégse gondozza senki,mert nem érdekli az embereket,meg idejük sincs rá
Nekem 13 évesen jött meg a menzeszem.Elötte sovány voltam,de mikor megjött elkezdtem hízni.Hormonzavarom volt.Volt hogy fél évig egyfolytában megvolt a menzeszem,és napi 2 csomag betétet használtam el és még úgy is átvéreztem.Édesanyám elvitt 2x is gyerek nőgyógyászhoz.Megvizsgált végbelen keresztűl.Semmilyen szervi bajt nem talált,azt mondta,hogy majd beáll.Írtak fel 2féle gyógyszert(norculot és mikrofilint)amiből az egyiket 21 napig a másikat 7 napig kellett szedni,és ettől az egyik elvileg meghozta volna a menzest rendesen,a másik meg elmúlasztja.Az sem használt.
Akkor felhíztam 90kg-ra,és középsuliba is ilyen súllyal mentem.
Nagy trauma volt,hisz csúfoltak,kinevettek,nem tetszettem a fiuknak.Nem tudták,hogy miért vagyok kövér,hogy erről nem tehettem.
19 évesen mertem újra elmenni nőgyógyászhoz.Akkor már felírták a fogamzásgátlót.Az beállitotta a menzest és a kilók is szépen jöttek le.
Ezzel csak azt akartam írni,hogy lehet a fiatalok között is vannak valami hasonló problémával küszködők,és lehet,hogy pont egy ilyen ledisznózó ember miatt lesznek lelki betegek,mert nem tudja,hogy ő nem azért kövér mert telezabálja magát szénhidráttal.
További ajánlott fórumok:
- Mi az oka, hogy fiatal tizen-huszonéves lánykák 50 körüli, főleg egyenruhás pasikkal hetyegnek?
- Szerintetek hány éves kortól középkorú egy nő?
- Hány éves kortól számít valaki középkorúnak?
- Újrakezdés középkorúan
- Van itt olyan középkorú nő, aki keres fiatal férfit?
- Mennyi idő alatt találhat állást egy diplomás középkorú férfi?