Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Jó munkát, már amennyire a vasalás jó lehet. :)
Majd kiabálok, vagy beindítom a "megjött a pénz" szirénát. :):)
Hát félnék ha előbb küldenék,hogy esetleg elszámolták! :DDD Nem kell a macera vele :D:D:D
Na meg így biztos,hogy nem költöm el semmi másra :D
Elmegyek vasalni, hátha előbb jön az sms. :)
Kiabáljatok, ha netán valakinek....valami...! :))))
Ezt valahogy eltaláltad. :S
A humor csak azért van, nehogy végleg felforrjon az agyvizünk. Na és már megy is a tűzvarázslat meg minden. EZO-tv hurrá. :):) Lesz itt energia, csak meg kell keresnünk. :):)
Nembaj... Itt legalább van egy kis humor.
Csak az a szörnyű, hogy (gondolom), senki sem azért várja ezt az összeget, mert a Bahamákon szeretné eltapsolni, hanem, mert várakozik néhány sárga színű csekk a fiókban.... vagy bármilyen fizetnivaló.
"Én is így fizetem be a személyihitelt ,Ők is biztos ilyen megértőek lesznek velem :DDDDDD"
Na az tuti!! 2 hét után kopogtatnának a végrehajtók!!!! Rohadt egy társaság, már bocsi...
Most már én is itt röhögök.... :))))))))
Csak a kislányom fel ne ébredjen!!!
Ez nagyon durva!!!!!!! :))))))
Ez már nem is kabaré...ez valami sokkal rosszabb....
Üdvözlet mindenkinek!
Mi is utalással várjuk az OTP-től, ezidáig hiába.
A szomszéd néni szerint most mindenki kérjen pénzenergiát a jósoktól. :):) Részemről övé lehet az energia, nekem elég lenne egy sms arról, hogy számlán van az összeg. Az ismerősök közt senki sem kapta még meg, persze mindenki hallott már olyanról, aki igen. Ez olyan mint: A vak látta, hogy a néma a süketnek suttogott valamit. :S
Szerintem ez így lehet...
Sok az "A" betűs.
A Szabó Béla, A Kovács Géza...és így tovább. :))))
Figyu! ezek postai utalások. Nem hiszem, h mind Otp-s, mert egy postástól származik az info és a postás nem tudja kiválogatni ki melyik pénztárban tag. De az is lehet, h a postaiakat előbb utalták, az összeset.
Mi Itt Otp manyuptól számlára várjuk az utalást, legtöbben otp szlára.
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?