Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulykamáj hagymás bundában recept

Pulykamáj hagymás bundában recept

Elkészítési idő 25 perc

A Pulykamáj hagymás bundában hozzávalói:
50 dkg pulykamáj
1 nagy fej vöröshagyma
1 db tojás
3-4 ek. liszt
1 gerezd, fokhagyma
1 dl tej
étolaj a sütéshez
ízlés szerint: patikasó és törött bors


A Pulykamáj hagymás bundában elkészítési módja:
A habosra felvert tojást összekevertem a tejjel és annyi liszttel, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kaptam. Sóval, borssal és a tisztított, zúzott fokhagymával ízesítettem, végül belekevertem a lereszelt vöröshagymát. A májakat először lisztbe mártottam, azután a palacsintatésztában megforgattam és bő, forró olajban pirosra sütöttem. A maradék hagymás tésztamasszából egy nagy palacsintát sütöttem és a tálra tett bundás sült májakat beborítottam vele. Burgonyapürét vagy sült burgonyát és salátát kínálhatunk mellé.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A pulykamáj hagymás bundában elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook