Progeszteron krém-Women's cream (beszélgetés)
Én nem panaszkodom,de a krémet úgy használom ahogy ő tanácsolta,nem össze vissza saját magamtól kenegetek.Én neki köszönhetem,hogy amióta krémezek nem kellett operálni.Az utolsó műtétkor sajnos odaveszett az egyik petefészkem.Akkor döntöttem úgy hogy kipróbálom Nóra krémjét,és nekem nagyon sokat segített!Ha olvasgatsz,azt is olvashatod hogy vanaki össze vissza ken ,ez sok mindentől függ hogy kell kenni.Ezt pedig Nóra tudja,ez az ő feladata.
Én nem vártam csodát az első hónapban,türelmes voltam,mert már csak ebben bíztam.Persze ezt mindenkinek maga kell eldönteni hogy megpróbálja vagy műtét GNH
mi az a "hormon egyensúly terapeuta"? valami jól hangzó cucc, v van mögötte vmi komolyabb képzés?
csak azért kérdem, mert egy másik oldalon rengeteg rosszat olvastam erről a titokzatos Nóráról.
Sziasztok!
Nóra egy hormon egyensúly terapeuta.Az ő feladata beállítani a krémet.Mind írtam nem szabad másokra halgatni,mert az össze-vissza kenés nem vezet sehová.Már több tanácsadót is kiképzett,de nekem ő a tanácsadónőm,és meg vagyok vele elégedve.
Szia!
Köszönöm a tanácsokat, sokat segítettél, bár az még nekem sem egyértelmű, hogy ki az a Nóra és hol találok tanácsadókat. Ők egyébként "átlagemberek", mint mi, vagy van valami közük az egészségügyhöz?
Köszi
Szia!
Várd meg a műtétet,az muszáj.De utánna ne vállald a hormonokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Már sokan beleestünk ebbe a hibába.Gnr kezelést akarnak indítani,amitől nem gyógyulsz meg.A Gnrh azt jelenti hogy klimaxolni fogsz,hőhullámok,hüvelyszárazság stb ami ezzel jár.Egy megoldás a Nóra féle krém!De a krémet nem lehet össze vissza kenni,mint sokan kenik.Kell egy tanácsadó,aki minden tud rólad pontosan és majd ő fogja beállítani hogy kell kenni,hányadik naptól,és napi hányszor.Én is endós vagyok,már többször műtöttek endóval,nekem is volt csokicisztám.Én belementem a GNr hormonkezelésbe többször is,de soha többé nem tenném.Borzasztó volt,és nem gyógyultam meg tőle hanem mindig durvábban jött ki az endó.Engem minden évben műtöttek vele,mindaddig amig el nem kezdtem kezdeni Nóra krémjét.De mindig beszélek vele,és pontosan azt csinálom amit tanácsol.Azóta nem kellett műteni.Persze ne várj csodát az első pár hónaptól,mert idő kell ahoz hogy beáljon a ciklusod.Néha nekem is elöbb jön de azóta vagyok jól.Sokminden befolyásolja a szervezetünket,pl a stressz.Amióta kenek megszünt a görcs,és nem ömlik belőlem a vér.Én ajánlom próbáld meg,de csak a műtét után,elötte felesleges.Keress egy tanácsadónőt akivel meg tudod beszélni.Pl Nóra.
Remélem tudtam segíteni:Erika
Sziasztok !
Most találtam rátok, és nagyon bízom benne, hogy tudtok nekem segíteni.
Van egy 9 cm -es csokicisztám, amit 1,5 hét múlva műtenek. Állítólag endom van, amit somatoinfra is megerősített. Én mindezekből nem sokat vettem észre, eddig nem voltak kifejezett tüneteim, leszámítva 2 alkalommal iszonyatos görcsöt nagyjából ciklus közepén (ezért is mentem dokihoz, akkor derült ki a ciszta).
A műtét után valamiféle hormongyógyszert írna fel a doki fél évig, hogy a menstruációm szüneteljen, így az esetleges bentmaradó endos szigetek elhaljanak. Viszont trombozisveszélyes visszereim miatt nem szedhetném a gyógyszert, amit egyébként sem szeretnék. Itt jön képbe a krém használata. Én most a 9. napon vagyok és nem tudom mit csináljak. Kenjem ? Ne kenjem ?
Olvastam, hogy sokaknál a kenés megkezdése után a tizenegynehányadik napon megjött. Az nekem a műtétbe bezavarna. De a műtét után sem tudom, hogy hogyan használjam?
Mit tanácsoltok ? Várjam meg a műtét utáni első mensit, és kezdjem a 6. naptól?
Köszi előre is a válaszokat.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
N azért kenem a 6.naptól 26-ig,mert így állították be.nekem Nóra a tanácsadóm és ő mondta hogy így használjam.És ez a 2 nap ennyit számítana?Gondolod ha így kenném akkor nem lenne ilyen?Még mindig csak barna jön és nem is tudom honnét számoljam az első napot.Egyébként fájdalmam nekem sincs amióta krémezek.
Szia!Nekem is segített.
Én is endós vagyok,6x operáltak vele és most már másfél éve nincs semmi bajom.
Én 8. naptól kenem ,28.cn -ig.
Szerintem nem jól kened,mert rosszul építed fel a ciklusodat,mivel 6. napon még az ösztrogénnek kell,hogy főképpen szerepet kapjon.
Nekem ezt mondta egy magán endokrinológus.
Én így kenem és minden oké így.
Remélem segítettem én is lassan 1 éve kenem magam vele.
Sziasztok!
Endometrózisos beteg vagyok,volt laparoszkópiám és laparatómimiám is.Sajnos az egyik petefészkemet kivették ez miatt.Túl vagyok pár GNRh kúrán.Elkezdtem használni a progeszteron krémet,jók a tapasztalataim .Azóta nem kellett műteni.Már több mind 2 éve kenem,jelenleg napi 1x.Lenne pár kérdésem azoktól akik már régebb óta kenik.
Tapasztaltatok e olyat hogy úgy jön meg a menzi,hogy szinte csak barnázol végig,és nagyon kevés van??
Nekem az egyik hónapban megjön látom hogy rendes vér,jó nincs olyan sok mind amikor nem használtam a krémet,de normális menzim van.Aztán másik hónapban barnázok,szinte alig van,nem igen jön vér,hanem barna maszat.Én a 6.naptól kenem a 26.napig.Ebben a hónapban a ciklus 24.napjától barnázom,ma vagyok a 27.napon,a krémet letettem,de csak barna jön.Valakinek volt már ilyen??Ha tudtok valamit írjatok,és előre is köszönöm!!Szép estét mindenkinek.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,honnan tudnám beszerezni a krémet?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Én 4 hónapja kenem a krémet. Eleinte féltem tőle, abba is akartam hagyni, mert előrébb hozta a mensimet, de csak egy nappal, viszont korábban kezdek barnázni. Deeeeee, a nyákom, az ovus fájdalommal kezd szépen egy időre esni, az arcom nem rügyezik ki mensi előtt, a zabáló hormonomra és az idegeimre is jó hatással van. Nem vagyok hisztérika mensi előtt. A teherbeeséssel kapcsolatban még nem tudok nyilatkozni, remélem nemsoká fogok tudni. A hormonsor vizsgálatom tökéletes lett, holott pajzsmirigy alul működéses is vagyok.
Timi: jól vagytok? Inkább irok privit :)
Fel kellene hívnod a tanácsadódat,akitől a krémet vetted./ha ilyen úton vetted/.Ha szerencséd van fel is veszi a telefont.
Egyébként sajnos nem tudok segíteni..
További ajánlott fórumok:
- PCO, IR, alacsony progeszteron szint és ami mögötte van
- Alacsony progeszteron szint!
- Alacsony progeszteron-szint?
- Women's Cream, Emerita, Natpro, Progest cream. Van valakinek ezzel a progeszteront tartalmazó krémekkel kapcsolatban tapasztalata?
- Women's Cream progeszteron krémnek van mellékhatása?
- Használhatom így a Women´s Cream progeszteron krémet?