Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Barackos morzsasüti recept

Barackos morzsasüti recept

Elkészítési idő 50 perc

A Barackos morzsasüti hozzávalói:
70 dkg őszibarack (vagy nektarin)
5 dkg zabpehely
15 dkg teljes kiőrlésű liszt
1 kk. fahéj
4 dkg fehér nádcukor
4 dkg barna nádcukor
1 cs. vaníliás cukor
12 dkg vaj


A Barackos morzsasüti elkészítési módja:
Az őszibarackot megmostam, meghámoztam, kis kockákra vágtam és egy piteformába tettem. Megszórtam cukorral és fahéjjal és jól összekevertem. A morzsához a zabpelyhet a liszttel és a kétféle cukorral elkevertem, a vajjal morzsás állagúra dolgoztam és a barackokat betakartam vele. 180 C fokra előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütöttem. Melegen tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A barackos morzsasüti elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook