Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Akkor ez is olyan,hogy mindenki egyénileg dönti el mit csinál :-).
Mint mozgás biztos hogy zseniális, nekem is jól esne az tuti.
Sajnos én csücsültem eleget urulógián, legutóbb 30 hetes terhesen tena pelenkában sürgősségi beutalóval.... Nem volt vicces.
Engem 6 lóval nem fog senki semmilyen vízbe, más emberek vízébe meg pláne belevontatni, az tuti.
Igy van. Az uszas a leheto legjobb mozgas a kismamaknak, illetve az uszodai kloros vizben nem marad meg olyan baci ami karos lehet. De ha meg is maradna, zart mehszaj mellett nem okozna gondot.
Kinyilt mehszajjal tilos medencezni es tenger se szabad.
Egyebkent a tenger a legjobb, en a Balatont a sor vegere hagynam.
En jarok uszni, fantasztikusan nyujtja a hasizmokat is es ebben a melegben a mentalis pozitiv hatasat zongorazni lehet.
Havonta egyszer a biztonsag kedveert nyomok egy Gynophilus restore kurat a biztonsag kedveert de amugy semmi bajom, a kenetek eredmenyei is negativak. Arra figyelek, hogy vizes furdobugyiban ne ucsorogjek, viszek valto furdoruhat es sok folyadekot ha hosszabb idot toltunk kint.
Az elso trimeszterben nem jartam!
Minden rendben lesz, nem lehet másképp 🥰
Nekem ET+26-ra lesz az első UH, és én is ugyanebben reménykedek 🙏🙏🙏
Na, hát így tudja az ember, hogy mi a jó. 🤔
Ne menj vízbe, de ússz, mert az jót tesz. Van uszodai tampon fertőzés ellen, de ne dugj fel semmit, mert fertőzést okoz. Miközben napjában többször dugdosunk oda kúpokat.
Szia OlgaSi!
ET+28-ra kaptam a dokitól időpontot, de nekem 16. cn-on volt a beülti. Ezt adta, nem igazán tudtam variálni. Bár gondolom, ha nagyon erősködöm, biztos lehetett volna máshogy.
Remélem, minden rendben lesz. 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
Picur, te hanyadik napon mész az első UH-ra? Látom, hogy 7.hét elejét írod, csak kíváncsi lettem, hogy hanyadik napra esik, ha nem titok :)
Én most kicsit tanácstalan vagyok, hogy mikorra intézzem az első időpontot.
Én biztos nem.
Van aki belemegy tengerbe /természetes vízbe. Ismerősöm úszni is járt uszodába.
Ez jó ötlet, támogatom🤣
Nekem akkor légyszi a szülés napját is írd be🙏🙏🙏
Köszi😉
Progipótláshoz képest mindig ugyanakkor csináltatod a vérvételt?
Én mindig a reggeli cyclogest előtt vetettem vért, attól függően, hogy mikor kaptam időpontot ez az utolsó cyclogesttől 10-12 órát jelentett. Úgy gondoltam így a legalacsonyabb érték van a leleten.
Mai reggeli progi érték 66 nmol/l volt, de annyira nem aggódom miatta mert még ezután jött a reggeli cyclo és koradélután a prolutex, szóval napközben biztos magasabb az érték.
Létezik egy öntapadós betét pont ilyen esetre:
Okos figyelmes doki!
Az enyém sem macerált feleslegesen, pedig sima sztks doki volt !!Egyre többen figyelnek erre szerencsére.
Vízbe pedig semmilyenbe nem megyünk terhesen , ez alap.
Ott aszalódtam a strandon a medence szélén, és gyönyörködtem kintről a pancsoló fiamban :-)
Csajok!
Progeszteron szint kapcsán kérném a tanácsotokat. Az első héten gyakrabban, mostmár csak heti egyszer méretem. Szerintem egyenlőre még nem kell aggódnom, tegnap reggel 61 volt. De azt vettem észre, hogy picit ugyan, de minden alkalommal kevesebb. Folyamatosan csökken. Szerintetek hol az a pont, ahol aggódjak? És mit csináljak? Most 1-1-1 Cyclogest megy, de minden másokik nap a középső helyett egy Prolutex. Szerintetek növeljem 4x1-re az adagot?
Mit csináljak?😒