Szerintem vizes. Latyakos, nyomkodni lehet belőle, szalvétával itatgatni. Aztán fröcsög a serpenyőben és atomjaira esik szét :) Általában a filékre jellemző ez, vagy csak én fogok ki mindig rosszul tárolt példányokat?
Nálunk cukor csak a paradicsomos ételekbe kerülhet, esetleg borsófőzelékbe.
De férjem tényleg minden tésztára szórja, a normál ízesítésű csészényi teájába még két evőkanállal, brrr. Egyszer megcsinálta magának, de nem itta meg. Visszaöntöttem a kancsóba, de az egész ihatatlan lett, iszony. Náluk a sóska is cukros :D
Szerintem rossz evők lehettek gyerekként, így babrált ki velük anyósom, hogy egyenek.
mikor még a gyártelepen laktunk rengeteg apró halat fogtunk kosárral,a zúgó alatt.fölboncoltam,talán 12 éves lehettem,paprikás lisztbe forgatva sütöttem meg.a nagyapám a falu határában csíkhalat fogott,abból pörkölt készült.