Pollenallergiára valamilyen gyógymód? (tudásbázis)
Nekem is az immunrendszer erősítés vált be.
Sok zöldség, gyümölcs és ilyenkor fontos a sok C vitamin,kálcium-magnézium - ezek mind antihisztamin hatásúak. Probiotikumok fontosak.
A virágpor allergiától már sikerült megszabadulni, de a parlagfű még támad:(
A homeopátiás szerek is jók.
Ilyenkor a Coryzalia.
Elektromos kis akupunktúrás készüléket is használok, ha kell. Ez is jó.
Talán a teljes szervezetet kellene gyógyítani- immunrendszer hibás reakcióját - és nem a tüneteket. Így csak egyre erősebb szerekre lesz szükség.
Nekem az akupunktúra hatásos volt. De a pszichés álapot is nagyban befolyásolja az allergia erősségét- nálam ha fáradt, ideges vagyok előjön, ha megoldom a problémáimat lecsökken vagy el is tűnik. De étrendkiegészítőkkel is lehet segíteni rajta, persze ha megfelelő időben kezdi el az ember- sajna most már néhány szer elkezdése nem lehetséges, mert beindult az allergia szezon.
Sajna a xyzalt ismerős. Itt bújik mellettem a fiókban:(((
oké, én elhiszem. A telfast-ot nem ismerem, én az allegrára reagáltam.
Akkor sajna lassan eljön a "nem a mi időnk". Jobbult!
További ajánlott fórumok:
- Füldugulásra tudtok valamilyen gyógymódot a fülgyertya és a meleg són kivül? Fontos lenne!
- Tudtok valamilyen hatásos gyógymódot a fogínysorvadás ellen?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- Lumbágó kezelésére tudtok-e valamilyen gyógymódot?
- Terhesseg alatt, tud valaki valamilyen termeszeters gyogymodot a huvelygomba fertozesre?
- 6 éves kisfiam füldugulásra panaszkodik. Nem fájlalja. Házilag javasolnátok valamilyen gyógymódot?