Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) fórum

Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)

4415. kromy (válaszként erre: 4414. - Nosahu)
2015. jan. 22. 13:32

De jó!!! Gratulálok :) Nagyon ügyes vagy. Viszont akkor te milyen kenyeret eszel és hol veszed meg? Mert úgy tudom, hogy nem lehet élesztőt enni a kandidásoknak.

A másik kérdésem mindenkihez szól :) Ha főzök olyat, amibe cukor kerül, gyümölgy, tej, stb.... akkor azokat néha muszály megkóstolnom, hogy a fiúknak jó legyen a kajcsi. Ezzel nagy kárt okozok? vagy ezt más hogyan oldja meg? Ma pl. főztem kisfiamnak gyümölcslevest, de lenyaltam a kanalat, hogy érezzem az ízét. Ezek így beleférnek? vagy pl. krumplipürét is csináltam ma nekik tejjel, abba is egy picit belenyaltam, hogy érezzem kell e még valamilyen fűszer bele. Köszönöm

4414. nosahu
2015. jan. 22. 13:14

Hello Mindenki :)

Szeretném megosztani veletek az elmúlt 3 hetemet :) 2014.01.01 kezdtem el a Regenort használni! 76 kg mutatott a mérleg:( ...de kezdem az elejéről... hogy miért is kezdtem el használni... nagyon régóta puffadással , vizesedéssel és némi folyással küzködtem... emellett az elmúlt egy évben konditerembe jártam ahol bármit is csináltam nem mentek le a kilók... se fel..se le... :( elkeseredésemben , hogy bármit csinálok a fent említett problémák állandosultak nálam, elmentem a házi orvosomhoz aki vérképet csináltatott nálam. - had ne kelljen leírnom , hogy a vérképem tökéletes volt és az orvos annyival lezárta a problémám kezelését, hogy felírt vízhajtót... itt szeretném megjegyezni, hogy 25 éves vagyok nem szeretnék életem végéig vízhajtón élni. Egy nagyon kedves ismerősömtől kaptam meg egy olyan hölgy telefonszámát aki egy felmérés után megállapította, hogy candida gombám van .. és mivel tudom, hogy ez mindenki szervezetében megtalálható az enyémben mégis nagyon nagyon vészesen sok... Ajánlás képpen kezdtem el a reg enort. Tudni kell eszméletlenül szeretem az édességet és élek halok a tejtermékekért, elképzelni sem tudtam a napomat tejeskávé ( tejszínhabbal :) ) nélkül. Ám de tudtam változtatnom kell... mindezt feladva... elkezdtem a kúrát... 3 hét telt el .. semmi és senki nem tántorított el az útról :) jelenleg 3 hét után : 70,2 kg ( tehát mondhatom 6 kg )! Ez persze nagy motíváció.. de amit mindenképp le kell írnom , hogy azóta nem vizesedtem be.. nincs puffadás érzésem és a folyásom is megszűnni látszik. Természetesen az út hosszú még előttem de a kitartásom és az akaratom határtalan :) Én mindenkinek csak annyit tudok mondani, hogy az kezdje el használni a Regenort aki tudja magáról, hogy képes változtatni aki képes NEMET mondani a tiltott ételeknek és nem utolsó sorban képes meginni minimum 3 liter folyadékot :) Nagyon sok sikert kívánok Mindenkinek!

4413. iker55 (válaszként erre: 4403. - Tide76)
2015. jan. 22. 10:59

Szia Tide76! Na végre, hogy van hasonló eredménnyel más is, mert már kezdtem feladni, hogy csak 2,5 kg ment le 3 hét alatt.Tegnap fájt a fejem, nem tudom, hogy az időjárástól, vagy a reg-enortól! Egy kis mozgást el kezdtem, na nem sokat.Várom a beígért méretkezések eredményét.

Hajrá!!!!!

4412. KINGABRINGA (válaszként erre: 4411. - Dorem)
2015. jan. 22. 09:53
akkor ez most jó vagy rossz nekem??? :)
4411. dorem (válaszként erre: 4410. - KINGABRINGA)
2015. jan. 22. 08:29
Nálam is ez a helyzet.:)
2015. jan. 22. 05:39
Jó reggelt! Szerintetek az normális, hogy az üveg fele után már nem annyira intenzíven érzem az ízét?? eddig valahogy sokáig a számban maradt az "erős" íze.. most meg szinte semmi utó íze nem marad...
4409. Rami1984
2015. jan. 21. 23:16

Uzsi58:-D

Én pont a munkám miatt nem tudok piriott kenyeret enni:-/ ezért próbálnám vmivel helyetesíteni...ez jutott eszembe...segítsetek..ehetem vagy nem ?

4408. asparagus (válaszként erre: 4404. - Chelly)
2015. jan. 21. 22:47

Nekem a saját logikám a legnagyobb segítségem (azon kívül, hogy még ennyi idő elteltével is folyamatosan figyelem, hogy a feltaláló hol és mit mond). Annyi félreértelmezett utasítást hallottam és olvastam már, hogy ugyanazt éreztem, mint Te.

Tehát ha gyümölcsöt nem lehet, akkor gyümölcsből készült semmit se, tehát teát sem, ez ugye logikus.

4407. uzsi58 (válaszként erre: 4401. - Rami1984)
2015. jan. 21. 22:32

Rami Kedves!

Sztem is nagy tévút a bake rolls.., kb 10 csomag áráért már kapsz egy sima eccerű piritós-sütőt.

Nagyon fontos kellék ez.Én pl. ebbe az egész kúrába azért mertem belevágni, mert ott volt a vigasz, hogy pirítóst szabad enni. Ezért nem éhezem, ezért van, hogy a munkámat el tudom végezni, mert az agysejteknek nagy szüksége van (minden ellenkező híreszteléssel szemben) a szénhidrátra is. Ha ilyen (pirítós) formában hozzájuthat, akkor OK.

4406. Rami1984
2015. jan. 21. 22:25
Bùzaliszt ès növényi olajok....akkor ez bukta ugye?
4405. chelly (válaszként erre: 4401. - Rami1984)
2015. jan. 21. 22:02
Rami sztm nem. Ha jol emlékszem az tels van minden marhasággal. Nézd meg az összetevőit inkább.
4404. chelly (válaszként erre: 4391. - Asparagus)
2015. jan. 21. 21:56
Klassz most már nem tudom mit csináljak ezt a forgalmazótól kaptam mármint az infot. Rengeteg előadást tartottak már a feltalálóval igy biztam az ő válaszában.
4403. Tide76
2015. jan. 21. 21:43

Gondolom, hogy tisztul a májból és az epéből a méreganyag!

Sikerült 1,5 kg leadni 3 hét alatt! :)

Bíztatok mindenkit!

Hajrá!!

4402. Tide76
2015. jan. 21. 21:41

Sziasztok! Én ez év január 3-a óta fogyasztom a regenort és egyenlőre jól bírom az étrendet is. Tapasztalatom, hogy kevésbé vagyok éhes, nem kívánom az édes ízeket, pedig nem vetettem meg csokit és a sütiket!

Nekem már 1 éve fájt folyamatosan a jobb bordaívem alatt, ha ültem, ha feküdtem. Voltam 2*is ultrahangon, vérvételen, de mindent rendben találtak, így maradt a fájdalom is. VISZONT a regenorozás második hetének a végétől csökkent a fájdalom, sőt már vannak fájdalommentes napszakok is!

4401. Rami1984
2015. jan. 21. 19:52
Sziasztok:-) bake rollst lehet enni a kùra alatt? Nem mindig tudok kenyeret pirítani...:-/
4400. nyuszatka (válaszként erre: 4399. - Böbe1964)
2015. jan. 21. 18:02
szia ne szomorkodj el, az sem kevés. arra gondolj, hogy tulajdonképpen minden szenvedés nélkül fogyunk. ki gyorsabban ki lassabban.
4399. Böbe1964
2015. jan. 21. 17:49

Sziasztok! Én citromos teát iszom vajon azt sem szabad?

valamit muszáj innom a kávét nem iszom, mert nem ízlik a rizstej, gratulálok azoknak akik sokat fogytak én ahogy írtam 1,90 kg-nál tartok 2 hét alatt

4398. Dundiera (válaszként erre: 4394. - Jógini1)
2015. jan. 21. 16:24
szerintem mikor a szárítmányt leforrázod, hogy tea legyen belőle a gyümölcscukrot kioldod belőle. talán ezért nem iható a gyümölcstea.
4397. kromy (válaszként erre: 4396. - Meluu)
2015. jan. 21. 15:41
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!! :)
4396. Meluu (válaszként erre: 4392. - Kromy)
2015. jan. 21. 15:34

Kedves kromy!

Napi 3 x kell meginni a 10 ml Reg-enort.

Ezenkívül úgy kell enni ahogy már olvastad, tehát állati zsíradékkal!

Nem a zsír mennyisége a fontos!!

Sőt az utasítás is az szerepel egyél zsírral de ne zsirosan!!!

Valaki írta h napi 3x kell enni.

Szerintem ha éhes vagy egyél nyugodtan csak be sokat.

A kalóriákat nem kell figyelni.

A Reg-enor úgyis csökkenti az étvágyat. Vagy normalizàlja.

Előfordulhat hízás, de azt mondták ez beall majd.

Ne agyalok ezt túl :)

Ha többször vagy éhes egyél többször de ne ess túlzásba :)

És igyál sokat!!! 1 így tisztulnak a méreganyagok 2 az az egészséges 3 így nem is leszel annyira éhes.

4395. asparagus (válaszként erre: 4394. - Jógini1)
2015. jan. 21. 15:16

Nem mi írtuk, hanem a feltaláló. Nyilván oka van, ha ezt írta.

Ott van a képeim között a leírás, de akkor ide is bepötyögöm:

Folyadékot igyunk sokat, vizet (ásvány-, forrás-, Pí-víz, kút, szűrt) teákat, de nem speciálisokat, hanem inkább keverékeket( pl. gyermek teakeverék, hárs, kamilla és egyéb, itthon termelt gyógynövényekből)

Ha ehhez hozzáveszem, hogy gyümölcsöt nem ehetünk semmiféle formában, akkor szerintem egyértelmű, hogy gyümölcsteát nem lehet inni.

4394. jógini1 (válaszként erre: 4391. - Asparagus)
2015. jan. 21. 14:44
Én se iszok, mert azt írtátok, de nem értem, mert OK, hogy csak szárított, de a tea készítésekor a szárított gyümölcsöt nem eszed meg, csak a forrázatát iszod.
4393. kromy
2015. jan. 21. 14:37
Bocsánat, az előbb a regenor helyett zsírt akartam írni
4392. kromy
2015. jan. 21. 14:36

Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget!

Viszont egyre többet olvasok erről az egészről és most már valamit nem értek.

Van aki azt számolja, hogy evésenként 20-30 gramm regenort minimum bevigyen. Van aki a kalóriát számolja, és van aki a zsírt számolja, de mellette korlátlanul eszik. Akkor most mire figyeljek?

4391. asparagus (válaszként erre: 4387. - Chelly)
2015. jan. 21. 14:11
Szia! Sajnos nagyon rosszat tesznek a Reg-Enor jó hírének a fals információk! NEM lehet gyümölcsteát inni, hiszen abból csak a vizet vonják ki, a gyümölcs maga ott marad!
2015. jan. 21. 11:50
Sziasztok, én is 2 hete kezdtem el másodszor a regenort, tavaly tavaszra már fogytam vele 18 kg-ot.Ebből sajnos idén januárra 4 kg visszajött, ezért most újra kezdem...Kíváncsian várom a történéseket, de eddig azt mondhatom, hogy míg tavaly egy hét alatt akár 4 kg is lement, addig most lényegesen lassabb a folyamat, 2 hét alatt -3 kg, heti 5 kemény edzés mellett.Kitartást kívánok mindenkinek, én is tántoríthatatlan vagyok.
4389. iker55 (válaszként erre: 4386. - Ami00)
2015. jan. 21. 10:59
Ma reggel 1 szelet kenyér, kacsazsírral +paprika+paradicsom, kávé.Az ebéd lencsefőzelék+1/2 szelet pirítós.Vacsora tojásrántotta, szalonnával,hagymával.Egész nap citromos víz.A változás nagyon lassan megy, ez a 19.nap,-2,5 kg.
4388. Gabesz11
2015. jan. 21. 10:48
Sajnálom, hogy itt nem lehet "lájkolni", egy-két hozzászólás nagyon tetszik. Nekem a mai a 14. napom, holnapután méretkezés. Kitartás mindenkinek!
4387. chelly
2015. jan. 21. 10:21
Ma kaptam üzenetben egy jó hirt miszerint mindenféle tea iható akár gyümölcstea is.Egy két régebbi hozzászólásban olvastam,hogy gyümölcsteát nem lehet inni. nem is értettem az okát hiszen az már kivan száritva semmi sincs benne tulajdonképpen ezért inkább utána érdeklődtem hiszen a piritós mellé ilyenkor jól esik egy forró tea is :) Ma reggel ettem két tojásból rántottát baconnel kiszámolva,hogy meglegyen a zsir mennyiség és facsartam egy grapefruitot is.Ebédre 150 g karajt sütöttem le paradicsommal zöldborsóval és rizst csináltam mellé természetesen minden kacsazsirban készült. :) Vacsora 80g császárszalonna lesz piritóssal paradicsommal és kigyóubival és citromos teával :)
4386. Ami00 (válaszként erre: 4383. - Iker55)
2015. jan. 20. 22:31
Nem mindig Grapefruit a vacsorám,van amikor nekem is zsíros kenyér.Grapefruitból én csak rózsaszínt tudok venni mert nálunk csak ez kapható. Rizst csak vad rizst használok.Tojást is sokat eszem én is .Te is jól csinálod, de szerintem is ez a folyamat mindenkinél másképp alakul.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook