Puffadok és félek..... (beszélgetés)
Szia!
A kideríthetetlen puffadás mögött lehet candida is. Ha nem találnak semmit, vagy nem jutsz előbbre, nézz át a candida fórumra! Sok jó ötletet és megoldást találsz ott!
Szia! Egyes dolgoktól én is puffadok. Nagyon kellemetlen, én úgy kerülöm el a dolgot, hogy nem eszem ilyan ételeket. Kerülöm az élesztős dolgokat, tejet és társait, és sokféle zöldséget és gyümölcsöt.
Néha azért eszk ilyesmit is, de nagyon ritkán. Ha mégis kellemetlen érzésem van, inkább nem eszem pár napig semmit, így kitisztulok és rögtön jobban érzem magam.
Én is voltam már gasztroenterológián, alulról felülről meg vagyok már tükrözve. Túl lehet élni, de mégegyszer nem szeretném. Az ég világon semmit nem segítettek rajtam.
Biztosan tudnak segíteni!Lehet,hogy valamilyen allergiád van(tejcukor,tejfehérje,stb.),amiről nem tudsz,és az miatt van a puffadás!De vizsgálatokkal ki lehet deríteni,és orvosolni!
Minél előbb menj orvoshoz!Ezek a vizsgálatok nem fájnak,csak kellemetlenek!(Nekem hörgőtükrözésem volt!)
További ajánlott fórumok:
- Hetek óta tartó hasmenés, félek!!
- Miért hízok és puffadok a fogyókúra első napján?
- Mit lehet tenni ha mindentől puffadok?
- Miért puffadok fel mindentől?
- Gonapeptylt szúrok 5. napja és alul fájdogál a hasam és puffadok is, ez normális?
- Sokszor fáj a hasam, meg puffadok is, de képtelen vagyok megfigyelni mitöl! Szinte már mindentöl! Lehet, hogy ételallergiám van?