Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Úgy dontottem, h még végigcsinálom a Prf Fülöp Vilmos vizsgalatait,bízom benne, h ő tud segíteni, hozzá kuldtek..
Remélem mindketten sikerrel jarunk😊
Szia,
Nekem ezt már évekkel ezelőtt kimutatták, most Zalaegerszegen más dolgokat néznek, azok még nincsenek meg természetesen, mivel tegnap volt a vérvétel.
Sajnálom, hogy te sem jártál még sikerrel…
Szia😊
Nekem jó lett ez a vizsgalatom,de még várom az Nk-t, majd januarban megyek ha minden igaz,remelem kiderul végre vmi, én is a Versysbe jartam 2,5 evig, spontan nem estem teherbe en sem, lombikkal volt megtapadas, de missed ab lett!
Tökéletes!
Hétfőn mész újabb vvre?
Szia,
Nincs rövidítés, ez a neve. Nekem legalábbis a leletemen ez állt. Lombiknál elvileg nincs sok jelentősége, mert a spermium már eleve ICSI-vel a petesejtben van, mire bármilyen antitesttel érintkezhetne. Ezért sem jön/jöhet össze nekünk természetes úton. Mondjuk, ha ezt húszévesen tudom, akkor egy szem fogamzásgátlót nem szedek be…😘
Szia😊
Nekem most volt a synlabba ez a vervetelem, igy ha mondjak tudni fogjak!
Most elmúlt a fejfájás. Köszi a tippet, lehet hogy még szükség lesz rá.
Megjött az eredmény: 1345,8 IU/L
Az jó? Vagy sok? Van olyan hogy sok? :) El se hiszem hogy ez történik 😀😍
Szia,
Persze. Ami nálam van emelkedett spermium ellenes antitest érték, MTHFR heterozygota, NK sejtarány 15,3%.
10 stimuláció 4 beültetés, egyik sem indult el. Terhes sosem voltam.
Szia!
Panadolt bevehetsz elvileg, de azert kerdezz meg a dokit. Fejfajas plusz hanyinger nem a legjobb parositas, kitartás!
A fejfájás jóóóó!!! Örülünk neki!!!
Ha mellé lett egy herpeszed, vérzik az orrod, esetleg éjszaka nem tudsz aludni, akkor pedig örömtáncot járunk.
Elfelejtettem mit lehet szedni, én anno próbáltam kibírbi bogyó nélkül. 12. Hét után múlik ez is:-)
Sziasztok,
Szeretném hirdetni az igét, és kampányolni a zalaegerszegi immunológia mellett! 🤗 Aki még esetleg nem vizsgáltatta ki magát vagy már túl sokat költött magánban erre, az bátran keresse fel Zalaegerszegen Dr.Kovács Mónika főorvosnőt. Háziorvosi beutalóval fogadnak az immunológiai szakrendelésen időpont egyeztetés után, férjjel együtt kell menni, akitől szintén vesznek vért és kivizsgálják őt is, teljesen díjmentesen úgymond tb-re.
Mi ma voltunk náluk, az előzményeink fényében pedig most lett szakorvosi javaslatom a Clexane-ra, továbbá konkrét kezelési tervem is Smoflipid infúzió+Prednisolon+Clexane kombóval a következő lombikra. Mindezekhez a receptek fellőve a felhőbe.
Hétfőn megyünk vissza a Genetikai laborba, ahol szintén vérvétel és konzultáció is lesz.
Mindezt különösebb könyörgés nélkül, sok várakozással viszont tb-re csinálják meg. Szóval azt kell mondjam nektek, csodák pedig léteznek!
Kedves Towanda, Marlaa!
Köszönöm válaszotok, tisztul a kép. A Lilimedet mindenképp fel fogom hívni, az Angelikát meg fel is jegyeztem magamnak. Megnyugtatóbb, ha több lehetőségem van, ha megszorulok gyógyszerügyileg.
Towanda, holnapra szurkolok neked!