Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon koszi a tippet
Ma voltam a Budai Maganorvosi Centrumban. Minden flottul ment, a dokicsaj cuki volt, a progeszteron megjott koradelutanra:) Es meg olcsobb is volt.mint a Janosban.
20-an beultetes:) juhuuu
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e szerződés a petesejt donoros lombik esetében?
Múlthéten voltunk első konzin Szlovákiában és azt mondták, hogy ott nincs szerződés.
Köszi a válaszokat.
Csajok, fantasztikusak vagytok csajok! Köszönöm.
Egyébként nekem is volt már, de egyszerűen törölte az agyam ezeket, és nem emlékeztem, hogy ez "poros" vagy nem poros. :D
A felszívó tű 25-ös, de szerintem az nem baj. A beadós az 27G. Mégegyszer köszi csajok.
Amikor beadod, nagyon lassan szúrjad be 20-30 mp alatt. Utána érezni fogsz a bőröd alatt egy puklit, azt óvatosan masszírozzad szét.
Ez a trükk és akkor nem fog fájni.
Van mögöttem kb 250-300 beadott prolutex. :-D már be tudom úgy adni hogy ne fájjon
Két tű kell hozzá.
Az egyikkel kiszívod az üvegből, ez egy vastag tű. Aztán egy nagyon vékony tűre csereléd a fecsin, és azzal harakirized hasba magad :-)
Sima oldat; nem kell keverned.
Viszont egy olajos cucc, uh kicsit nehezebben jön ki a fecskendőből.. erősebben kellett nyomni.. legalábbis én úgy tapasztaltam. És fájt mindig a helye😏. De ugye a cél érdekében mindent..👍🏽🍀😀
Szia. Sima oldat.
2ml fecskendő, 27G tű a beadáshoz, 21G a felszíváshoz.
Akkor izgalmas hétnek néztek elébe; és egy különleges karácsonynak☺️
Hatalmas gratula👍🏽🍀☺️😉; csak ügyesen.
Már én is beszereztem ezt a két cuccot, itt lapul a fiókban; köszi Nektek☺️✌🏽😃.
Szia Boniko!
Én is azt használtam (elvileg pénteken születik a kislányunk), és úgy, hogy nekem még belefért 3 kúp a progi pótlás előtt (1 szem megmaradt, ha esetleg valakinek tudok ezzel segíteni). Az végül is 9 nappal van az első kúp után. Progi mellett már nem toltam. Doki javasolta így.
Emellett én használtam egy szájon át szedhető probiotikumot is, Bonolact pro + femina a neve. Ezt is a dokim javasolta.
A genetikai eltéresetek miatt a PGD az amire mindenképpen szükségetek van. A PGS (PGT) extra csak.
Szerintem.
Versys még mindíg csinál petesejt donorost?!?
Atyaég!!!
Szia Marlaa!
Írtad, hogy a Gynophilus Restort a beültetés hónapjában használtad. Ezt még a progeszteron pótlás előtt? Vagy azzal együtt? Nézegettem a neten, és úgy látom, hogy 2 kapszulás egy doboz, amit 8 napra ajánl. Tehát 4 naponta. Ezt folyamatosan használod, vagy csak egyszeri alkalom volt?
Igen, teljesen igazad van, nekem is messzinek tűnik. Furcsán csalóka az idő. A beültetést a következő ciklusban, január második felére tervezzük, persze, ha minden rendben lesz. Remélem lesz néhány embriónk.
Csak egy gyógyszerlistám van, amiből majd esedékesség idején felírják ami kell. Protokollt még nem kaptam, azt mondta a klinika, hogy ezzel meg kell várni a fagyasztást (mivel nem friss beültetést kértünk). Gondolom meg kell várni, hogy a megtermékenyített petesejt eljut e a blaszto állapotig, és lesz e mit beültetni. Hát, remélem, hogy lesz :)