Quija avagy szellem tábla (beszélgetés)
Ne haragudj, nem tudhatjuk ki hogyan éli ezt meg, és azért mert te épp azt láttad, tapasztaltad amit, nem tuti h mindenki!
Így nem gondolom, h azért mert voltál 2 percig a klinikai halál állapotában ezért te mindent tudsz és azt is ki mit látott meg mikor!
Én is voltam már ebben az állapotban és nem tuti h megegyezne a beszámolónk! Akkor ki hazudik?
Sokan vélik úgy h mindent tudnak ezért vagy azért, te is, pedig SENKI nem tud mindent!
Én is olvastam már sok olyat amin csak mosolygok (beszámolókat) de nem zavarnak.
Egyébként a tudomány ezt a hirtelen felszabaduló kémiai anyagoknak és hormonoknak tudja be, amik ilyen "képeket" produkálnak az agyban, nem hiszem h valaki is biztosan tudná mi a valóság és mi nem, ezt hívják hitnek!
Más hitét pedig nem szabad ledegradálni, bizonyíték egyikre sincs.
Sziasztok!
Örültem,hogy rá találtam erre a fórumra,de amint látom ez mindenről szól csak a Quija tábla használatáról ,vagy a meg élt tapasztalatokról nem sajna...:)
hát egy igazi látó nem megélhetésből csinálja, néhány ezer forintot kér, de valamelyik semmit sem.
De ez végülis nem is a fórumhoz tartozik. Lényeg, hogy mikor szellemet idézel akkor olyan lelkek akaszkodnak rád, akik nagyon valószínű, hogy nem azok akiket te hívtál.. és ezek a kóbor lelkek az élők energiáiból táplálkoznak és össze-vissza "beszélnek".. lehet, hogy lesz igazság a mondanivalójukban, de az a lényeg, hogy sokan függővé tudnak válni ezektől és az nem vezet jóra.
Szóval vigyázz, szerintem!
a rokonaid nem fognak visszajönni beszélgetni. A lélek megy a dolgára, újjászületik.. vagy jobb esetben magasabb szintre kerül. Akik itt ragadnak azok nem tudtak az életüktől elszakadni és ez, hogy is fogalmazzak: nem túl jó rezgés. Élő embereken keresztül próbálnak érvényesülni az anyagi világban.
Mondhatnak bármit, de ők nem valószínű, hogy a rokonaid. Ha a rokonokkal akarsz kapcsolatot teremteni, akkor inkább keress egy megbízható tisztánlátót.
Szerintem. :)
Ezek az úgynevezett "éhes szellemek" nem mondanak igazat, ne higgy nekik és ne is akarj velük kommunikálni.
Elhiszem, hogy izgis meg minden, de semmi jóra nem vezet a szellemesdi.
Természetesen én is így gondolom.De ő a húgom lánya.
Én itt csak azt próbálom mesélni,hogy kezdődött az egész,és hová fajult a dolog.
Óva intek mindenkit,ne játsszon az ismeretlennel.!
Azt hiszem én is így tettem volna a helyébe:hogy Mama miért mentél el,jó neked ott?
Elhiheted, nem az a kérdés,hova tette a pénzt,mi a nyertes lottószám.Ő 6 gyereket nevelt.Itt a kérdés más.
Jájjj,de kuka vagyok:))
Szóval 21....azért ennyi idő alatt fel kellett volna tudni dolgozni ezt a dolgot.
A dolog 5 éve kezdődött,amikor egy reggel elment a mamához(az én anyámhoz),mert az nem vette fel a telefont.
Igen,már több órája meghalt.
Ezt a sokkot nagyon nehezen tudta feldolgozni.16 éves volt.
Aztán úgy egy,két éve hallott az angyaltábláról.Utána nézett,és pár emberrel megcsinálták az elsőt.Örültek a sikernek,aztán már egyenként is tudtak idézni.
De ő mindig csak a mamáról kérdezett.Évával meg nagyon jól tudott kommunikálni .
Az első szellemek jók voltak.Egy Éva nevű nagyon kedves volt vele.Még tanítgatta is a szellemtáblával kapcsolatban.
Később jött a rossz,és elnyomta az Évát,aki már csak keveset "jöhetett elő"
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Láttatok már szellemet? Tapasztaltál már erre utaló jeleket?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben