Receptek (beszélgetős fórum)
Nálam ugyanígy, krumpli nélkül.
Mi is a lazacot esszük, de mindent megadnék egy paprikás lisztbe forgatott keszegért.
Pangasius amúgy sem a legjobb választás, mert haszontartják kacsákkal, és a fő táplálékuk a kacsaszar.
Imádom a tőkehalat nagyon. Bár itt kint lazacot eszünk.
Alig várom, hogy harcsát egyek otthon. 😍😋
Én valami tengeri halat ennék. Az a bajom a fagyasztott halakkal, hogy egyedül a hekktörzs az, ami elfogadható állagú, nem esik széjjel. Próbáltam azt a pangasiust, de az ehetetlen katyvasz lett. Ti melyik fajtát veszitek a hekktörzsön kívűl?
Apám a krumplis tésztát is megcukrozta😂
meg is halnék.de hát ahány ház?
Túrós tészta nekem csakis cukorral:)
úróstészta,sok szalonnapörccel,tejföllel.
Ajánlom figyelmetekbe,a családom kedvenc levesét: a frankfurti levest.Hozzávalók: kelkáposzta,tejföl,liszt,virsli,krumpli,majoránna,fokhagyma,olaj,fűszerpaprika,bors,só.
Holnap gulyásleves, túróstészta.
Nem áztatom a sárgaborsót, szerintem azt nem kell. Főzésnél pici szódabikarbóna bele.
A rizst én is sütőben csinálom, kivéve nyáron. Akkor mikróban.
Pont attól rizses hus, hogy felszívja.
Egyébként pörkölt lenne rizzsel :-)
Itt egy tócsni ötlet,ami gazdagabbá és laktatóbbá teszi: a tésztába tegyetek 1 szál frissen töltött kolbász töltelékét.Aki szereti a magyaros izeket,annál biztos sikere lesz.
Köszike!
Régóta keresek ahhoz hasonló jó receptet.
Napokban ki is fogom próbálni!
Igen..hasonló csak egyszerűbbek a hozzávalók és nem kell bele olvasztott vaj.Én mindig egytál étel után dobom össze és sütöm.Ebből az adagból tenyérnyi nagyságuakat készitek,kb.10-12 db-ot.Ennyit a fiaim pillanatok alatt eltüntetnek.
Olyan mint az amerikai palacsinta?
A hab miatt kérdezem.
Bögrés palacsinta: 1 bögre tej,2 evőkanál k.cukor,2 egész tojás amiket külön kell választani és a fehérjét felverni habnak,1 bögre liszt.Én egy pici sütőport is teszek bele és egy picike sót.
Egyszerű elkésziteni és gyorsan meg van.Egészségetekre!
Szívesen! Egészségedre! Remélem, ízlik majd.:)
Szívesen! Egészségedre! :)
Én a tarhonyát megkavarom. Az tészta, így lehet.
A rizst nem.
Villanytűzhelyen sokáig melegen lehet tartani, de gázon nem. Ha elzárom, azonnal kihűl az anyag.
Én nem teszem sütőbe. De! Nem keverem meg főzés közben. A rizst sem! Attól lesz ragadós.
Igen?
Én főzés közben megeszem a felét kb.:DDD
Talán 2x eszünk belőle.
Ugye nálunk 2 100 kg-os pasi is van!
További ajánlott fórumok: