Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Utólag is Boldog SZülinapot Csuszi a kisfiadnak!
Sok puszi!
Anett nagyon örülök hogy ilyen jól vagytok :)
Karira már szépen belejön a sétába aztán győzzétek megállítani :)
Örülök, hogy minden rendben Grétával! Szép ajándék lenne Karácsonyra, ha már szépen járna :)
Puszi nektek!
Szia!
Ezek jó hírek!
Sziasztok!
Rég jártam erre, igaz néha-néha bepillantottam :)
Jó híreim vannak!
Voltunk Bp.-en kontrollon és azt mondták épp hallása van Grétának!!!!!!
Persze ezt mi már sejtettük, de jó volt szakembertől megerősítést kapni.
A bal oldali tubus már kiesett a füléből, a jobb még bent van, így fél év múlva ismét menni kell kontrollra, de nagyon bíztatnak.
1-2 hete már próbálkozik is sok szó kiejtésével. Lassan már az anya is meglesz :))))
A szeme is szépen erősödik és már egyre stabilabban áll, 1-2 méter egyedül megy :) Remélem Karácsonyra már szépen fog járkálni a házban.
Ti hogy vagytok?
Láttam, hogy páran már belevágtak a 2. babázásba is! Gratulálok! Jó nekik :(!
Nálunk biztosan csak akkor jöhet szóba ha vissza tudok valahová menni vagy 2 évre dolgozni, mert ugye ahonnan eljöttem megszüntették a munkahelyemet és felszámoltatták a céget.
A csaj aki a helyemen van, persze más cégnév alatt meg még nem akar elmenni szülni :( Várja, hogy a férje jól fizető állást kapjon!
Sok puszi mindenkinek!!!
Szia!
Lehetsz terhes, de ez sok mindentől függ. Mindig ilyen hosszú a ciklusod, vagy csak most? A teszt nem mindenkinél mutatja ki a babát egyből. Szerintem várj még pár napot, aztán akár dokihoz is elmehetnél.
Sziasztok!
Szandianyáról senki nem tud semmit még? Remélem már babázik.
A legjobb helyre :D
Csak meg ne fázzatok!
Brrr, én megfagynék... :-S Amilyen fagyos vagyok.
De azért szép hely, nem?
Akkor mindenhol zajlik az élet!
Ne tudjátok meg itt Finnországban milyen hideg van..Én ilyen hideg szelet még nem éreztem..
Minden ok nálunk :)
igen sajna tényleg rossz hogy nem ír senki sem :(
nálunk ma indult a bölcsi, nov1-től meg én is dolgozni fogok... illetve hivatalosan, bejárni kb dec elejétől...
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?