Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Megvan!!!!
ET+17.nap HCG = 14776,0 U/L
🙏🙏🙏👶👶❤❤🎁🎁
Nem még 😥😥😥😥
Nem bírom idegileg....
Karolka megkaptad már az eredményt?
Linda
Lányok! Köszönöm szépen a biztatást❣️
Megnéztem a Linda által átküldött táblázatot, aszerint normál értéknek felel meg a mai.
Igazad van Hópi, normál terhességnél nem is nézetnénk állandóan a hcg-t. Én a fiamnál anno a rossz terhességi tesztek miatt már majdnem 8 hetes voltam, amikor először voltam orvosnál, ő rögtön uh-gal megállapította a terhességet.
Csillag, ne felejtsd el, hogy neked olyan magas volt a hcg-d, hogy ikrekre gyanakodtunk. 😉
Szurkolok mindkét eredményrevárónak!🍀🍀
Szerintem is teljesen jó a HCG Betti :) én ezen a téren mindig azzal nyugtatom magam, hogy normál terhességnél nem is néznek,teszt után kb.mindenki majd csak uh-ra megy.
Úgyhogy szuper kis hcg-k mindenkinek :)
Teljesen egyetértek...
Ez nem verseny...
Teljesen jó Betti HCG-je.
Linda
Nagyon szurkolok neked Hópi a szép magas hcg-ért!!! :)
A méhenkívülire nem szabad gondolni, szerintem a mi esetünkben nagyon ritka.
Puszi
Kedves Karolka!
Köszönöm szépen a biztató szavakat.
Ma a barnázás és a tegnapi görcsök miatt voltam. Bekönyörögtem magam a Kaáli Intézetbem mert nem lett volna türelmem kivárni a Centrumlabot. A Kaáliban 20 perc alatt van eredmény.
Ne idegesked, biztos minden rendben a picurkákkal! Drukkolok a szép extra magas hcg-ért. :))
Puszi
Szia Betti!
Nekem azt mondták, hogy a legfontosabb, hogy növekvő tendenciát mutasson a HCG érték. Neked szépen növekszik, ne parázz, minden rendben van odabent!!!
És többet ne is nézesd, majd mész UH-ra ott is bebizonyosodik, hogy minden ok :-)
Puszillak!
Ui: bárcsak nekem is kiderülne végre, hogy a tegnapi HCG szép magas és szépen emelkedett hétfőhöz képest!
Sziasztok!
Végül én sem bírtam tovább.Mivel 24-én kellene mennem ET+14.napos hcg-re, így csak 27-én tudok elmenni a karácsony miatt. ezért elmentem ma is, ugyanis most már szép dupla csíkos tesztjeim vannak :) remélem nem lesz elkeserítő az érték...
Karolka remélhetőleg most már meg lesz az az érték:)
Lányok, amúgy a méhen kívüli terhesség gyakori donoros egy embris beültetésnél?
Drága Linda!
Köszönöm szépen❣️
Drága Betti,
6000 feletti HCG-nél már 96 óra a duplázódási idő.
Szerintem ez így teljesen jó mérték.
Linda
Kedves Lányok!
Szerdán 5210 volt a hcg-m , ma Et+19. napon pedig 8047.
Jól tudom, hogy kb. 2000 felett 72-96 óra alatt duplázódik?
Azért kérdezem, mert az aszisztens a Kaáliban belémrakta az ideget, hogy lassan emelkedik. 1 embriót kaptam vissza.
Nektek mi a véleményetek?
Sziasztok!
Lombikból megmaradt cuccaimat szívesen odaajándékozom annak, aki kéri.
Átvétel BP 11 ker.
Folsav (3 mg) - 11 szem
Inofolic : 2 tasak
Estofem (2mg) 16 szem
Pantoprazol Sandoz ( 20 mg) 28 darab, teljes doboz ( ez gyomorvédő, szeroid mellé szedtem)
Progestrone Exeltis (100 mg) 17 szem
Decapeptyl Depot szuri ( hűtőben tárolva)
LDN (1,5 mg) 30 szem.
Akit érdekel írjon privit.
Hát nálam sem sietik el pedig a nővérke rá is írta h sürgős... 8 körül felhívom az ügyfélszolgálatot, akkor fog kb letelni a 24 órás időkeret is.
Szurkoljatok h minden rendben legyen! 🙏🙏🙏
Nekem azt mondta a Centrumlabban (ez jellemző a Synlabra is) az aszisztens, hogy először a BP-i mintákat csinálják meg, majd azután következnek a nagyvárosok. Vidékről eleve délután 4 óra körül érkezik be a minta a központi laborba.
Én a múltkor kikönyörögtem, hogy írják rá, hogy sűrgős. Este 8-kor kaptam meg az emailt az eredménnyel.
Én is így jártam velük, felhívtam őket másnap délelőtt és az volt a válasz, hogy még nem telt le a 24 óra, nyugodjak le, majd délig megkapom.
Nem sietik el!😞
Karolka! Nekem a Centrumlab éjszaka küldi mindig az eredményt.
Kitartás! 😘
Karolka magas HCG-nél én is voltam így.
Hígítják vagy mit csinálnak és így ezért később küldik...
Itt várjuk Veled😘
Linda
Azt nem tudom Melcsi, de az sem normàlis, h egy 10-es erőssègű teszten csak halvàny csìk van, miközben 350 a hcg.
De mindig is a vv a biztos😘
Cukimami,Napsugár köszönöm a bíztatást, nagyon remélem, hogy rendben lesz minden.
Összesen 4 db tesztet csináltam meg a 10-ből, akkor az egész csomaggal sz@r?