Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Petesejtdonoros lombik fórum

Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)

15351. c33da3a084
2018. dec. 20. 20:00
Csajok megörülök!!!! Reggel voltam ismételt hcg vérvételen és még mindig nincs eredmény...
15350. cukimami9 (válaszként erre: 15349. - Melcsi0816)
2018. dec. 19. 20:03

Azt nem tudom Melcsi, de az sem normàlis, h egy 10-es erőssègű teszten csak halvàny csìk van, miközben 350 a hcg.

De mindig is a vv a biztos😘

15349. Melcsi0816
2018. dec. 19. 19:06

Cukimami,Napsugár köszönöm a bíztatást, nagyon remélem, hogy rendben lesz minden.

Összesen 4 db tesztet csináltam meg a 10-ből, akkor az egész csomaggal sz@r?

15348. 45-Napsugár (válaszként erre: 15341. - Melcsi0816)
2018. dec. 19. 18:16

Szia Melcsi !

Nyugi,jó lesz az :) Nekem ET+11 napon 96 volt a HGG, ET+14 napon 349. 2 fagyasztott babát kaptam anno vissza. Ja !! ET+11 nap reggelén a teszt itthon negatív volt !!!! Most itt szuszog a kisfiunk az ágyában :) Drukkolok nagyon ,és természetesen mindenkinek! A kismamáknak is hatalmas gratula,boldog baba várást !

15347. cukimami9 (válaszként erre: 15346. - Cukimami9)
2018. dec. 19. 18:14
Orsít=ordít
15346. cukimami9 (válaszként erre: 15341. - Melcsi0816)
2018. dec. 19. 17:09

Melcsi, az jutott az eszembe, hogy volt egy lány ezen a fórumon talán, akinel a 14. napon 150 volt a hcg- je. Ésegészséges babát szült. Azon kívül a 10- es erősségű teszt 350- es hcg- nél már orsít! Lehet, hogy a tesztnek volt vmi baja.

Menj el 2 nap múlva vv-re és meglátod, hogy emelkedik a hcg.

Kitartás!😘

Szurkolok🍀🍀🍀

15345. Melcsi0816 (válaszként erre: 15344. - Cukimami9)
2018. dec. 19. 15:36
:))) Köszönöm szépen! Én is Neked!
15344. cukimami9 (válaszként erre: 15341. - Melcsi0816)
2018. dec. 19. 15:20

Szívből gratulálok❣️ Mekkora boldogság!

Úgy látszik szeret majd a picike havat lapátolni😉❄️🥰

15343. Melcsi0816 (válaszként erre: 15342. - C33da3a084)
2018. dec. 19. 15:12
Köszi Karolka! Én is ebben bizakodom, hogy növekedni fog!
15342. c33da3a084 (válaszként erre: 15341. - Melcsi0816)
2018. dec. 19. 15:11

Szia Melcsi!

Azta, nem semmi! Nagyon szurkolok h szépen növekedjen a hcg. Ne feledd, a hcg normál értéke elég tág határok között mozog, a lényeg h növekedjen. Nagggyon szurkolok!!!!🙏🙏🙏

15341. Melcsi0816
2018. dec. 19. 15:00

Sziasztok Lányok!

Gratulálok akiknek sikerült, boldog babavárást és kitartást akinek még nem.

Eltűntem egy kis időre, mert a 2. sikertelen beültetés után elkapott a depi, nem kicsit! De úgy döntöttünk a férjemmel, hogy van még annyi idő,(amennyi erőm maradt, azt összeszedtem) hogy még az idén nekifussunk a 3.-nak.

Dec. 4-én volt a FET. Et+9,10. nap negatív tesztek, 2 nap barnázás.Elkönyveltem, hogy ez sem sikerült.Bánatomban ellapátoltam a havat, kitakarítottam a házat, hogy lefoglaljam magam.Tegnap elmentem vérvételre, mert a reggeli 10-es tesztet megcsináltam, 5 perc után ki akartam dobni, első ránézésre negatív volt, de valami csak furcsa volt, mintha lett volna egy nagyon halvány csík is, nem tudtam eldönteni mi van.Ma reggel ugyanez volt, még halványabb volt, mint tegnap. Ma nagyon vártam az eredményt, nemrég kaptam meg: progi szint 90,4 nmol/L, HCG 340,0 U/L.A Hcg kevésnek tűnik ET+14. nap, holnap du. ismét megyek vv-re.Az elsőnél az ET+10 nap 435 volt a HCG! Nagy a különbség a kettő között.Lehet, hogy később tapadt meg? Remélem nem lesz vetélés ebből is!

Gondolom megosztom veletek az utolsó 2 hónap történéseit.

Szép napot mindenkinek!

Melcsi

15340. Eszterlánc09 (válaszként erre: 15323. - Cukimami9)
2018. dec. 19. 10:07

Dràga Betti!

Ne aggódj, minden rendben lesz, te amúgy is règi harcos vagy, nagyon jól tudod, mit kell ilyenkor csinàlni.

Minden rendben lesz.

Remèlem kis copfos lesz♥️😊

Puszi

Eszter

15339. Csillag. 79 (válaszként erre: 15330. - C33da3a084)
2018. dec. 19. 09:53
Szia igen pénteken én is hétfőn voltam akkor én penteken megint mert akkor kérte a nőgyógyász akihez járok. Szerintem pénteken menjél újra. Puszi
15338. cukimami9 (válaszként erre: 15333. - 40ba40a2fc)
2018. dec. 19. 09:25

Kedves Tiger/ Nita!

Szìvből gratulàlok!

Le a kalappal előtted, rengeteg megpróbàltagàson mentèl keresztül, csak csodàlni tudlak!😊

Tiovàbbi boldog, problèmamentes babavàràst kìvànok!♥️

15337. Excaliburné (válaszként erre: 15333. - 40ba40a2fc)
2018. dec. 19. 09:20

Drága Tiger,

Megható olvasni a történetedet és köszönöm, hogy megosztottad velünk.

Tiszta szívből gratulálok és kívánok csodás babavárást!👶❤

Ölellek!

Linda

15336. cukimami9 (válaszként erre: 15332. - Amina93)
2018. dec. 19. 09:19
Köszönöm szèpen Amina! Reggel azèrt bementem a Kaàliba ès ràvettem az asszisztenst, hogy csinàlnon egy sürgőssègi hcg vv-t. A tegnapihoz kèpest bőven emelmedett. Ez azèrt megnyugtató.😊
15335. cukimami9 (válaszként erre: 15334. - Excaliburné)
2018. dec. 19. 09:16

Dràga Linda!

Tegnap volt egy ilyen megèrzèsrm ès màr csak prog. exeltist hasznàltam.szerinzem el fogom hagyni.

De gondolnád, hogy a hivatalos protokollban csak napi 1 Crinone gèm szerepelprigeszteron pótlàsnak ès semmj màs? Azèrt èn ezt bőven kiegèszìtettem.

15334. Excaliburné (válaszként erre: 15331. - Cukimami9)
2018. dec. 19. 09:12

Drága Betti,

Az a Crinone muszáj Neked?

Mindössze 80 mg progi van csak benne.

1 db Utro golyóban 100 mg van.

A Crinone olyan sokaknak okoz felmaródást...

Linda

15333. 40ba40a2fc
2018. dec. 19. 09:11

Sziasztok Lányok!

Nevet vàltoztattam valamikor aki esetleg mèg ismer Nita nèvvel voltam!

Csendesen olvastam mindig a fòrumot volt akivel hàttérben beszèlgettünk!Nagyon sokat segitett nekem is mert legalább éreztem h nem vagyok egyedül!

Másfèl éve keztük a pàrommal a IVF mert nàla a kiskatonâk nem voltak egyàltalân!

1 saját sejtes volt neki herebiopszival talàltak kiskatonàt! 5 petesejt lett mind elindult es sajnos csak egy maradt beültesésre! Negativ teszt

2 saját sejt hosszú protokol megint biopszia 5 petesejt 1 beültesés negativ teszt! Forgacs Int

3 sajàt sejt (RF) donor kis katona

5 petesejt 1 beültetès negativ teszt!

Itt màr teljesen megtörve Ès fajdalommal a szivünkben elgondlkoztam mi Legyen? Feladjuk komolyan most ez így ?

Nálam semmi problèma minden negativ NK rendben IR rendben normál hormonok semmi eltèrès! AMH1,4

Majd volt olyan orvos aki azt Mondta h elöször a polipot tàvolitsuk el!

Micsoda? Hála egy újságcikknek megtalâltam a Gènium Med Dr Timmerman ez Év januárban elmondtam neki hol vagyunk es h szeretnek segítséget! Ő az RG vel van kapcs. De rendes volt és fogadott és mindig tudott segíteni kérdeztem a polippal mi lesz erre h ő nem lát ilyet ki mondta? Hm

Szoval 4 alkalommal azt írtam Dr Bagocsinak h mivel a páromnál a biopsziás kiskatonàk nem megfelelőek akkor én sem megyek saját sejtesre tovàbb 43 vagyok és nagyon rosszul voltam a stimuktòl akkor bevállaljuk a embriodonàciot!

Szeretnènk segiteni a kis fagyasztott embrikènek akiért már nem mennek és miért ne mi adnànk meg az esélyt hogy vilàgra szülessen!

Ez egy olyan szívhezszòlò döntés volt részünkről hogy egy csodaként éltük meg h van rà lehetőségünk!

Adhatunk életet egy kis pici lénynek akiért már biztos nem mennek ez olyan melegsèggel es boldogsággal töltött el h újult erővel kezdtük!

Kaptam 1 embriét es boldogan mentünk haza de negativ teszt lett az eredmény!

Borzasztóan elkeseredtünk, de aki ismeri az RF ott azért nem arról híresek h dédelgetnek hanem ha te ajànlasz dolgokat akkor talán elfogadjàk! Először én is kérdeztem h esetleg lehet e nekem embrioglue Á arra semmi szükség stb.. vagy plusz vérvétel.!nem nekem minden rendbe ez volt a vàlasz!

De itt a forumon volt egy lány hálás vagyok neki nagyon 😘aki ajànlot egy orvost a méh karcolassal kapcsoltaban felhívtam azt is megcsinàltattuk jött az

5 alk 2 donorembrike lett beültetve.

Kértem sz embryoglut és volt acupunctura beülti előtt után kint Brnoban.

Na most biztos jo gondoltam én! Elindult szèpen pozitiv tesz majd 6 héten felàlltam a szèkből es ennyi volt semmi előzmèny nèlkül se fàjdalom semmi! Csak 20 napig megvolt! Ez volt a rèmàlom mert sajnos olyan helyen voltam ahol nem tudtàk befejezi és spontàn ami törtènt. Rettenetesen éreztem magam!

Na akkor ugy voltunk oké átmegyünk az RG be!

A Skype interjú után minden vizsgàlatot ujra kértek. Nem bán ugy is mar több mint egy éves egy két papírom.

Majd megint azzal jött a helyi nőgyógyász h miomàm van!

Tiszta pánik másnap Génium és 2 orvos nèzett meg nincs mioma!

Borzalom amit àtéltem ismét!

Már amikor ott voltunk a RG -vel h kezdünk ujra kèrdeztem h tudnak e tesztelt embriokat ajánlani ? Mert Bagocsi csak annyit mondott amikor nem sikerült h legközelebb tesztelt embriok kellenek!

Csak màr akkor annyira belefàraftam ebbe h így félszóval elintèz h el akartam onnan jönni!

De az RG nem tud tesztelt embrikèket felajánlanni mivel fiatalok a donorok! Hm

Szoval 6 alkalom maradunk RF erre mondtam Ez az utolso nem tudok több mindent kitalálni!

2 kis embrikét kèrtünk ugyan az ismèt megvolt a karcolàs embrioglue is Ès acupunctura is plusz PGS!

Ès mind a 2 Elindult nagy boldogsàg

Ja plusz itt a lànyoktol kapott infò alapjân progeszteron pluszba elkeztem Èn is a felírt mennyisèg mellè! Igazi olyan adag volt h Tiszta koma voltam!

Mar beülti elött 3 nappal szùrtam a proluteszet Ès beülti napján délelött 1 dL vörösbor! Mondanom sem kell Tiszta komàsan mentem a kis embrikèrt de Legalabb nem görcsöltem rà!

Termèszetesen nem Bagocsi csinâlta nem is tudom mikor talalkoztam vele utoljàra. Ugy voltam vele talán jobb is igy!

De nem volt problèma mentes 6 hèten erös barnázàs a világ összeomlott bennem most mi lesz!

Rutascorbint elkeztem amúgy is volt most aspirin protect és nagyon beindul a barnázás!

Elmentem gyorsan UH mindketten jol vannak ezt mondta a helyi dr!

Nagy öröm majd két hét múlva már csak egy kicsike volt aki éppen 12 hetes lett és genetikailag minden rendben vele! 😍💗

Nagyon hosszú utat jártunk mi is be ahogy mások is akik ezen a fórumon vagyunk!

De a sikertörtènetek kellenek az én tapasztalatombol is! Ugy örültem ha azt olvastam itt h sikerült és ez erőt ad h igen is nekünk is ott a lehetőség és hiszünk benne jobban h összejön!

Az elejên volt olyan orvos aki azt mondta cseréljek párt mert nekem minden rendben gondolhatjàtok hovà kivàntam és ez egy dr! Voltak mèg cifra dolgok de már igy is hosszú!

Ne adjàtok fel! És a hit nagyon fontos!

Szép napot mindenkinek

Továbbra is olvaslak benneteket

Ha tudok segítek mint ahogy igy is vannak lányok akiknek elmondtam már sokmindent és hiszem ugy ahogy itt mondtátok a nagy szàmok törvènye!

Köszönöm a lányomnak akik nekem is mindig válaszoltak és biztattak annyira közel àlltok hozzàm sajnos van olyan aki törölte magát de az èlet vàltozik és mindenkinek van egy Szèp útja! ❤️

15332. Amina93 (válaszként erre: 15331. - Cukimami9)
2018. dec. 19. 08:21
Jakee járt igy a kaalis csoportban! Neki többször is az ügyeletre kellett mennie ez miatt! Kitartás,el fog múlni es minden rendben lesz! 😊
15331. cukimami9 (válaszként erre: 15329. - C33da3a084)
2018. dec. 19. 08:13

Köszönöm szèpen! Jobban, minha enyhült volna. A dokim szerint az is lehet, hogy a Crinone gèl egy picit felmarta a hüvely falàt. De ugye ezt senki nem tudja pontosan.

Minden esetre szabin vagyok újra 😊

15330. c33da3a084
2018. dec. 19. 08:07

Sziasztok Lányok!

Hétfőn voltam HCG vérvételen. Szerintetek ma v holnap érdemes megismételni?

Puszi Mindenkinek!

15329. c33da3a084 (válaszként erre: 15328. - Cukimami9)
2018. dec. 19. 07:55
Szia! Hogy vagy?
15328. cukimami9 (válaszként erre: 15327. - Bogárandi)
2018. dec. 18. 22:29

Köszönöm szépen Andi!

De most halàlra vagyok rémülve.

Eddig is ment a napi + 1 Prolutex.

Minden esetre most megdobtam a progi szintemet.

Köszönöm a tanàcsot.😘

15327. bogárandi (válaszként erre: 15323. - Cukimami9)
2018. dec. 18. 22:17

Szia Cukimami!

Gratulalok a babához 😘😍🍀

A rutascotbin tőkéletes,3×2-t szedjel belőle nyugodtan,en a 12.hetig szedtem folyamatosan. Ha 4-0-4 ben hasznalod az utrogestant,akkor delben még 2-t nyomhatsz..Én még prolutex injekciöt szúrtam pluszban,napi 1et a 12.hétig..körzeti is fel tudja írni.

Nagyon drukkolok h minden rendben legyen! És pihenjel sokat! 😘😘😘

15326. cukimami9 (válaszként erre: 15324. - Hópi)
2018. dec. 18. 22:16

Napi szinten eddig összesen 850 mg + este 1 Crinone gél progeszteront vittem be.

Minden esetre emelem a progi adagomat.

Remélem minden rendben lesz🙏🏻

15325. c33da3a084 (válaszként erre: 15323. - Cukimami9)
2018. dec. 18. 22:15

Progeszteron!!!! Most azonnal tegyél fél még minimum 2 Utrogestant és ha van Progesteron Exeltist!

Nyugi, minden rendben lesz! Holnap ágynyugalom és rengeteg folyadék!

Veled vagyunk!🙏

15324. Hópi (válaszként erre: 15323. - Cukimami9)
2018. dec. 18. 22:07

Én csak annyit tudok, hogy a barnázásnál Karolkának a progit emelték. Mennyi progit viszel be most?

A lényeg a fekvés,tényleg ne csinálj semmit. A barnázás nagyon sok mindenkinél jelentkezik. Ja és persze írj Csehországba! valószínűleg ők is a progit fogják emeltetni.

És tudom, hogy ilyenkor a.legrosszabb mondat, de egy kicsit próbálj megnyugodni!!!

Szorítok, hogy minden rendben legyen!!

15323. cukimami9
2018. dec. 18. 21:49

Lányok! SOS!!!

Picit barnázok! 😢

Mit csináljak? Emeljem a progeszteron adagomat? 130 körül van jelenleg.vettem be C vitamint, magnéziumot és Rutascorbint.

15322. Serry
2018. dec. 18. 20:44

Sziasztok lányok!

Párnapja már írtam, úgy mond beköszöntem. Azóta olvasgatok és sok sok kérdésem van.

A férjemmel való beszélgetések alkalmával teljesen természetesnek hat,hogy belevágjunk. DE és akkor a történet és a kérdések, bár valószínű,hogy a legtöbbre majd egy doki ad választ. Én abban kérném a segítségetek,hogy el tudjam dönteni a két letehetőség közül amit most látok BRNo vagy Pozsony merre induljunk.

Szóval mint korábban írtam 43 vagyok férjem 37 van két fiúnk. A laborom alapján korai menopauza, 2016-os vetélésem óta nem tudok ismét teherbe esni, picit váltakozó ( 23-30 napos) ciklusaim vannak, de még rendszeresnek mondhatnók a mesim. AMH 0,06 az utolsó endo doki szerint a laborok alapján nincs peteérés, de képes lehetek kihordani egy várandósságot. Kérdésem, hogy vajon melyik helyen nézik meg vagy nézik-e,hogy van-e saját petesejt? ( Egyik endo doki azzal küldött el,hogy nincs semmi teendő próbálkozzunk elcsípni azt a peteérést ami van... bakker)

Szóval utolsó doki tanácsára kezdtünk gondolkozni és utána olvasni. Tök jó lenne saját sejtekkel, de ha nem akkor marad ugye a donoros. S itt a másik, én úgy érzem csak egy dobásom van ebben a játékban. A koromnál fogva. Szerintetek? Tényleg?

Kicsit a véleményetekkel segítsetek jobban átgondolni a dolgot, kérlek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook