Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Sziasztok!
Bizony nagyon rég jártam én is erre.Boldog új évet mindenkinek!!!
Nálunk is jön a második baba!:) 16+5 hetes terhes vagyok.Puszi mindenkinek!
Sziasztok Csajok!
Atyám de régen voltam itt! Minden rendben veletek? Hogy vagytok? El sem hiszem, hogy a tündérkém már ovis lesz és mikor mi beszélgettünk együtt csajok, még a pocakban volt! :))))
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok, hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata... Március 18-án volt meg utoljára a menstruációm, vagyis 2 hónapja. A tesztek sorra negatívak voltak, de május 5-én elmentem nőgyógyászhoz, aki nem látott terhességet, de semmi rendellenességet sem, így jobb híján ráfogtuk a szoptatásra a rendszertelenséget (10 hónapos a kisfiam). Ma pozitív lett a tesztem, holnap megyek orvoshoz. Ami aggaszt, hogy az előző vizsgálatkor már igazság szerint 7 hetes terhességet kellett volna látnia szívhanggal, de még egy petezsákot sem látott... Kíváncsi leszek az eredményre, remélem, hogy tényleg baba van a pocakban. :)
Azt se tudom mikor jártam erre utoljára :)
De nekem is tetszik az ötlet :)
Sziasztok! Olvassgattalak titeket talan van akivel meg anno egyutt forumoztunk.
Az en kisfiam most ket eves es kistesot szeretnenk.
Jelen pillanatban 6 napja kesik 28 an teszteltem mikor meg kellett volna jonnie de az negativ lett. Nem tudom mikor merjem ujra probalni..felek h negativ lesz.. Kisfiam is nehezen jott ossze nehez elhinni h mar sikerult is.
Nektek mikor volt elso pozitiv tesztetek?
Sziasztok!
Látom még néha-néha mi régiek is ide tévedünk :)!
Remélem jól vagytok, tényleg jó lenne egyszer ha többen összejönnék kicsit dumcsizni.
Puszi nektek!
Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre...
Gratulálok az új pozitív tesztekhez, a várakozóknak megy a drukk!
Yanett, neked pedig itt is gratulálok! :)
Sziasztok
Indítottam egy 2013 klubot
várlak szeretettel titeket akiknek még mindig nem jött össze
azért mentem Uh-ra mert a doki tanácsolta, hogy késik a menzim, hátha van valami gond. Inkább nézzük meg, ott akkor azt mondta lát 1 tüszőt, de nagyon halványan, szte megfog jönni. Viszont nekem 2 hete volt nagyon erős szúrkálás a jobb petefészkemben, azt hittem meghalok, soha nem éreztem ilyet. Nagyon kellemetlen volt, egész délután. Lehet akkor ágyazódott be?? Utána rá 4 napra voltam nála, hát persze hogy semmit nem lát.
Akkor érni látott 1 tüszőt, de nekem olyan fura volt, mintha látna vmit csak nem mondja, sztem nem akarta hogy beleéljem magam.
6,5 évig szedtem foggátlót, március 8-án jött meg, 12-én elmúlt, azóta erőteljesen rajta voltunk a babaprojekten, és összejött:) olyan hihetetlen:)
bár más tünetem még nincs, néha enyhe petefészek szúrkálás, a melleimet is figyelem, de még semmi változás.
a dokihoz én el sem megyek még, egyrészt, mert ilyen korán még ne vizsgálgasson, semmi értelme, másrészt sztem egy másfél hónapnak el kell telni, mire lát vmit az utsó mensitől számolva, de még utána se sokat lát sztem pár hétig!
Ne aggódj, ott van a kisember!:-)
igen, nekünk is az első próbálkozós hónap volt, múlthéten szerdán voltam hüvelyi Uh-n, de a doki semmit nem látott, akkor voltam túl 2 negativ teszten, erre rá 1 hétre pozitiv a tesztem, ezért többször megismételtem, hogy tuti e. És tuti.
nem tudom a doki miért nem látott semmit, lehet annyira korai volt még??
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?