Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Majonézes zöldborsó recept

Majonézes zöldborsó recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Majonézes zöldborsó hozzávalói:
30 dkg zöldborsó
10 dkg majonéz
1 dl tejföl
1 ek. mustár
1 kk. cukor
1 csokor petrezselyem
patikasó


A Majonézes zöldborsó elkészítési módja:
A zöldborsót sós vízben puhára főztem, majd az edényből kivéve lecsöpögtettem. A majonézt a tejföllel és a mustárral simára kevertem. Sóval, cukorral ízesítettem. Hozzáadtam a lecsöpögtetett zöldborsót és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaltam.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A majonézes zöldborsó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook