Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Én egy negyed dinnye után vagyok éppen, nevezzük uzsinak :)
Nektek is jobb, hogy nincs olyan meleg?
Én olyan nyomi voltam tegnap és ma is, hogy az csúcs...
Nem sokat aludtam, csak egy órát, de mintha kicseréltek volna. :)
Szia!
Ti ia aludtatok? Én reggel valamikor fél 9 felé keltem fel. Utána egész de. aludtam kisebb megszakításokkal. Ilyen még velem nem volt. Tiszta álomkóros voltam.
Hát igen, én ilyenen még nem is gondolkodtam!
Végülis ígyis-úgyis meg kell venni, amire szükség van...
Jó neked:)Bár most tudom h sok a munkája ,meg sokan is lettünk kismamák hirtelen.
Szia!Én is alukáltam nemrég:)Köszi jól vagyunk.Főleg uzsi után:D
Szijjasztok!!!
Végre van itt valaki :)
Én is szunyáltam egy jót. Mi újság, hogy vagytok?
igen én is megyek dokihoz azért.Akkor leszek nyugodt!Tudod h most mit csinálok?Van egy listám és most azt számolom ki belőle mennyi a minimum amennyiért vásárolnunk kell még.Lehet nem kellene:)
Nekem szerencsém van vele. Nagyon aranyos. Mennem sem kell hozzá, mert ő szokott eljönni ide. És sok jó tanácsot tud adni.
Én is már csak nst-re fogok menni a kórházba. Uh-ra meg majd a magándokimhoz megyek, mert azt nem tudom elképzelni, hogy addig egyátalán nem kell vizsgálatra mennem! Azt nem tudom, hogy amúgy is lehet-e menni a kórházba uh-ra!
hát az enyém nem is tom,valamit hiányolok.
Sziasztok!
Nekem is az a védőnőm, aki az én babakoromban volt, de ettől még nagyon is tájékozott.
No az nagyon jó:)Te még többször mész a kórházba Uh-ra?az én naptáramban már csak nst van amire a kórházban kell menni.Vagy anélkül is elmehetek?
Ok, élek a lehetőséggel! És előre is köszi!
Mostmár majd én is el akarok kezdeni vásárolgatni.
Mivel nem biztos, amit ma megmutatott, ezért a keddet még mindenképpen megvárom!
Nekünk kiságyunk és pelenkázónk van hál' Istennek. Az ágy még az enyém volt, persze közben is használták, azt fogjuk lefesteni.
Hát szerintem Kata és az én párom vannak annyira ügyik h akkor már nekünk nem lesz erre gondunk:)
Szerintem amint tudtok ti is szerezzetek be mindent-láttam ma egy ismerőst-38.héten van alig bir menni.Húúú én nagyon megilyedtem.Még jó h ha szobafogságba kerülünk a mozgás miaatt akkor is tudunk majd kommunikálni:)
Nem hiszem h probléma lenne vele.Ha gondolod egyszer elmegyek és viszem az én gépem is,sztem autóval én könnyebben mozgok,aztán elkövetünk valami aranyosat.Juj nem is ujságoltam!Néztünk kiságyat és tök jót találtunk,alighasznált ráadásul kiderült rátóton a papámék szomszédjában lakik a csaj.Ma megyünk megnézni:)ugy örülök!!!!
Már gondoltam rá, hogy majd megkérdezem, lenne-e kedved vesződni velem, mert szívesen varrogatnék a picinek! Köszi a felajánlást! Nagyon nem varrtam még a géppel, úgyhogy ez jó kérdés, hogy szépen varr-e!
Egyébként bonyolult dolgokat meg már én sem varrok.
A lényeg h szépen varrjon a cikk-cakk meg nem árt.
Ha gondolod én segitek neked ha nem vagyok tolakodó.Vannak babaruha mintáim is.Pl hálózsák.És az egyszerű és olcsó is.:)
Hasonló a probléma nálam is, azért próbálok minél jobban oldalra feküdni...
Irigyellek, hogy tudsz varrni, én is gondoltam rá, hogy meg kellene tanulnom! Csak hogy kezdjek hozzá? Még gépem is van, igaz nem az a szuper-modern...
Nekem érdekes nem szokott megkeményedni...ez miért lehet?lehet a párnácskáim takarnak:)
Én mindig a kényelemre megyek mindenben.Tényleg tegnap egy jó kényelmes nacit sikerült varrnom...azért hanyagoltalak.bocsi
Majd megmutatom.
A védőnőmmel meg egy baj van...abszolút nem tálékozott.én is nála születtem ám.
Almádiban egy pici gépük van és azon nem nagyon lehet látni:(meg nem nagyon szokás ott állitólag.pedig ugy elvittem volna őt is.Sajna nem kell mostanában uh-ra menni veszprémbe
Szerintem érzed, ha nem jó a pozíció! Nekem olyankor pl. megkeményedik a hasam és amint váltok, el is múlik. Én is félig meddig hason alszom, de nem hiszem, hogy ebből bármi baj lehetne!
Ez jó ötlet, már én is gondoltam rá! És ha nem egyedül mész, akkor mégiscsak jobb. Majd utánakérdezek valahol, gondolom a védőnő talán tud róla valamit. Egyébként beengedték a Balázst is, úgyhogy ha legközelebb mentek, hívd el magaddal nyugadtan! El szokott menni veled almádiba uh-ra?
Én is próbálok mindig az oldalamon feküdni, de az a baj, hogy annyira nagyon hason alvós vagyok, hogy sokszor mégis úgy helyezkedem éjszaka. Azért az egyik lábam kicsit felhúzom, és nem teljesen a hasamon fekszem, úgyhogy szerintem nem nyomom így a hasam, de azért aggódok miatta, nehogy valami gond legyen. Bár valahol egyszer azt olvastam, hogy normál terhességnél mindegy, hogy fekszik a mama.
További ajánlott fórumok: