Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok. (beszélgetés)
Ez jó hír:) most lefogytam egy csomót, de narancsvidék még mindig van, így több ötletem már nem nagyon van:(
40 perc? Az mennyinek számít, 200 perc?:D
Tényleg jó, főleg infraszaunával vagy tekercseléssel párosítva.
Persze, csak akkor, ha nem pótolod vissza a kiáramló méreganyagot.
Mondjuk szerintem a napi 10 perc szinten tartáshoz elég csak.
Jaaaaaaaaaa:DDD oké, képben vagyok:D
És az 1-es amúgy mire lenne jó?
Annyiban, hogy tapasztalati úton összeállítottak 3 programot, így nem kell neked állítgatni találomra.
A P2 inkább fogyásra, a P3 tonizálásra lett összeállítva.
sziasztok
Tudna valaki segiteni hogy gerincben lévő porckorog sérv esetén lehet falabit használni?
zsolt: koszi a tippet!
Én bevallom, 2-3 P2-t (ahogy a gyerek engedi) csinalok, akozben sulyzozok es filmet nezek :)szoval 6-10-15-18as fokozaton sulyzozok igazabol :)) meg nehany egyszerubb gyakorlatot szoktam csinalni, amit a videokbol lestem el. (azert ez nagyon jo :)), utana meg raulok, es 3-4es fokozaton "csillapodok".
sademica: a lábak menetes szárán van egy "ellenanya". Ha beállítod mindegyiket megfelelő magasságba, akkor a végén húzzátok meg ezeket az ellenanyákat is! Tehát a lábakat kifelé tekeritek, ezt a rajta lévő anyát pedig felfelé, a gép hasa felé. Ha így csinálod, nem tud kimozogni.
18-as fokozaton súlyzózni az olyan, mintha a földön állva csinálnád... A súlyzózást azért kell alacsony fokozaton végezni, mert azok mozgatják meg a felsőtestet/karokat/vállakat, így van értelme erre "rásegíteni" egy kézisúlyzóval.
18-as közben nyugodtan fogd a gépet, itt úgyis leginkább lábra, illetve a hasizomra dolgozik. Nem kell erősen markolni, csak lazán fogd, akkor nem rezeg (ha alapvetően jól ki van vízszintezve).
Az én munkám az kapcsolatfelvétel megszervezése, a jelölteket is én prezentálom.
Just wait and see :)))
Akkor felváltva emelgesd a lábaidat, úgy csendben marad végig... :-)
Viccet félretéve, ne a 'zurad piszkálja, 1 év gari van a gépen, tessék hívni a Mediwelt, az ő dolguk!
Off. Van egy csomó másik is, az egyik különösen érdekes, mert a mazzsázshatásáról beszél közben. Végülis tök jó hasmasszázs. Persze nem szabad rögtön kaja után neki állni, mert annak nem sok jó vége lesz. Szóval az emésztés javítására is tökéletes. Meg minden olyasmire, ami azon a környéken van, mivel a mozgás hatására jobb lesz az oxigénellátottsága a szerveknek.
Próbálkozz csak vele szorgalmasan!:))
További ajánlott fórumok:
- Hátfájásra jó lehet a Flabelos?
- Miért fájhatott a jobb oldalam, majd a gyomrom flabélos edzés közben?
- Budapesten (főleg a pesti oldalon) hol van olcsón zumba és flabélos edzés?
- Power Plate vagy Flabélos?
- Használt már valaki flabélost? Infraszaunát? Finnszaunát? Mi a véleményetek, mennyire hatásosak diéta és kardió mellett?
- Fehérváron vagy környékén hol a legolcsóbb a Flabélos használata?