Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Ponty sörben pácolva recept

Ponty sörben pácolva recept

Elkészítési idő 35 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Ponty sörben pácolva hozzávalói:
4 nagy szelet pontyfilé
2 fej lilahagyma
2 szál zellerzöld
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
2 dkg vaj
3 dl sör
2 ek. fűszeres ketchup
patikasó


A Ponty sörben pácolva elkészítési módja:
Vajjal vékonyan kikent tepsibe tettem a zellerzöldet és a lereszelt sárga- és fehérrépát. Ráhelyeztem a besózott halfiléket, megszórtam karikára vágott lila hagymával, ráöntöttem a sört, kevés vizet és alufóliával lefedve 190 C fokos sütőben kb. 25 percig pároltam. Végül a párolólevet ketchuppal összeturmixoltam és a halra öntöttem. Főtt burgonyával körítve tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Halas ételek receptjei


A ponty sörben pácolva elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook