Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok. (beszélgetés)
Szia!
Vasárnap kivételével minden nap járok. Akkor most melyik a kedvezőbb?
:))) A férjem is mondta, sőt, hozott nekem vasárnap virágot, csak azért, mert ilyen szépen fogyok. Édes, nem? :)
Ma viszont már felhívom a szerelőt, úgy volt, hogy jövő héten jön, és megnézi a kopogást, de nem jött. Ja, kérdeztem tőle a cseregépet, de ő sem bíztatott. Kicsit felkaptam a vizet rajta...végülis nem 20 ft-ért vettem, és mi van, ha magáncélra, nem fizettem kevesebbet, mint a szalonok, és nekem még vissza sem jön az ára pénzben. Na mindegy, nem dühöngök, élvezem a napsütést, meg az alakulást :)
Szia!
Milyen gyakran jársz a 20 perces bérleteddel hetente, ha nem titok? Csak mert más a bérlet konstrukció a két helyen.
1. nyomogasd a programválasztó gombot, amíg az FA feliratot mutatja, ha megvan, akkor Enter
2. Elvileg 001-et mutat most, az a pasi, a fel/le gombbal változtasd 002-re, az a nő. Ha megvan, Enter.
3. Most 20-at mutat, ez az életkor. A fel/le nyilakkal állítsd be a korodat, aztán Enter.
4. Most 1.70-et mutat, ez a magasság. Nyilakkal beállít, aztán Enter gomb.
5. Most 70-et mutat, ez a súly. Nyilakkal beállítod, aztán Enter gomb.
Most --- mutat, fogd meg a kapaszkodót két kézzel, ahol az a fém borítás van rajta. Egy pár másodperc múlva ki fog írni egy értéket, az a zsírindexed... :-) A használatiban asszem le van írva, hogy mennyi a normál és mennyi a nem normál.
ha vki leírná hogyan tudok testzsírt mérni a géppel azt megköszönném, ahogy a használatiban le van írva azzal basszus nem boldogulok :-) köszi
bár nem tudom akarom-e tényleg tudni a testzsíromat :-D
Szia!
Én még csak most olvasgatom a fórumot vissza és nem tudok semmi előzményt.
Ügyes vagy a majd 10 kg mínuszért !! :))
Heti hányszor csinálod ? Leírnád kicsit részletesebben ? Köszi :)
Tudok, de miben is??? :-D
Miskolci árakban nem, Power Step Plus gépben sem, mert azt még nem próbáltam... :-)
Egyéb kérdésekben szívesen segítek, ha az a Flabi használatára, vagy étkezési dolgokra vonatkozik.
Sziasztok!
Kérdezétek,ZSOLT71,Ő tudnifog segiteni:)
Sziasztok!
Most bukkantam rá erre a fórumra.
Mit mondjak..?Vannak érvek, ellenérvek a flabival kapcsolatbn. Csak annyit mondhatok, hogy sztem nagyon szupi. Igaz én a Power Step Plust használom, de sztem a lényeg ua. Nagyon szeretm, és 1 hónap alatt 3 kilót fogytam és a derekam , csípőm és combom is szemmel láthatóan karcsúbb lett.
Vki ismeri esetleg azt a gépet amit én használok?
Bár sztem az elért eredmények a gép mellett beszélnek!!
További szép estét!
Hello!
Amit Riti látott a busz hátulján, az a FLABéLOS Stúdió a Nagy Imre utcában (a Régiposta utcáról nyílik, a Búza térről gyalog kb. 3-5 perc! 70/429-29-69).
Én már mindkét helyen voltam, és a Stúdió olcsóbb, ott is van bérletvásárlási lehetőség, és ami nálam nagyon fontos szempont: sokkal jobban foglalkoznak a vendéggel, mint a Gyógycentrumban!A FLABéLOS Stúdióban mindent elmagyaráznak, elmutogatnak, és segítenek.
Ja, és a flabizást érdemes kipróbálnod, nagyon kellemes és hatékony, nálam már lötyögnek a szoknyák, nadrágok! :-)
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a flabizást, viszont sajnos nehezen tudom megfizetni. Miskolc mellett lakom, így Miskolcra szeretnék járni. Találtam most egy kupont, ami 4600 Ft helyett 2290 Ft egy hónapra korlátlanul egy helyen, viszont azt néztem, hogy ott nem ugyanaz a gép van, mint más helyeken (konkrétan ez: [link] Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e ezt kipróbálni olcsóbban, vagy inkább fizessem meg a drágábbat, viszont esetleg az hatékonyabb?
Ammenyire tudom, köztünk itt nincs orvos, laikusként pedig felelőtlenség lenne bármit is mondanom/mondanunk erre.
A legjobb, ha megkérdezed erről az orvosod, illetve a gép forgalmazóját, a Mediwel Kft. ügyfélszolgálatát. Lehet, hogy ők tudnak ajánlani olyan orvost/gyógytornászt, aki tisztában van a lehetőségekkel, ismeri a gépet és tud neked ebben tanácsot adni.
További ajánlott fórumok:
- Hátfájásra jó lehet a Flabelos?
- Miért fájhatott a jobb oldalam, majd a gyomrom flabélos edzés közben?
- Budapesten (főleg a pesti oldalon) hol van olcsón zumba és flabélos edzés?
- Power Plate vagy Flabélos?
- Használt már valaki flabélost? Infraszaunát? Finnszaunát? Mi a véleményetek, mennyire hatásosak diéta és kardió mellett?
- Fehérváron vagy környékén hol a legolcsóbb a Flabélos használata?