Háztartási gépek nélkül élni (beszélgetés)
Végülis vidéken ezek is háztartási gépek.:)
2-3 éve furattam kutat. Akkor még a nagy kerten is volt zöldséges kertem, locsolni kellett. Az idén hiába locsoltam a nap mindent kiégetett amit a jég nem vert el vagy nem fagyott le.
Pontosan azért szeretnék én is ,mert nagyon sok gyümölcs és házi csirke van lefagyasztva.
A nyáron vettünk szivattyút a kúthoz ,már csak az agregátort kell megvenni.
Ha a hűtőt és az elektromos sütőt, főzőlapot nem számítjuk akkor a porszívó, 3 macskánk van.
Mosógép is szívás lenne, de a ruhatárunkkal szerintem pár hónapot kihúznánk, szóval a porszívó jóval előbb ütne szíven.
Július elején sikerült két aggregátort vennem.
Jöttek a viharok és már hétfő este központilag megszüntették a szolgáltatást. Kedden megvolt az aggregátor. Még aznap beüzemeltük egy ismerőssel.
Másnap (szerintem) kinyírtam a kávéfőzőgéppel. Csak folyamatos áramfelvételre ajánlott.
Még aznap sikerült pótolnom.
Sok bogyósom van a fagyasztókban, ami pótolhatatlan. (Szeder, málna, ribizli, köszméte)
Értem.
Akkor csak irigy vagyok :)
Nem szemét.
Nem szemét.
Nem szemét.
Nem szemét .
Egy tűzhely a nyári konyhában van.(gáz elég régi típusú,de még tökéletesen működik)
Egy tűzhely a konyhában (gáz )
Egy tűzhely a kamrában (villany), ebben sütöm a süteményt.
Néhány telefont most találtam meg.
A 3G-t total leszerelték itt már. Újrahasznosítás pontra kell vinni
A régi hutok annyit zabálnak, hogy nem éri meg beuzemelni őket.
Én 14 évesen kirohogtem a felhívást, hogy létezik ujrahasznositas. Én azt hittem, mindenki így csinálja. Szóval van fogalmam mit hova tegyünk, és mit érdemes tartani.
Minek tartotok ennyit? Nincsenek gyerekeitek.
Az én szüleim gyűjtögetek lettek, mert hátha kell a gyerekeknek, és néha jó volt.
De igazából semmi értelme tartani ennyi szemetet.
Amilyen háztartási gépeim vannak, azok azért vannak, mert szükségem van rájuk. Az összesre.
Háztartási gépek nélkül lehet élni, csak nem érdemes. 🙂
És szét.aszott ket antik könyvet és egy magazin gyűjteményt, ami kb.
100 év kiadást megelt, és már nem lehet újra kötni.
Tűzhelyből három , hűtőszekrényből kettő egyedül a mosógépből van egy.
Agregátort szeretnék venni ,mert áram nélkül megfőttünk.
Nálam nem fordúlhat elő, hogy ne tudnám pótolni. Ilyen esetekre felkészült vagyok.
Szinte minden házt. gépből kettő van.
.. Es legalább egy fozolap.
Szar kézzel mosni, de egy fél nyarat egyszer eltoltottem 2 ruhával. Egy rajtam volt, egy száradt. Mikor a vízmelegítő becart, melegítettem vizet tisztálkodni.
Nem vagyok pincsifing, hideg vízzel is le tudok zuhanyozni, de télen rettenetes, ha beszkaksizott a fűtés, az ablakot meg nyitva kell hagyni, hogy ne legyen penész.
A vízforralón és a tojásfőzőn kívül minden hiányozna.
Mosógép, tűzhely, hűtő nélkül elképzelhetetlen az élet(em).
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata Tesco márkájú háztartási gépekkel kapcsolatban? (Kávéfőző, mikró, ilyesmi)
- Hogy lehet legegyszerűbben megszabadulni nagyon régi háztartási gépektől? (forgótárcsás mosógép, cenrtifuga, hűtő)
- Érdemes-e plusz garanciát venni háztartási gépek vásárlásánál?
- Takarékoskodás a háztartási gépekkel, az ECO mód
- Mik a tapasztalatok a Russell Hobbs háztartási/konyhai gépekről?
- Hol tudnám kitölteni a háztartási nagygépek cseréjére vonatkozó pályázói űrlapot?