Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A hűtő be fog penészesedni, ha fél évig ki sem lesz nyitva, de működtetve lesz? fórum

A hűtő be fog penészesedni, ha fél évig ki sem lesz nyitva, de működtetve lesz? (tudásbázis)

14. komor
tegnap 17:38

Akkor fog bepenészedni, ha kihúzod a dugót és bezárod az ajtót.

Ha hűt, a hidegben nem nőnek a káros tenyészetek, persze akkor, ha jól ki van tisztítva. Ha nem hűt és nyitva van, megint nem nőnek ezek a penész dolgok.

13. Anyagi (válaszként erre: 9. - *lime*)
tegnap 17:04

Nem fog bepenészedni!

Mitől is tenné?

Ha nem nyitogatod az ajtót, nem megy be meleg levegő és pára sem tud kicsapódni belőle...

Viszont!

Annak utánanéznék, hogy a hűtőd leírása mit tartalmaz, mert a fűtetlen nyaralóban fagypont alá süllyedhet a hőmérséklet! Ez viszont gondot okozhat a hűtőnek!

Elképzelhető, hogy ettől elromlik!!!

Akkor pedig minden megromlik a fagyasztóban és nagyon furcsa dolgokat fogsz tapasztalni, mikor majd először mész tavasszal!

Szóval az a végső konklúzió, hogy nem tenném én sem!!!

tegnap 15:47
Én kihúzom a nyaralóba. Szerintem nem penészesedne be.
11. *lime* (válaszként erre: 10. - Amaunet)
tegnap 14:20
Köszi.
10. Amaunet (válaszként erre: 1. - *lime*)
tegnap 14:01

Igen, így be fog penészesedni.

Nem tudod csíramentesen kitakarítani.

9. *lime* (válaszként erre: 2. - Lottery)
tegnap 14:01
Igen ez világos köszi de hagynék a fagyasztóban élelmiszert amit nem akarok haza cipelni és nem tudom, hgoy a hűtő rész bepenészesedik-e ha zárva tartom. Nyitva nem akarom hagyni, mert akkor több áramot fogyaszt.
8. Alnisa (válaszként erre: 1. - *lime*)
tegnap 13:47
Minek járatod üresen? Kitakarítani és nyitva hagyni az ajtaját. Akkor nem penészesedik be és büdös sem lesz.
tegnap 13:32
Ezt nagyon szeretném érteni. A Macska az Abnb-t otthagyja hónapokra koszos hűtővel. És amúgy minek még egy hűtő, ha senki nem lakik ott?
6. Violet18 (válaszként erre: 2. - Lottery)
tegnap 13:21
Mi is így szoktuk
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - *lime*)
tegnap 13:16
Minek működteted?
4. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - *lime*)
tegnap 13:10
Nem használt hűtőt ki kell húzni és takarítás után nyitva hagyni
3. fenevigye (válaszként erre: 1. - *lime*)
tegnap 13:08
Lottery véleményével értek egyet.
2. Lottery (válaszként erre: 1. - *lime*)
tegnap 13:07
Ha teljesen üres, érdemesebb inkább kitakarítva, szárazon, kinyitva tartani. Áramot sem fogyaszt és penészes sem lesz.
tegnap 13:03

Sziasztok.

Ha egy hűtőt bedugva tartok a nyaralómban (tehát működtetem) az bepenészesedik vajon ha több mint fél évig nem lesz kinyitva? (mondjuk alapjáraton tartanám, tehát nem túl magas fokozaton járatnám)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook