Progeszteron krém-Women's cream (beszélgetés)
Sziasztok lányok, Vera vagyok, kicsit olvasgattam, sajnos nincs időm gyakran jönni.
No, egy-két gondolat: nagyon nem mindegy, hogy hogyan kenitek a krémet.
Olvastam egy joggal elégedetlenkedő hölgy hozzászólását, hogy neki nem segített, sőt... úgy kente, hogy 25 nap kenés 5 nap szünet... ilyen terápia nincs. a szervezetnek szüksége van progeszteronmentes napokra és nem 5 napra.Kérdés, hogy kitől szerezte be a krémet és ki mondta ezt így neki :(
D3 krém, hogy miért is jobb a felszívódása mint a tablettának vagy a cseppeknek? Azért mert bőrön keresztül 100 %-ban felszívódik a hatóanyag.
Pajzsmirigy problémáknál, PCOS-ban a Women's Creammel együtt felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.
Inkább kérdezzetek, nagyon szívesen segítek mindenkinek, minthogy rosszul használjátok a krémet.
Majd ide is próbálok gyakrabban jönni :)
Sziasztok!!
Én indítottam anno ezt a fórumot és jelentem tovűábbra is úgy érzem tünetmentes vagyok ,ami az endót rendeli.
Már 1 éve kenem a Vera krémet,de én csak 1x,azt is 8-28.cn -ig.
A D vitamint én is szedem ,de azt mondják ,hogy most nem kapni tablettában ,ezért írják fel a cseppeket,ami nem sokáig tart,hisz nem 1 cseppet kell használni.
A krémet én is néztem ,talán jövő hónapban megrendelem én is.
Remélem akármelyik progi krémet használja az ember,sikerül teherbe esnie,a betegségeket elkerülnie,mert csak hinni kell,és máris minden jobb!
Én a gyógyszertári 3000NE tablettát szedtem. 100 db van benne belőle. 2X1-et azaz napi 6000NE-t szedtem belőle fél évig.
Egy dobozzal 600 ft. Ja és babás lettem tőle, és még más betegségből is helyrehozott.
Egyébként vettem D3 krémet is. Azt olvastam h gyakorlatilag a gyógyszeripar által előírt mennyiségtől sokkal sokkal többet elbír illetve igényel a szervezet, ezért nyugodtan lehet használni, bár akkor nem értem h a gyógyszer miért csak receptre írják fel, na mindegy, van ebben jó néhány homályos pont, illetve val.szeg biznisz is, de költöttem már egyéb hülyeségre is a pénzt, ártani meg nem hiszem hogy árt.
Te pótolod valamivel a D vitamint? Bár azért te elég napfényes helyen vagy most Angica.-)
köszi h válaszoltál. nekem napi 2 szeri kenegetést ajánlott és fogalmam sincs milyen gyártmányú a krém, de nem Verától vettem hanem egy Kati nevű lánytól.
megnéztem, svéd gyártmány. itt azt olvastam h az amerikait hatásosabbnak tartják. remélem jó lesz az is amit én vettem.
Szia!
Szerintem jól értetted, bár a kenés módja személyenként változhat. Nekem napi 3x kell kennem az előzményeimre való tekintettel, de általában valóban ovu utántól ajánlja, napi 2x. Remélem segiteni fog a krém! Melyiket vetted? A svédet (igy feltételezem Verával beszéltél), vagy az amerikait?
Lányok, sziasztok. Én ma vettem progeszteron krémet de mivel nem nagyon volt időm, csak picit tudtunk a használatáról beszélni a lánnyal, akitől vettem.
Jól jegyeztem e meg, hogy az ovulációt követően kell kenni reggel és este egy egy adagot a mensi megjöveteléig, vagy amíg le nem esik a hőm?
PCO-m , IR-m van, de rendszeres (csak nem pontos) ciklusom van, viszont hőt mérek nyákot nézek és ebből tudom h mikor van az ovum.
Segítene valaki, aki ebben jártas?
Előre is köszönöm.
Szia !
Én hallottam a GYNEX cseppekről és most kezdem kipróbálni. Három hét szedés egy hét szünet majd megint három hét cseppek. Erre így egy üvegecske Gynex elég.Görcsök miatt próbálom ki tapasztalatom még nincs mert a második héten tartok.Az adag 3X3-ról indul és a harmadik hétre felviszem 3X6ra. Szünet után 3X6 ról fel 3X9-re és elméletileg kész.Mellékhatás a könnyebb teherbeesés lehet. Ez meg mindenki vágyaira van bízva. Van honlapjuk meg fórum csak a Gynex-et írd be. Trixi
Sziasztok!
Én a Women's Cream-et kenem már jó ideje, de esetleg tudja valaki, hogy a sokak által emlegetett amerikai változatának mi a neve?
Köszi a tippeket :)
Bár azt nem mondanám, hogy megnyugtattál... :D
Nem, egyik sem volt. Kellett volna??
Az ösztrogéndominanciát nyálmintából határozták meg. Illetve a vérvételből nézte meg a doki a TSH-mat.
Sziasztok!
Most találtam rátok, és remélem, hogy valaki tud segíteni nekem, illetve tud tanácsot adni.
Tavaly abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Eleinte nem volt semmi gond a ciklusommal, de aztán szépen lassan hónapról-hónapra kitolódott, majd végleg elmaradt.
Felkerestem egy hormon egyensúly központot, ahol egy vizsgálat után megállapították, hogy ösztrogéndominanciám van (113szoros az eltérés). A doktor úr ajánlotta a Women's krémet. Naponta kétszer kellett bekennem magam, hogy egyáltalán megjöjjön a menzeszem. Miután megjött, a ciklus 12-26 napjáig kellett magam naponta kétszer bekenni. A krém abbahagyása után 4-5 napra mindig megjött, bevált ez a módszer.
Ebben a hónapban viszont már a ciklus 43 napján járok, és semmi. Sajnos terhes sem vagyok..
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi lehet a gond. A doktor úr, aki ajánlotta a krémet, épp külföldön van, még egy hétig nem érem el. Ezért gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, valamelyikőtök tapasztalt-e hasonlót, tudtok-e tanácsot adni.
Köszönettel: bjudo
akkor csak szöveget értelmezni nem sikerült.
nem vagyok érzékeny, csak kicsit furin hangzik, h te minden létező módszert ismersz, és csak ez működik...max. NÁLAD (eddig).
További ajánlott fórumok:
- PCO, IR, alacsony progeszteron szint és ami mögötte van
- Alacsony progeszteron szint!
- Alacsony progeszteron-szint?
- Women's Cream, Emerita, Natpro, Progest cream. Van valakinek ezzel a progeszteront tartalmazó krémekkel kapcsolatban tapasztalata?
- Women's Cream progeszteron krémnek van mellékhatása?
- Használhatom így a Women´s Cream progeszteron krémet?