Pozitív teszt és mégsincs baba (beszélgetés)
A béres magnézium +B6-ot szedem. Tegnap kezdtem el, de napi egyet. Az elég? Mert 250mg-os nem merek belőle többet szedni.
Szintén szedek béres kalciumot kétnaponta egyet, és néha mikor eszembe jut iszok pezsgő tabit (étrendkiegészítő) van benne vas, folsav, B vitaminok.
Mondjuk a magneB6 egyik oldalán azt olvastam hogy a kálcium gátolja a magnézium felszívódását. Erről tudtok valamit?
Figyi írod hogy a másik doki elég brutál a tiéd meg szabin van.
De ha elmész hogy 2 hete késik csinál egy uh-t attól még senki nem vetélt el!!
Nekem az első gyereknél csináltak csak hüvelyi uh-t de az se volt vészes,most legutóbb meg csak sima hasit és kimutatta hogy 5 hetes a törpe!
A barnás folyással tényleg vigyázz és minél előbb, akár már holnap menj el az orvoshoz!!
szerintem baba van a dologban.ök akarják is a babát próbálkoztak és sok mindenkinek össze jön rögtön mert ök ilyen szerencsések:D
bizni kell abban hogy minden rendben nem szabad ilyenekre gondolni sem.
mindenféleképpen várd meg mit mond a doki, és gyere be ide és mond el nekünk is.
Nekem akárhányszor késett, és csináltam tesztet mind negatív lett, és tavaly augusztus 20-án kiderült hogy lakója lesz a pocimnak :)augusztus 4én fogant meg.szedjél terhes vitamint: femibion, elevit, lady..valamicsoda,plusz sok vitamin mert ilyenkor van az influenza szezon..öltözz melegen és sok folyadékot igyál!
Sziasztok!
Szerintem marques a Clearblue tesztet ajánlotta, ami valóban a legjobb.:) Érdemes megvenni!
Szerintem ne aggódj feleslegesen, mert több, mint valószínű, hogy pocaklakó "van a dologban", már csak a doki kell, hogy megerősítse.:) Egy nő életének egyik legszebb időszaka, amikor teherbe esik, tehát ne tedd tönkre az idegeskedéssel.:) Minden jót kívánok!:)
sziasztok!
Szerintem is van baba,de ha van barnás folyásod akkor menj el dokihoz mert lehet hogy a barátnődnek volt ilyen és semmi gond,de másnál ez lehet vetélés jele is!!
Én nem ijesztgetni akarlak,csak nehogy baj legyen és utána magadat okold!!
Aida igazad van általában 6héttől van szívhang,de van akinek csak később.
100%-ra a baba korát szerintem csak teljes orvosi vizsgálattal követetten lehet meghatározni(pl.lombik)
Mindenesetre Tisztisz:nem mindenkinek vannak terhestünetei:)
Terhességi tünet: pár napja érzékeny mellek, este kavarog picit vacsi után a gyomrom, meg a nem várt mensi előtt kb egy hete már szurkált a hasam, és az volt akkor a feltűnő, hogy előtte a melleim mindig nagyon érzékenyek voltak és most nem.
Az egyik baránőm most 15 hetes terhes és ő mondta hogy szerinte ez az lesz. Ja meg gyakran kell pisilni és feltűnően hamar megéhezem. Eddig alig ettem mostmeg szinte egynap 4-5ször is enni kell. Ami még egy kicsit zavar, hogy nagyon enyhe alig észre vehető halvány barnás folyásom van már három napja. A barátnőmnek végig volt a három hónap alatt a barnázás és azt mondta a doki hogy ilyen kis mennyiséggel ne foglalkozzon, nincs baj.
Terhességi tünet: pár napja érzékeny mellek, este kavarog picit vacsi után a gyomrom, meg a nem várt mensi előtt kb egy hete már szurkált a hasam, és az volt akkor a feltűnő, hogy előtte a melleim mindig nagyon érzékenyek voltak és most nem.
Az egyik baránőm most 15 hetes terhes és ő mondta hogy szerinte ez az lesz. Ja meg gyakran kell pisilni és feltűnően hamar megéhezem. Eddig alig ettem mostmeg szinte egynap 4-5ször is enni kell. Ami még egy kicsit zavar, hogy nagyon enyhe alig észre vehető halvány barnás folyásom van már három napja. A barátnőmnek végig volt az első három hónapban és azt mondta neki a doki, hogy ne aggódjon ez miatt.
További ajánlott fórumok:
- Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák
- Pozitív teszt, de nincs baba?!
- Van itt valaki, akinek későn lett pozitív a tesztje, vagy esetleg negatív volt és mégis lett baba?
- Pozitív tesztre várva - 2024-es babát szeretnénk
- Ha pozitív ovu teszt napon fogant a babátok, milyen nemű lett?
- A méhben való felritkulás lehet baba? Tesztjeim pozitívak! 5+3 hetesen nem látott a doki mást!