Pozitív teszt és mégsincs baba (beszélgetés)
Jézusom.miért kell ilyenekkel ijesztgetni hogy elmegy meg ilyenek....
nem szabad ilyenekre gondolni csak arra hogy baba van és nem lesz semmi baj..
Szia!
Menj el a patikába, lehet kapni egy nagyon jó tesztet (nem jut eszembe a neve), ami extra érzékeny, már a ciklus vége előtt megmutatja a terhességet.
Én a mostani terhességemnél ilyet (is) csináltam, és míg a többi negatív volt, ez már erősen pozitív.
Nem olcsó, talán 2e FT, de megéri, ha tudni akarod :)
Plusz ha ez is pozitív, nyugodtan menj dokihoz, mert ha nincs is még szívhang, azt már meg tudja mondani, hogy jó helyen van-e a beágyazódás.
Sok sikert!
Ciszta miatt nem lesz pozi teszted, mert a teszt csak a terhesség alatt termelődő hcg hormonra érzékeny, ami csak ciszta miatt nem termelődik, csak abban az esetben, ha terhesség is van a ciszta mellett. A hormon akkor kezd el termelődni, amikor megtörténik a fogamzás, a mennyisége egyre nő, ahogy a beágyazódás és a sejtosztódás is beindul. Ezért van az, hogy kb. 2 héttel a fogamzás után mutatja ki a terhességet. Mindenki szervezete más és más, ezért mindenkinél más mennyiségű lehet a hormon a fogantatástól kezdve, de tuti van, vagy volt baba ( ha elmegy a baba, akkor még kb. 2 hétig termelődik a hormon, de egyre kevesebb.. ) Az viszont igaz, hogy sajnos méhen kívüli terhesség esetében is termelődik, ezért kell a korai uh, ezért nem elég a 12. héten menni először..
Sok sikert, boldog babavárást!
Jesszusom, nehogy felidegesítsd magad ezeken a történeteken! Igaz, tévedhet a teszt, de nem két különböző, meg a menstruációd se véletlen késik... Ezek a sztorik nagyon ritkák, statisztikailag igen kicsi a valószínűsége, hogy veled is ilyesmi történjen.
Szerintem nyugodtan elmehetnél dokihoz, én a 6. héten mentem, kb. 2 nappal a pozitív tesztem után (azért nem másnap, mert hétvége volt, de a dokit simán felhívtam hétvégén), és már látszódott a kis szíve pulzálása. Utána a 8. héten ismét mentem kontrollra, meg lehet ezt beszélni, ha magándoki, akkor főleg...
Köszi az eddigi válaszokat! Kicsit megnyugodtam. Már 12 napja hogy nem jött meg nem is bánom. Nagyon örültem neki! :D De mégis tartottam tőle. Van egy hét éves kisöcsém és akkoriban anyunak a gabriel nem mutatta ki csak ez a discolor. Azért csináltam mindkettőt. Na mindegy.
A párom azt mondta hogy felesleges újabb tesztet csinálni mert egyértelmű. De hát első baba lesz ha minden igaz és hogy a fenébe ne aggódnék? :D
A Doki már 5 hetesen is biztosat tud mondani, tehát nyugodtan menj el:-)
Ultrahang 5 hetes terhességet már kimutat!
Mi az, hogy nem tévedhet?
A fals pozitívról még nem hallottatok?
Szerintem is csinálj új tesztet néhány nap múlva, ártani nem árt :)
Sok sikert!!
Szia!
Nem valószínű, hogy téved a teszt! Nemsokára elkezd majd picit feszíteni a hasad, de ha gondolod vegyél még pár tesztet, nekem a Rossmanban kapható Lily teszt mutatta ki mind 2 terhességemet, a másodikat elég hamar, 2 hetes lehetett köbö de 2 hét múlva már mentem is orvoshoz, hogy biztos legyen.
Úgyhogy nagyon gratulálok kismami!!! :DDDD
Üdv
Bee
szia
nekem is halvány volt a teszt elmentem dokihoz ő elküldött vérvételre mivel nem látott semmit és ott kimutaták hogy bizony baba van csak még nagyon pici úgy szerintem ne aggódj ott már van valami:)
Szia!
Elhiszem hogy aggódsz és kíváncsi vagy főleg ha szeretnéd ezt a babócát.
Velem ilyen nem volt,nálam most az utolsó babánál mind a 3 teszten olyan halvány vonal volt,hogy biztosra vettem,hogy tuti nem vagyok terhes mégis itt szuszog a 6 hónapos babám:-)
Ezek a tesztek elég megbízhatóak de ahogy te is írtad 100%-ot a doki fog mondani.
Drukkolok!!
Szerintem tesztelj pár nap múlva de discolor-ral, hogy lásd a változást vagy gabriel-el.
Nem mindenkinek vannak tünetei, van akinél a betöltött 6. hét után jön elő erősen.
Drukkolok :)
Szia!
Ha halványan is pozitív akkor biztos baba van a dologban. De ha biztosra akarsz menni akkor 3-4nap múlva csinálj még egyet!
Sok sikert és szurkolok a babához!
Sziasztok ha minden igaz hat hetes terhes vagyok. Túl vagyok három teszten amiből az első igen halvány lett (discolor) két nap múlva a csináltam kettőt egy discolort és egy gabrielt. A discolor egyértelműen erősebb lett mint az első, de a gabriel igen halvány. Ja és mindezt négy napos késéssel csináltam. Nagyon szeretnék babát! Tüneteim nem nagyon vannak hasszurkálás volt az elején de már csak ritkán szúr, mell érzékenység és ingerlékenység az van.
Dokihoz majd csak 7-8 hetesen megyek hogy akkor már biztosat tud mondani uhn is de addig megesz a fene.
Félek hogy mivan akkor ha tévedett a teszt (tudom hogy 99%ban biztos), ha elmegyek dokihoz és azt mondja hogy nincs babóca.
Volt köztetek olyan akinek pozitív tesztek után kiderült hogy mégsem terhes?
További ajánlott fórumok:
- Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák
- Pozitív teszt, de nincs baba?!
- Van itt valaki, akinek későn lett pozitív a tesztje, vagy esetleg negatív volt és mégis lett baba?
- Pozitív tesztre várva - 2024-es babát szeretnénk
- Ha pozitív ovu teszt napon fogant a babátok, milyen nemű lett?
- A méhben való felritkulás lehet baba? Tesztjeim pozitívak! 5+3 hetesen nem látott a doki mást!