Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Van extra uszodai használatra kifejlesztett tampon. A Vazelin réteg nem engedi át a vizet, így nyújt védelmet a bacik ellen. Rossmannban is lehet kapni.
Szerintetek a tampon ilyenkor jó vagy pont rossz ötlet a fertőzés kockázatának csökkentésére?
Szia OlgaSi!
ET+28-ra kaptam a dokitól időpontot, de nekem 16. cn-on volt a beülti. Ezt adta, nem igazán tudtam variálni. Bár gondolom, ha nagyon erősködöm, biztos lehetett volna máshogy.
Remélem, minden rendben lesz. 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
Sok doki szerint pedig a víz nagyon jó hatású és az úszás az egyik legajànlottabb sport várandósság alatt. És amúgy fantasztikus érzés. Minden kismama körülöttem élt is ezzel a lehetőséggel, ahogy én is. Azt nem tudom mikortól, az elején én se kockáztattam volna.
Picur, te hanyadik napon mész az első UH-ra? Látom, hogy 7.hét elejét írod, csak kíváncsi lettem, hogy hanyadik napra esik, ha nem titok :)
Én most kicsit tanácstalan vagyok, hogy mikorra intézzem az első időpontot.
Ez szuperül hangzik! Meggyőztetek! ☺️ Köszi!
Én biztos nem.
Van aki belemegy tengerbe /természetes vízbe. Ismerősöm úszni is járt uszodába.
Ez jó ötlet, támogatom🤣
Nekem akkor légyszi a szülés napját is írd be🙏🙏🙏
Köszi😉
Gratulálok, szuper ilyen jó híreket olvasni,örülök nektek! 🤗🥰🍀Továbbra is megy a drukk mindenkinek🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Simán lehet, hogy valami mágikus szupererőd van, csak eddig nem tudtál róla 😉😍
Nagyon örülök, tervezem persze a tàblázat kiegészítését , aktualizálását, de még ezt a hirt meg akartam vàrni. De lehet, most majd minddnkinek beírok egy + és akarok meg is van oldva. 😄
Köszönöm, ez nagyon jó ötlet, ha a jövő héten tovább csökken, akkor kipróbálom.
Igen, mindig ugyanakkor megyek, közvetlenül a reggeli progi kúp előtt, tehát elvileg a legkisebb értéket mérheti.
Mi használtuk volt amikor intenzíven, velem volt és a beülti napján is használtam. Ebből volt megtapadás, volt amikor semmi. Az utolsó alkalommal csak hetente 2x jártam kezelésre,tehát az éjszakai mód nem volt, és beültetés után nem mentem, akkor sikerült. Én ajánlom és hiszek benne ettől függetlenül. Endómetriózisos adenomiózisos vagyok. Sztem segített a gyulladt állapot csökkentésében,hogy végül sikerüljön a terhesség. Itt vidéken nem olyan vészes az ára. 4 hétre ha jól emlékszem 60vagy 80 ezer volt. Egyébként egy 20p alkalom 1500 Ft.
Progipótláshoz képest mindig ugyanakkor csináltatod a vérvételt?
Én mindig a reggeli cyclogest előtt vetettem vért, attól függően, hogy mikor kaptam időpontot ez az utolsó cyclogesttől 10-12 órát jelentett. Úgy gondoltam így a legalacsonyabb érték van a leleten.
Mai reggeli progi érték 66 nmol/l volt, de annyira nem aggódom miatta mert még ezután jött a reggeli cyclo és koradélután a prolutex, szóval napközben biztos magasabb az érték.
8 hetesen vettem meg. Bőven kell hozzá uh.gél. nekem testápolóval vízzel nem ment. Mivel uh.gél nagy kiszerelésben volt ezért a fodrász kellékesben vettem kisebb mennyiségű uh.gélt amit a kozmetikusok használnak. Az egy ezres volt. Azzal tökéletes. Szeméremdomb nekem sokáig csak jobb oldalon volt. Hallani lehetett,de az app még nem érzékelte. Gyakran a saját keringésemet is hallottam ami sokkal lassabb. Mostanában 15mp.és megvan a baby. De van amikor elficereg és máshol hallom. 18.hetesem nekem még mindig a bugyivonal a tuti hely. Van akinek ilyenkor már a köldök alatt hallható.
És ha minden nap 1-1-1 Cyclogestet hasznalnal,plusz egy prolutexet?
☺️Igyekeztünk. Hiszem, hogy így is megyünk tovább, mindketten. És persze a többieknél is minden rendben lesz. És akik még babára várnak, Ők is jönnek utánunk. Én nagyon hiszek mindannyiunk sikerében.🍀🍀🍀
Létezik egy öntapadós betét pont ilyen esetre:
[link]
Okos figyelmes doki!
Az enyém sem macerált feleslegesen, pedig sima sztks doki volt !!Egyre többen figyelnek erre szerencsére.
Vízbe pedig semmilyenbe nem megyünk terhesen , ez alap.
Ott aszalódtam a strandon a medence szélén, és gyönyörködtem kintről a pancsoló fiamban :-)
Ezzel értek újra egyet. Doki ia megerősítette ezt,hogy nem sok mindenre tudják sajnos még használni.
Csajok!
Progeszteron szint kapcsán kérném a tanácsotokat. Az első héten gyakrabban, mostmár csak heti egyszer méretem. Szerintem egyenlőre még nem kell aggódnom, tegnap reggel 61 volt. De azt vettem észre, hogy picit ugyan, de minden alkalommal kevesebb. Folyamatosan csökken. Szerintetek hol az a pont, ahol aggódjak? És mit csináljak? Most 1-1-1 Cyclogest megy, de minden másokik nap a középső helyett egy Prolutex. Szerintetek növeljem 4x1-re az adagot?
Mit csináljak?😒
De jó!
Kapaszkodj kicsike, hajrá hajrá!!
Az én dokim 2 hüvelyit csinált azt hiszem 5. És 8.hét. Utána már csak hasit. Nagyon fél,hogy bármilyen fertőzést felvigyen. Hüvelyi vizsgálat sincs. Megtiltotta,hogy ha panaszom van bemenjek ügyeletre,mert ott 1.lépés a hüvelyi vizsgálat. Inkább hívjam őt és hasival ránéz. De nem volt baj. Most sem enged tengervízbe sem.
RosaGina 256 válasza dettó.
Köszönjük Picur, jó példát mutattál nekünk 🥰
További ajánlott fórumok: